Hulp nodig bij vergelijken?

Wij staan voor je klaar!

Loop je ergens tegen aan bij het maken van een vergelijking? Onze experts helpen je graag direct verder! Je mag ons natuurlijk ook gewoon een vraag stellen.

Whatsapp ons

Tijdens kantooruren helpen we je
direct via whatsapp! App ons op 035 685 7888

Stuur een bericht

Bel ons

Werkdagen: 9:00 - 17:00

035 685 7888

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Centraal Beheer caravanverzekering


Een caravanverzekering moet ervoor zorgen dat je onbezorgd vakantie kunt vieren. Bij een Centraal Beheer caravanverzekering kun je een caravanverzekering naar keuze afsluiten. Als je bij Centraal Beheer je caravanverzekering afsluit, ben je drie jaar verzekerd voor de aanschafwaarde van de caravan. Dat houdt in dat Centraal beheer tot drie jaar na aankoop van de caravan niet de dagwaarde, maar de aankoopprijs van je caravan als basis voor een schade-uitkering hanteert. De caravanverzekering Centraal Beheer bestaat uit allemaal kleine los af te sluiten dekkingen, waardoor je deze helemaal op maat en naar wens kunt samenstellen! We gaan hier dieper op in en leggen per dekking precies uit wat er verzekerd is!

Centraal Beheer caravanverzekering
 •  3 jaar aanschafwaarde terug bij diefstal of total loss
 •  Op de camping, onderweg en in de stalling verzekerd
 •  Dagelijks opzegbaar
 • Direct afsluiten

8.9
Duidelijk en overzichtelijk
Remko - Alphen aan den Rijn
27 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10

De caravanverzekering Centraal Beheer

Centraal Beheer heeft een andere vorm van caravanverzekeringen dan gebruikelijk is. Vaak zie je dat er 1 basispakket wordt aangeboden wat vervolgens is uit te breiden met 2 of 3 aanvullende dekkingen. Hierdoor heb dus ook dekkingen waar jij geen behoefte of interesse in hebt! Met de Centraal Beheer caravanverzekering is dit verleden tijd. Bij Centraal Beheer is het mogelijk om een zeer complete caravanverzekering af te sluiten door alle losse modules te kiezen, maar je kunt je ook enkel en alleen verzekeren voor bijvoorbeeld pechhulpverlening in het buitenland. De premie van een Centraal Beheer caravanverzekering is er daarom al vaak van €1 á €2 per maand, maar kan oplopen met alle modules tot een hoger bedrag. Ook kun je bij Centraal Beheer zelf kiezen voor een gewenst eigen risico en waar je de caravan laat repareren na een ongeval. Via beide opties kun je zelf invloed uitoefenen op de premie!

Het eigen risico van een Centraal Beheer caravanverzekering

Als je kiest voor een eigen risico, dan betaal je een deel van de schade zelf. Bij Centraal Beheer kun je zelf kiezen hoe hoog je eigen risico is. Je betaalt nooit meer dan het afgesproken maximale bedrag dat je zelf vaststelt. Dus als je een beperkt risico niet erg vindt en als je kleine schades wilt en kunt betalen, dan kun je voor een eigen risico kiezen. Hoe hoger je je eigen risico kiest, hoe goedkoper de premie wordt. Bij de Centraal Beheer caravanverzekering kun je kiezen uit een eigen risico van:

 • €0
 • €150
 • €300

De premie verschilt al gauw enkele euro’s per maand wanneer je voor een eigen risico kiest van €150 of €130!

Schade afhandeling

Helaas kan het voorkomen dat er flinke schade aan je caravan is ontstaan. Dit kan door een ongeluk op de snelweg voorkomen, maar ook door een heftige storm op de camping of wanneer de caravan in de stalling staat. In alle gevallen zul je er waarschijnlijk voor kiezen om je caravan te laten repareren. Wanneer je schade hebt aan je caravan kan je bij caravanverzekering Centraal beheer ervoor kiezen om deze te laten repareren bij een garage uit hun netwerk. Een groot voordeel hiervan is dat je dan minder hoeft te betalen voor de reparatie. Bij het afsluiten van de Centraal Beheer caravanverzekering geef je aan of je zelfstandig een schadehersteller wilt kiezen of dat je een schadehersteller kiest uit het netwerk van Centraal Beheer. De grote voordelen van een schadehersteller uit het netwerk van Centraal Beheer zijn:

 • Korting op je premie
 • 4 jaar FOCWA garantie op reparaties
 • De rekening wordt direct betaald door Centraal Beheer, u hoeft deze dus niet voor te schieten
 • Gratis PACK keuring
 • Caravan wordt uitgebreid gewassen en grondig schoongemaakt

Dekkingen van de Centraal beheer caravanverzekering

Bij de Centraal beheer caravanverzekering kun je je dekkingen zelf samenstellen. Jij bepaalt dus hoe je caravan wordt verzekerd. Je kunt jouw caravan voor de volgende dekkingen verzekeren:

Vergelijk jouw Centraal Beheer caravanverzekering

Naast de Centraal Beheer caravanverzekering zijn er natuurlijk nog veel meer aanbieders van caravanverzekeringen. Alle aanbieders hebben hun eigen voor- en nadelen, eigen premies en eigen dekkingen. Voor een volledig overzicht van de caravanverzekeringen is het handig voor jou om deze te vergelijken. Krijg een compleet overzicht van de mogelijkheden, zoek de beste voor jouw situatie en sluit binnen 5 minuten je caravanverzekering af. Met een gerust gevoel op vakantie!

Lees hier meer over de caravanverzekering

Gratis hulp van een expert op het gebied van vergelijken

Persoonlijke hulp bij het vergelijken van al jouw vaste lasten

Jaarlijkse check of je nog goed verzekerd bent

Contractwekker, nooit meer te laat met opzeggen!

Compleet overzicht van jouw verzekeringen in jouw eigen omgeving, nooit meer zoeken naar polissen!

Aanmelden