Nationale Nederlanden autoverzekering

Tot wel 85% no-claimkorting!

Nationale Nederlanden autoverzekering
   •  Tot wel 85% no-claimkorting
   •  Uitgebreide dekking en snelle schadeafhandeling
   •  24/7 hulp bij schade

  Bekijk dekkingen

De Nationale Nederlanden autoverzekering is een prima optie als je je auto wil verzekeren. Zo kan de no-claimkorting oplopen tot wel 85%, bij sommige andere autoverzekeraars loopt dit maar tot 75%. Verder kun je gebruikmaken van de 2e auto regeling en kun je ook nog profiteren van de pakketkorting door meerdere pakketten bij Nationale Nederlanden af te sluiten. Hierover lees je verder meer!

Nationale Nederlanden autoverzekering: de dekkingen

Bij een Nationale Nederlanden autoverzekering kun je kiezen uit drie soorten dekkingen. Deze dekkingen zijn daarbij ook uitbreidbaar met de aanvullende dekkingen. De drie dekkingen zijn:

Nationale Nederlanden autoverzekeringInformatie
WA

Bij deze WA dekking van de  Nationale Nederlanden autoverzekering ben je net als bij alle andere WA autoverzekeringen verzekerd tegen schade aan anderen. Nationale Nederlanden biedt nog drie extra voordelen die andere autoverzekeringen niet bieden. Zo is niet alleen de schade aan andere auto's vergoed, maar ook letsel aan andere personen door jouw auto. Verder kun je rekenen op 24/7 hulp bij ongelukken, zelfs in het buitenland. Tot slot krijg je bij schade een persoonlijke schademanager. Deze schademanager doet er alles aan om de schade zo snel mogelijk te vergoeden of af te handelen.

WA Extra

Bij de WA Extra dekking van de Nationale Nederlanden autoverzekering kun je rekenen op alle dekkingen die in het WA pakket zit. Daarbij profiteer je met deze dekking ook nog eens van de volgende opties:

 • Schade door rook of brand
 • Schade door een storm, regen/hagel of loslopende dieren op de weg
 • Schade door diefstal of joyriding
 • Ruitschade

Naast de bovenstaande schaderegelingen, profiteer je ook van de nieuwwaarde- of occasionregeling. Mocht je een nieuwe auto gekocht hebben, en deze raakt onherstelbaar beschadigd door bijvoorbeeld brand of diefstal, krijg de dagwaarde vergoed bij een occasion of binnen 1 jaar de nieuwwaarde van je nieuwe auto.

WA casco

De WA casco verzekering wordt in de volksmond ook wel allrisk genoemd. Deze Nationale Nederlanden autoverzekering verzekert je namelijk met dezelfde dekkingen als bij de WA extra verzekering, maar ook nog eens voor schade aan je eigen auto! Rijd je bijvoorbeeld zelf tegen een paaltje aan, dan worden deze kosten vergoed door deze verzekering. Ook bij een ongeluk wordt de schade van jouw eigen auto vergoed. Let hierbij wel op dat je misschien te maken hebt met het eigen risico. Het bedrag van je eigen risico betaal je dus zelf mee bij het veroorzaken van schade. Verder is de nieuwwaardegarantie 2 jaar geldig bij een allrisk autoverzekering van Nationale Nederlanden.

Aanvullende dekkingen

Met aanvullende dekkingen kun je een Nationale Nederlanden autoverzekering personaliseren met aanvullende dekkingen. De volgende dekkingen kun je afsluiten:

Nationale Nederlanden autoverzekering aanvullendInformatie
Rechtsbijstand

Rechtsbijstand helpt je met juridische ondersteuning in de volgende gevallen:

 • Het verhalen van schade bij de tegenpartij
 • Inbeslagname bij je auto, kentekenbewijs of rijbewijs
 • Juridische bijstand bij het voorkomen van de rechter
 • Conflicten bij het (ver)kopen of onderhoud van je auto
Schadeverzekering voor inzittenden

Je bent verzekerd voor schade of letsel aan spullen of personen. 

Verkeersschade

Door een ongeluk kun je schade of letsel krijgen. Met deze aanvullende dekking is het hele gezin verzekerd tot een bedrag van €1.000.000, ongeacht wie er schuldig was

Eigen risico

Je kunt ervoor kiezen om een vrijwillig eigen risico te nemen, je betaalt in dat geval minder premie. Alle reparaties tot aan je eigen risico betaal je dan zelf. Je kunt de volgende bedragen kiezen:

 • €0
 • €150
 • €300
 • €600
 • €1200

Bij een Nationale Nederlanden autoverzekering kun je ervoor kiezen om deze uit te breiden.

Pakketkorting

Nationale Nederlanden verzekert niet enkel auto’s, maar je kunt bij hen ook terecht voor andere voertuigverzekeringen, woonverzekeringen of reis- en persoonlijke verzekeringen. Nationale Nederlanden heeft hierbij vier categorieën:

 • Vervoer
 • Woning
 • Jijzelf en gezin
 • Reis en vrije tijd

Als je naast een Nationale Nederlanden autoverzekering nog een verzekering neemt in een andere categorie, krijg je 2% korting op je premie. Uiteindelijk kan deze premie oplopen tot een maximum van 8%!

2e autoregeling

Als je een auto verzekerd hebt bij de Nationale Nederlanden, kun je ervoor kiezen om er een tweede auto te verzekeren. Je mag dan gebruikmaken van het aantal schadevrije jaren die je bij de eerste auto hebt opgegeven. Zodoende kan je van de zelfde no-claimkorting profiteren!

Vergelijk direct Nationale Nederlanden autoverzekering!

Het kan natuurlijk zijn dat je niet weet welke autoverzekeraar het voordeligst is. Daarom is het verstandig om te vergelijken met onze autovergelijker. Zo kom je erachter welke verzekeraar de scherpste premie heeft en welke autoverzekering het beste bij jou past. Vergelijk nu Nationale Nederlanden en bereken jouw premie!

Lees hier meer over de autoverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier