Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Nationale Nederlanden inboedelverzekering?

Ontdek alle mogelijkheden voor de inboedelverzekering van Nationale Nederlanden

Vergelijk nu inboedelverzekeringen

 • Vergelijk Nationale Nederlanden met andere inboedelverzekeringen!
 • Extra korting bij elke extra verzekering!
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Start vergelijken

Jouw spullen verzeker je goed bij Nationale Nederlanden!

Brand, water of diefstal veroorzaakt schade aan je inboedel. Om zorgeloos te wonen, is een inboedelverzekering erg handig. Wanneer je schade aan je inboedel hebt, helpt Nationale Nederlanden je verder. Jouw persoonlijke situatie heeft invloed op welke inboedelverzekering het beste bij je past. Nationale Nederlanden heeft de keuze uit twee dekkingen: basis en all-in.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Basis inboedelverzekering

Nationale Nederlanden verzekert jouw inboedel tegen onverwachte schade zoals schade die veroorzaakt wordt door brand, inbraak of slecht weer. Ook als je schade aanbrengt aan spullen die niet van jezelf zijn, is Nationale Nederlanden er voor je.

Bekijk de dekking

All-in inboedelverzekering

De all-in dekking is de uitgebreide variant van de basis inboedelverzekering. Met deze dekking is schade aan je inboedel ook verzekerd als je je inboedel per ongeluk zelf beschadigd.

Bekijk de dekking

Buitenshuisdekking

De aanvullende buitenshuisdekking verzekert jouw inboedel buiten je woning. Zo zijn bijvoorbeeld je camera of muziekinstrument ook buiten je woning verzekerd tegen schade. Deze dekking geldt wereldwijd.

Bekijk de aanvullende dekking

Mobiele elektronica

Mobiele elektronica zoals tablets, laptops en mobiele telefoons zijn verzekerd met deze aanvullende dekking. Het maakt hierbij niet uit of de schade aan deze elektronica binnen of buiten het huis ontstaat. Ook deze dekking geldt wereldwijd. Deze dekking nog een extra voordeel voor je. Wanneer je mobiele elektronica kapot is en niet meer gerepareerd kan worden, vergoedt Nationale Nederlanden 10 jaar de aanschafwaarde.

Bekijk de aanvullende dekking

Basis inboedelverzekering Nationale Nederlanden

Met de basis inboedelverzekering, verzeker je jouw inboedel tegen schade die ontstaat na brand of rook. De schade als gevolg van diefstal, vandalisme of inbraak valt ook in de basisdekking. Ook veel gevolgen van slecht weer verzekert Nationale Nederlanden. Denk bijvoorbeeld aan schade die ontstaat door storm, vorst of regen. Als er schade wordt veroorzaakt door water uit een leiding, vergoedt Nationale Nederlanden dat ook voor je. Misschien huur je af en toe gereedschap om thuis te klussen. Als je schade aanbrengt aan deze spullen die dus niet van jezelf zijn, dan is Nationale Nederlanden er ook voor je.

All-in inboedelverzekering Nationale Nederlanden

De all-in dekking vergoedt op dezelfde momenten als de basisdekking. Maar de all-in dekking heeft natuurlijk net iets meer! Zo verzekert deze verzekeraar ook de schade aan je inboedel die je per ongeluk zelf veroorzaakt.

Nationale Nederlanden inboedelverzekering uitbreiden

Met de aanvullende dekkingen, breid jij je inboedelverzekering helemaal naar wens uit. Nationale Nederlanden heeft drie aanvullende dekkingen.

Buitenshuisdekking

Je neemt je inboedel wel eens mee naar buiten. Denk aan een camera die mee op pad gaat. Of een muziekinstrument onderweg naar muziekles. Maar wanneer je je inboedel meeneemt, kan er altijd iets gebeuren. Met de buitenshuisdekking van Nationale Nederlanden is je inboedel ook buiten je huis verzekerd. Deze dekking geldt wereldwijd.

Glasdekking

Om de ruiten in je huis te verzekeren tegen schade is er de glasdekking. Onder glas vallen de ramen en het glas in de deur. Ook klas in lood of kunststofruiten vallen in deze glasdekking.

Mobiele elektronica dekking

Tegenwoordig ligt het huis vol met mobiele elektronica. Denk aan tablets of laptops. Maar ook aan smartphones of een smartwatch. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als iets kapot gaat, kan dat al snel duur zijn. Maar met deze aanvullende dekking zijn alle mobiele elektronica verzekerd. Het maakt hierbij niet uit of de schade binnen of buiten het huis ontstaat. En de dekking geldt wereldwijd. Ook als je de schade per ongeluk zelf veroorzaakt regelt Nationale Nederlanden dit. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als jouw mobiele telefoon kapot valt.
Nationale Nederland biedt jou een extra voordeel. Als je mobiele elektronica niet meer gerepareerd kan worden, vergoedt ze 10 jaar de aanschafwaarde. Zo kan jij een gelijkwaardig nieuw product kopen!

Eigen risico kiezen

Je kan zelf kiezen welk eigen risico je wilt. Dit kan nul euro zijn, maar je kan ook kiezen voor €100,-. Als je schade hebt, dan betaal je bij het hogere eigen risico zelf de eerste €100,-. Maar je premie zal dan ook lager zijn. Als je geen eigen risico kiest, betaal je niks bij schade, maar ligt de premie weer iets hoger.

Extra kosten? Geen zorgen

Soms komen er extra kosten bij kijken na een schade. Nationale Nederlanden vergoedt deze kosten voor jou. Zo verzekert ze de kosten die je moet maken om je huis na schade op te ruimen. Maar ook de kosten om schade te beperken. Of de kosten die je moet maken als je tijdelijk niet meer thuis kan wonen. Heb je extra kosten? Dan hoef je je dus geen zorgen te maken!

Direct afsluiten

Ben jij er helemaal over uit dat dit jouw inboedelverzekering moet worden? Om deze verzekering direct af te sluiten, kan je contact met ons opnemen. Zo regelen we jouw verzekering meteen. Om een compleet beeld te krijgen van de mogelijkheden, kan je bij ons ook inboedelverzekeringen met elkaar vergelijken. Zo kies jij de verzekering die het beste bij je past. Wil je toch nog iets meer informatie? Ook voor vragen kan je bij ons terecht. Bel, app of mail ons gerust. We helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen over de inboedelverzekering van Nationale Nederlanden

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Petra

Beantwoord door: Vincent Schokker op 19/06/2021

Ja, zeker! Naast de basisdekking of de all-in dekking heeft Nationale Nederlanden drie aanvullende dekkingen. Zo kan je kiezen uit de buitenshuis-, glasdekking en mobiele elektronica dekking. Ook kan je zelf je eigen risico bepalen. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Bas

Beantwoord door: Vincent Schokker op 22/06/2021

Wanneer er extra kosten komen kijken bij een schade, vergoedt Nationale Nederlanden deze kosten. Kan je bijvoorbeeld tijdelijk niet in je eigen huis wonen of moeten er kosten worden gemaakt om je woning na schade op te ruimen? Geen zorgen, dat valt in de dekking. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met andere inboedelverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Een goed verzekerde inboedel
 • Inboedelverzekering op maat

Kies jouw inboedelverzekering!

Ontdek direct welke inboedelverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige inboedelverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude inboedelverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Inboedel verzekeren?
  Ben je op zoek naar de juiste inboedelverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van jouw inboedelverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.