Brand, water of diefstal veroorzaakt schade aan je inboedel. De inboedelverzekering van Nationale Nederlanden helpt je verder!

 

Mogelijkheden inboedelverzekering Nationale Nederlanden

Om zorgeloos te wonen, is een inboedelverzekering erg handig. Wanneer je schade aan je inboedel hebt, vergoedt Nationale Nederlanden dit. Deze schade kan veroorzaakt worden door diefstal, brand of wateroverlast. Jouw persoonlijke situatie heeft invloed op welke inboedelverzekering het beste bij je past. Nationale Nederlanden heeft de keuze uit twee dekkingen: basis en all-in.

Basis inboedelverzekering

Met de basis inboedelverzekering, verzeker je jouw inboedel tegen schade die ontstaat na brand of rook. De schade als gevolg van diefstal, vandalisme of inbraak valt ook in de basisdekking. Ook veel gevolgen van slecht weer verzekert Nationale Nederlanden. Denk bijvoorbeeld aan schade die ontstaat door storm, vorst of regen. Als er schade wordt veroorzaakt door water uit een leiding, vergoedt Nationale Nederlanden dat ook voor je. Misschien huur je af en toe gereedschap om thuis te klussen. Als je schade aanbrengt aan deze spullen die dus niet van jezelf zijn, dan is Nationale Nederlanden er ook voor je.

All-in inboedelverzekering

De all-in dekking vergoedt op dezelfde momenten als de basisdekking. Maar de all-in dekking heeft natuurlijk net iets meer! Zo verzekert deze verzekeraar ook de schade aan je inboedel die je per ongeluk zelf veroorzaakt.

Inboedelverzekering uitbreiden

Met de aanvullende dekkingen, breid jij je inboedelverzekering helemaal naar wens uit. Nationale Nederlanden heeft drie aanvullende dekkingen.

Buitenshuisdekking

Je neemt je inboedel wel eens mee naar buiten. Denk aan een camera die mee op pad gaat. Of een muziekinstrument onderweg naar muziekles. Maar wanneer je je inboedel meeneemt, kan er altijd iets gebeuren. Met de buitenshuisdekking van Nationale Nederlanden is je inboedel ook buiten je huis verzekerd. Deze dekking geldt wereldwijd.

Glasdekking

Om de ruiten in je huis te verzekeren tegen schade is er de glasdekking. Onder glas vallen de ramen en het glas in de deur. Ook klas in lood of kunststofruiten vallen in deze glasdekking.

Mobiele elektronica dekking

Tegenwoordig ligt het huis vol met mobiele elektronica. Denk aan tablets of laptops. Maar ook aan smartphones of een smartwatch. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als iets kapot gaat, kan dat al snel duur zijn. Maar met deze aanvullende dekking zijn alle mobiele elektronica verzekerd. Het maakt hierbij niet uit of de schade binnen of buiten het huis ontstaat. En de dekking geldt wereldwijd. Ook als je de schade per ongeluk zelf veroorzaakt regelt Nationale Nederlanden dit. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als jouw mobiele telefoon kapot valt.
Nationale Nederland biedt jou een extra voordeel. Als je mobiele elektronica niet meer gerepareerd kan worden, vergoedt ze 10 jaar de aanschafwaarde. Zo kan jij een gelijkwaardig nieuw product kopen!

Eigen risico kiezen

Je kan zelf kiezen welk eigen risico je wilt. Dit kan nul euro zijn, maar je kan ook kiezen voor €100,-. Als je schade hebt, dan betaal je bij het hogere eigen risico zelf de eerste €100,-. Maar je premie zal dan ook lager zijn. Als je geen eigen risico kiest, betaal je niks bij schade, maar ligt de premie weer iets hoger.

Extra kosten? Geen zorgen

Soms komen er extra kosten bij kijken na een schade. Nationale Nederlanden vergoedt deze kosten voor jou. Zo verzekert ze de kosten die je moet maken om je huis na schade op te ruimen. Maar ook de kosten om schade te beperken. Of de kosten die je moet maken als je tijdelijk niet meer thuis kan wonen. Heb je extra kosten? Dan hoef je je dus geen zorgen te maken!

Direct afsluiten

Ben jij er helemaal over uit dat dit jouw inboedelverzekering moet worden? Om deze verzekering direct af te sluiten, kan je contact met ons opnemen. Zo regelen we jouw verzekering meteen. Om een compleet beeld te krijgen van de mogelijkheden, kan je bij ons ook inboedelverzekeringen met elkaar vergelijken. Zo kies jij de verzekering die het beste bij je past. Wil je toch nog iets meer informatie? Ook voor vragen kan je bij ons terecht. Bel, app of mail ons gerust. We helpen je graag verder.

 

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier