Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Vouwwagenverzekering vergelijken?

Vind binnen 5 minuten de vouwwagenverzekering die bij je past!

 • Vergelijk meer dan 12 vouwwagenverzekeringen op premie, dekking en voorwaarden
 • De enige vergelijker van Nederland met échte premies
 • Kies zelf je dekking (Brand, Diefstal en Allrisk)

Vergelijk zelf je vouwwagenverzekering

Ga je graag op pad met je vouwwagen? Dan is een goede vouwwagenverzekering geen overbodige luxe. Je kunt je vouwwagen verzekeren tegen brand en diefstal maar ook tegen inbraak, vandalisme en stormschade. Je verzekert je vouwwagen al vanaf €4,95 per maand! Wil je op zoek naar de beste vouwwagenverzekering voor jouw vouwwagen? Start dan direct met vergelijken!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Vouwwagenverzekering vergelijken

Voor het vergelijken van een vouwwagenverzekering ben je bij ons aan het juiste adres. Vul de vergelijker in bovenaan deze pagina en we laten je de beste vouwwagenverzekeringen zien die bij jouw gewenste dekking past. Je verzekert je vouwwagen al v.a. €4,95 per maand.

Direct vergelijken

Welke dekking past het beste bij jouw vouwwagen?

Voor een vouwwagenverzekering kan je kiezen tussen verschillende dekkingen. Vaak kun je kiezen uit een Brand & diefstal, beperkt casco of een allrisk dekking. Bekijk en vergelijk de verschillende dekkingen om de dekking te kiezen die jij zoekt. Alleen zo vind je de beste vouwwagenverzekering voor jouw vouwwagen

Bekijk meer

Verzekeraars vouwwagen

Er zijn verschillende verzekeraars die een vouwwagenverzekering aanbieden. Denk hierbij aan a.s.r., Unigarant, Avèro Achmea, Anker en Nationale Nederlanden. Iedere verzekeraar heeft net andere (aanvullend) dekkingen en voorwaarden. Ook heeft iedere verzekeraar een ander tarief. Al deze verzekeraars vergelijk je allemaal in onze vergelijker.

Bekijk meer

Zelf je vouwwagen verzekeren?

Dat kan! Met onze handige vergelijker kun je zelf je vouwwagenverzekering vergelijken. Kies zelf je dekking en bepaal zelf wat je wel of niet wilt meeverzekeren. Binnen een paar minuten weet je welke verzekeraar de beste verzekering biedt voor jouw vouwwagen. Natuurlijk kun je die ook gemakkelijk zelf online afsluiten. Zo ben je snel verzekerd en kan de vakantie beginnen!

Dekkingen vouwwagenverzekering

Bij een autoverzekering zijn schades die je anderen toebrengt met je vouwwagen verzekerd. Let op! Dit is alleen het geval wanneer de vouwwagen aan de auto vastzit. Je bent dus niet standaard verzekerd voor schade aan je eigen vouwwagen. Hiervoor dien je een vouwwagenverzekering af te sluiten.

Brand & diefstal

De standaarddekking van je vouwwagenverzekering vergoed schades die zijn veroorzaakt door brand en diefstal. Ook bij deze dekking kun je aanvullend je inboedel, voortent, luifel etc. meeverzekeren tegen brand en diefstal. Wil je voor meer soorten schades dekking? Kies dan voor een beperkt casco of een allrisk vouwwagenverzekering!

Beperkt casco vouwwagenverzekering

Wil je naast brand en diefstal ook stormschade meeverzekeren? Kies dan voor een beperkt casco vouwwagenverzekering. Naast brand en diefstal is je vouwwagen dan ook verzekerd voor schades veroorzaakt door storm.

Allrisk vouwwagenverzekering

Wil je je vouwwagen nog beter verzekeren? Kies dan voor een allrisk vouwwagenverzekering. Deze optie is een goede keus wanneer je vouwwagen gloednieuw is. De premie ligt wat hoger dan de beperkt casco dekking omdat je beter verzekerd bent. Bij deze dekking ben je namelijk ook verzekerd bij schades door een aanrijding, vandalisme & inbraak!

Verschillende verzekeraars

a.s.r.

De a.s.r. vouwwagenverzekering vergelijk je makkelijk in onze vergelijker! Bij a.s.r. is je vouwwagen gedekt tegen schade door brand, storm of diefstal. Ook wanneer de vouwwagen niet aan de auto vastzit ben je verzekerd. Hieronder valt dan de schade die de vouwwagen toebrengt aan iemand anders. Deze verzekering is iets voor jou als je korter dan een half jaar aaneengesloten op vakantie gaat met je vouwwagen. Ook moet je vouwwagen bij a.s.r. jonger zijn dan 25 jaar. Je kan je vouwwagen bij deze verzekeraar verzekeren indien deze onder de €40.000,- waard is.

Unigarant

De Unigarant vouwwagenverzekering vergelijk je in onze vergelijker! Je kunt bij Unigarant je vouwwagen op maat verzekeren. Heb je schade? Dan heeft Unigarant een breed netwerk aan aangesloten herstelbedrijven. Schades worden dus snel voor je afgehandeld.

FBTO

De FBTO vouwwagenverzekering bestaat niet meer. Wel vergelijken we graag andere verzekeraars voor je! Zoals Unigarant, a.s.r., Anker, Avèro Achmea en Nationale Nederlanden.

Beste vouwwagenverzekering

Het is moeilijk te zeggen wat nu echt de beste vouwwagenverzekering is. Dit is voor iedereen anders natuurlijk! Een goede vouwwagenverzekering dekt de punten die jij wilt verzekeren. Denk hierbij aan brand, diefstal, inbraak of natuurschade. Ook je accessoires, inboedel, voortent & luifel kun je meeverzekeren. Let op! Wil je schade door hagel meeverzekeren? Dan is hagelschadedekking altijd een aanvullende optie. Weet je hoe je je vouwwagen wilt verzekeren? Dan is het maken van een vergelijking een koud kunstje! Je vind dan de beste dekking voor de beste prijs.

Kosten vouwwagenverzekering

Vraag je je af wat je betaalt voor een vouwwagenverzekering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We kunnen zo niet zeggen wat de kosten voor jou zouden zijn. Dit hangt namelijk af van de dekking die je kiest. Door te vergelijken vind je de beste dekking voor de beste prijs. Geef in de vergelijker aan wat je belangrijk vindt om te verzekeren. De prijzen van de verzekeringen worden hierbij getoond. Zo kan je precies zien wat de kosten van een vouwwagenverzekering zijn.

Achterstallig onderhoud? Geen dekking!

Let er goed op dat bij alle verzekeringen er geen uitkering plaatsvindt voor schades die zijn ontstaan door gebrekkig onderhoud. Zorg er dus altijd voor dat je vouwwagen zo goed mogelijk onderhouden wordt. Heb je hier tips voor nodig? Check dan het forum van de vouwwagenclub eens.

Vouwwagenverzekering vergelijken

Behalve de a.s.r. en Unigarant vouwwagenverzekering vergelijken we nog een aantal verzekeraars. Elke aanbieder heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Daarom is het goed om een vergelijking te maken. Zo zie jij duidelijk welke aanbieder het beste aan jou wensen voldoet! Op deze manier verzeker je precies wat je nodig hebt en betaal je niet teveel! Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag.

Veelgestelde vragen over het vergelijken van vouwwagenverzekeringen

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Abraham

Beantwoord door: Vincent Schokker op 29/03/2022

We kunnen zo niet zeggen wat de kosten voor jou zouden zijn. Dit hangt namelijk af van de dekking die je kiest. Door te vergelijken vind je de beste dekking voor de beste prijs. Geef in onze vergelijker aan wat je belangrijk vindt om te verzekeren. De prijzen van de verzekeringen worden hierbij getoond. Zo kan je precies zien wat de kosten van een vouwwagenverzekering zijn. Je verzekert je vouwwagen al vanaf €4,95 per maand! Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Koos

Beantwoord door: Vincent Schokker op 04/04/2022

Het grote voordeel van deze dekking is dan ook dat je je verzekert tegen de nieuwwaarde. Als de vouwwagen total loss zou zijn, krijg je de nieuwwaarde terug van de verzekeraar. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Ivana

Beantwoord door: Vincent Schokker op 04/04/2022

Bij ons vergelijk je de vouwwagenverzekeringen van onder andere a.s.r., Univé, Unigarant, Nationale Nederlanden en Reaal. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Lola

Beantwoord door: Vincent Schokker op 24/02/2022

Het is moeilijk te zeggen wat nou echt de beste vouwwagenverzekering is. Dit is voor iedereen anders natuurlijk! Een goede vouwwagenverzekering dekt de punten die jij wilt verzekeren. Denk hierbij aan inbraak of natuurschade. Maar ook of je accessoires of hagelschade wilt verzekeren. Als je dit goed weet, kun je een vouwwagenverzekering vergelijken. Je vindt dan de beste dekking voor de beste prijs. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 vouwwagenverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Vouwwagen verzekeren op maat

Zelf je vouwwagenverzekering samenstellen!

Breid je vouwwagenverzekering uit met schade- en diefstaldekking voor je accessoires

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude vouwwagenverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude vouwwagenverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888. Uiteraard helpen we je ook met het afsluiten van een nieuwe vouwwagenverzekering!
 • Extra korting vouwwagenverzekering?
  Combineer je vouwwagenverzekering met andere verzekeringen en profiteer van pakketkorting! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.