Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Motorverzekering Nationale Nederlanden?

Kom alles te weten over de motorverzekering van Nationale Nederlanden

Vergelijk nu motorverzekeringen

 • Vergelijk op basis van je eigen motor!
 • Kies de dekking die bij jouw motor past!
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Start vergelijken

Goede motorverzekering nodig? Ga voor Nationale Nederlanden

Als motorrijder ben je kwetsbaar op de weg. Je bent zuinig op je motor en de accessoires die daarbij horen. Door je goed te verzekeren met een motorverzekering, houd je de financiële risico's na een eventueel ongeluk zo klein mogelijk. Natuurlijk hopen we dat je altijd veilig thuiskomt. Maar een goede motorverzekering op zak, geeft je een veilig gevoel op de weg.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA-dekking

De WA-dekking verzekert jou van 24 uur per dag hulp bij een ongeluk. Zowel in het binnenland als in het buitenland kan je op Nationale Nederlanden rekenen.

Bekijk de dekking

WA extra dekking

Met deze WA extra dekking is ook je geluidsapparatuur meeverzekerd tot €500,-. Daarnaast ben je ook verzekerd tegen schade na brand, storm, diefstal, joyriding of botsing met een dier.

Bekijk de dekking

WA casco dekking

Deze dekking verzekert ook de schade aan je eigen motor na een ongeluk. Ook je kleding en helm zijn tot €500,- meeverzekerd. Daarnaast is je motor een jaar lang verzekerd tegen de nieuwwaarde.

Bekijk de dekking

Nationale Nederlanden motorverzekering

Met de Nationale Nederlanden motorverzekering ga je met een goed gevoel de weg op. Als motorrijder ben je kwetsbaar op de weg. De verzekeringen van Nationale Nederlanden beschermen je tegen de risico’s. We vertellen je graag de voordelen van een Nationale Nederlanden motorverzekering.

Voordelen Nationale Nederlanden motorverzekering

Een Nationale Nederlanden motorverzekering brengt meerdere voordelen met zich mee.

Nieuwwaarderegeling

Het eerste voordeel is de nieuwwaarderegeling. Laat je een tweede motor bij Nationale Nederlanden casco verzekeren? Dat is deze het eerste jaar tegen de nieuwwaarde verzekerd. Is je motor total loss? Dan krijg je de prijs van een vergelijkbare motor op dat moment uitgekeerd. Er geldt wel een maximumbedrag voor deze regeling. Er kan tot een bedrag van €17.500,- worden uitgekeerd. Wanneer de schade na het eerste jaar is ontstaan, wordt er per maand 1% van de nieuwwaarde afgetrokken.

Accessoires

Ook accessoires kun je verzekeren. Wanneer je een WA Extra verzekering bij Nationale Nederlanden afsluit, is schade aan je geluidsapparatuur tot maximaal €500,- gedekt. Sluit je een WA casco verzekering af? Dan wordt ook de schade aan je helm en kleding tot €500,- gedekt.

ZekerheidsPakket Particulieren

Het is bij Nationale Nederlanden mogelijk om meerdere verzekeringen af te sluiten. Door meerdere verzekeringen af te sluiten, krijg je pakketkorting. Deze korting kan oplopen tot 8%. Heb je ook een autoverzekering in het pakket? Dan kan de korting zelfs oplopen tot 12%. Betaal je de totaalpremie eens per kwartaal, dan krijg je nog eens 1,5% korting. Wanneer je de totaalpremie per jaar betaalt, krijg je zelfs 3% korting.

Kies zelf je eigen risico

Heb je een WA casco dekking? Dan is het eigen risico over het algemeen €150,-. Dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Bij Nationale Nederlanden mag je namelijk zelf bepalen of je dit eigen risico wil verhogen. Je kunt kiezen voor een eigen risico van €300,-, €400,-, €500,-, €750,- of €1.000,-. Hoe hoger het eigen risico, des te lager is je premie.

Basisdekkingen Nationale Nederlanden motorverzekering

Bij Nationale Nederlanden heb je drie soorten dekkingen. Je hebt de WA-dekking, de WA extra dekking en de WA casco dekking. De WA-dekking is wettelijk verplicht om af te sluiten.

WA-dekking

Met de WA-dekking van Nationale Nederlanden ben je verzekerd tegen schade die je bij een ander veroorzaakt. Ook heb je 24 uur per dag hulp bij een ongeval. Zowel binnenland als buitenland.

WA extra dekking

Bij de WA extra dekking ben je voor twee dingen extra verzekerd dan bij de WA-dekking. De eerste extra dekking is dat je geluidsapparatuur verzekerd is tot €500,-. Ook ben je verzekerd als je schade hebt door diefstal of slecht weer. Maar ook na brand of joyriding. Ook na botsing met een dier wordt de schade vergoed.

WA casco dekking

Met de WA casco dekking heb je alle dekkingen die hiervoor al zijn genoemd onder het kopje Basisdekkingen. Daarnaast ben je ook tegen schade gedekt aan je eigen motor na een botsing. Niet alleen geluidsapparatuur, maar ook je kleding en helm zijn verzekerd tot €500,-. Je nieuwe motor is een jaar lang verzekerd tegen nieuwwaarde. En je ontvangt ook hulpverlening bij een mechanisch defect aan je motor. Ook als je in het buitenland bent. Geeft dat geen veilig gevoel?

Aanvullende dekkingen motorverzekering Nationale Nederlanden

Bij Nationale Nederlanden kan je nog twee aanvullende dekkingen afsluiten. Je kan de dekking rechtsbijstand motorrijtuigen afsluiten. Hiermee krijg je rechtshulp als je de schade na een ongeval wil verhalen op de andere partij. De tweede dekking die je kunt kiezen is de ongevallenverzekering voor opzittende. Wanneer sprake is van blijvende invaliditeit krijg je 25.000,- euro per zitplaats.

Diefstalpreventie

Heb je een motor die nog geen zeven jaar oud is en waarvan de waarde nog boven de €10.000,- ligt? Dan heb je een SCM-goedgekeurd beveiligingssysteem nodig als je een WA extra- of cascodekking hebt afgesloten. Je motor moet daarnaast standaard op slot staan met een ART-goedgekeurd motorslot. Het ART-slot moet ook aan je motor liggen als de waarde van je motor onder de €10.000,- ligt.

Vergelijk jouw Nationale Nederlanden motorverzekering

Om erachter te komen wat voor jou de beste motorverzekering is, kun je jouw motorverzekering op Vergelijkdirect.com gemakkelijk en snel vergelijken met de verzekeringen van alle andere motorverzekeraars. Zo krijg jij de motorverzekering die het beste bij jouw persoonlijke situatie past en kun je deze direct online afsluiten. Heb je nog vragen of wil je hulp bij het vergelijken? Neem gerust eens contact met ons op. We staan voor je klaar.

Veelgestelde vragen over de motorverzekering van Nationale Nederlanden

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Damian

Beantwoord door: Vincent Schokker op 24/07/2021

Bij Nationale Nederlanden mag je namelijk zelf bepalen of je dit eigen risico wil verhogen. Je kunt kiezen voor een eigen risico van €300,-, €400,-, €500,-, €750,- of €1.000,-. Hoe hoger het eigen risico, des te lager is je premie. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Vincent

Beantwoord door: Vincent Schokker op 02/08/2021

Je kunt kiezen uit twee aanvullende dekkingen: de 'rechtsbijstand motorrijtuigen' of de 'ongevallenverzekering voor opzittende'. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Ronald

Beantwoord door: Vincent Schokker op 28/07/2021

Kies je voor de WA casco dekking? Dan zijn je kleding en helm meeverzekerd tot €500,-. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met 10 andere motorverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Motorverzekering op maat

Kies jouw motorverzekering!

Ontdek direct welke motorverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige motorverzekering opzeggen?
  Wij kijken graag met jou naar een nieuwe motorverzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Motorverzekering nodig?
  Ben je op zoek naar de juiste motorverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van jouw motorverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.