Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Autoverzekering Nationale Nederlanden?

Ontdek de Nationale Nederlanden autoverzekering met tevredenheidsgarantie!

 • Vergelijk meer dan 9 autoverzekeringen
 • Op werkdagen binnen een uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)

Goede autoverzekering? Ga voor Nationale Nederlanden!

De Nationale Nederlanden autoverzekering is een prima optie als je je auto wil verzekeren. Zo kan de no-claimkorting oplopen tot wel 85%, bij sommige andere autoverzekeraars loopt dit maar tot 75%. Verder kun je gebruikmaken van de tweede auto regeling en kun je ook nog profiteren van de pakketkorting door meerdere pakketten bij Nationale Nederlanden af te sluiten. Hierover lees je verder meer!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA

Een WA dekking verzekert je tegen de schade die je veroorzaakt aan anderen.

Bekijk de dekking

WA extra

De WA extra dekking van Nationale Nederlanden verzekert de schade aan je eigen auto die ontstaat door rook of brand. Ook wanneer je schade hebt na een aanrijding met een dier dekt deze verzekering de schade. Raakt je auto beschadigd door strom of hagel? Of heb je ruitschade? Ook dan kan je rekenen op Nationale Nederlanden.

Bekijk de dekking

Allrisk

Deze allrisk dekking verzekert de schade aan je eigen auto. Bijvoorbeeld als je per ongeluk tegen een muurtje of hekje rijdt. Veroorzaak je zelf een ongeluk? Ook dan wordt de schade aan je eigen auto vergoed als je voor de allrisk dekking kiest.

Bekijk de dekking

Voordelen Nationale Nederlanden autoverzekering

De autoverzekering van Nationale Nederlanden heeft voordelen voor jou. Zo profiteer je van een no-claimkorting. Maar niet zo maar één. Deze korting kan oplopen tot wel 85%. Daarnaast heeft de verzekering een uitgebreide dekking. Wanneer je schade hebt, staat deze verzekeraar dag en nacht voor je klaar. Ook in het buitenland! Bij Nationale Nederlanden kan je ook rekenen op een snelle schade-afhandeling. Bij schade krijg je een persoonlijke schademanager. Deze expert doet er alles aan om de schade zo snel mogelijk te vergoeden of af te handelen.

Nationale Nederlanden autoverzekering: de dekkingen

Bij de Nationale Nederlanden autoverzekering kun je kiezen uit drie dekkingen. Daarnaast kun je aanvullende dekkingen afsluiten. Zo breid jij de verzekering naar jouw wens uit.

WA dekking

In Nederland ben je verplicht om minimaal een WA dekking af te sluiten. Met deze WA dekking ben je verzekerd tegen schade aan anderen. Niet alleen de blikschade wordt vergoed. Ook letsel aan andere personen door jouw auto is verzekerd.

WA extra dekking

Bij de WA extra dekking kun je rekenen op Nationale Nederlanden wanneer je schade aan je auto hebt door bijvoorbeeld rook of brand. Daarnaast dekt deze dekking schade na een aanrijding met een dier. Ook schade door storm of hagel wordt gedekt. Heb je schade na joyriding? Geen zorgen. Dat valt binnen deze dekking. Net als ruitschade.
Naast deze vergoedingen, profiteer je ook van de nieuwwaarde- of occasionregeling. Heb je een nieuwe auto gekocht? En raakt deze onherstelbaar beschadigd? Dan krijg je bij een occasion de dagwaarde terug. Als je een nieuwe auto hebt, geldt de nieuwwaarde binnen het eerste jaar.

WA casco dekking

De WA casco verzekering heet ook wel allrisk. Deze verzekering verzekert ook nog eens de schade aan je eigen auto! Rijd je bijvoorbeeld zelf tegen een paaltje aan? Dat kan gebeuren. Dan worden deze kosten vergoed door de verzekering. Ook bij een ongeluk wordt de schade aan jouw eigen auto betaald. Let hierbij wel op dat je misschien te maken hebt met het eigen risico. Het bedrag van je eigen risico betaal je dus zelf bij het veroorzaken van schade. De nieuwwaardegarantie is twee jaar geldig bij een allrisk autoverzekering.

Aanvullende dekkingen autoverzekering Nationale Nederlanden

Met aanvullende dekkingen kun je de autoverzekering personaliseren. Er zijn drie aanvullende dekkingen.

Rechtsbijstand

Deze aanvulling helpt je met juridische ondersteuning in het verkeer. Hierbij kun je denken aan hulp bij het verhalen van schade bij een ander. Als je auto, kentekenbewijs of rijbewijs in beslag wordt genomen, kan je ook op hulp rekenen. Net als wanneer je bij de rechter moet voorkomen. Ontstaat er een conflict bij het kopen of verkopen van je auto? Of over onderhoud? Geen zorgen. Met deze aanvulling sta je er niet alleen voor.

Schadeverzekering voor inzittenden

Hiermee ben je verzekerd tegen schade of letsel aan spullen of personen.

Verkeersschade

Door een ongeluk kun je schade of letsel krijgen. Met deze aanvullende dekking is je hele gezin verzekerd tot een bedrag van €1.000.000,-. Het maakt hierbij niet uit wie er schuldig is.

Eigen risico

Bij de Nationale Nederlanden autoverzekering hoef je geen eigen risico te betalen. Je kunt er wel voor kiezen om een vrijwillig eigen risico te nemen. Je betaalt dan minder premie. Alle reparaties tot aan je eigen risico betaal je dan zelf. Hogere bedragen worden door de verzekeraar betaald. Voor een eigen risico kan je kiezen uit €0,-, €150,-, €300,-, €600,-, €1200,-. Hoe hoger het eigen risico, des te lager is je premie.

Pakketkorting

Nationale Nederlanden verzekert niet alleen auto’s. Je kunt ook terecht voor andere voertuigverzekeringen. Daarnaast heeft ze woonverzekeringen of reisverzekeringen. En ook voor persoonlijke verzekeringen. Nationale Nederlanden heeft vier categorieën: ‘vervoer’, ‘woning’, ‘jijzelf en gezin’ en ‘reis en vrije tijd’.
Spaar voor korting! Sluit je naast de autoverzekering nog een andere verzekering af? Dan krijg je 2% korting. Deze korting kan oplopen tot wel 8%.

Tweede autoregeling

Heb je twee auto’s? Dan kun je deze allebei bij Nationale Nederlanden verzekeren. Voor je tweede auto kun je gebruikmaken van de schadevrije jaren van je eerste auto. Zo profiteer je van dezelfde no-claimkorting. Dat is handig!

Vergelijk direct de Nationale Nederlanden autoverzekering!

Welke autoverzekeraar is het voordeligst voor jou? Misschien is dat wel de Nationale Nederlanden autoverzekering. Maar misschien ook niet. Daarom raden wij aan om verzekeringen te vergelijken. Wij hebben een autovergelijker voor je gemaakt. Je kunt verzekering online vergelijken. Zo ontdek je welke verzekeraar de beste premie heeft. En kom je erachter welke autoverzekering het beste bij jou past. Als je hulp wilt, helpen we je graag. Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. We staan direct voor je klaar.

Veelgestelde vragen over de autoverzekering van Nationale Nederlanden

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Jan

Beantwoord door: Vincent Schokker op 28/07/2021

Bij Nationale Nederlanden profiteer je van no-claimkorting die kan oplopen tot 85%. Ook staat deze verzekeraar 24/7 voor je klaar bij schade. Ook wanneer je in het buitenland bent. In geval van schade krijg je een persoonlijke schademanager die de schade zo snel en goed mogelijk voor jou zal vergoeden of afhandelen. Zo kan jij met een veilig gevoel de weg op. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Stef

Beantwoord door: Vincent Schokker op 03/08/2021

Zeker! Nationale Nederlanden heeft drie aanvullende modules voor de autoverzekering. Je kunt kiezen uit 'rechtsbijstand', 'schadeverzekering voor inzittenden' en 'verkeersschade'. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Irene

Beantwoord door: Vincent Schokker op 05/08/2021

Nationale Nederlanden heeft naast autoverzekeringen ook woon- en reisverzekeringen en persoonlijke verzekeringen. Sluit je meerdere verzekeringen af? Dan krijg je 2% korting op de premie bij iedere extra verzekering. Deze korting kan oplopen tot 8%. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 autoverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Autoverzekering op maat

Zelf je autoverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je autoverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude autoverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude autoverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Autoverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen autorijbewijs maar heb je wel een auto? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je autoverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.