Unigarant autoverzekering

Onbezorgd en voordelig de weg op? Dat kan met de Unigarant autoverzekering. Je wordt professioneel en snel geholpen wanneer je schade hebt. Je kiest zelf een verzekering uit, met aanvullend extra handige dekkingen. Daarnaast heb je bij Unigarant ook nog onderstaande voordelen. Lees hieronder verder voor meer informatie over deze autoverzekering!

Unigarant autoverzekering
   • Tot 80% no-claimkorting
   • €0,00 eigen risico met Unigarant Schadeservice
   • Samenwerking met de beste schadeherstellers

  Bekijk dekkingen

Voordelen autoverzekering Unigarant

 • Tot 80% no-claimkorting
  Bij elk schadevrije jaar dat jij rijdt, ga je steeds een trapje omhoog in de tabel en ontvang je meer korting. Heb jij tot nu toe nog geen schade gereden? Dan ontvang je direct 35% no-claimkorting. Dit kan oplopen tot maar liefst 80% no-claimkorting op je autoverzekering.
 • €0,00 eigen risico met Unigarant Schadeservice
  De Unigarant Schadeservice zit in de gedeeltelijke casco (beperkt casco) en Volledig Casco (Allrisk) dekking. Bij deze service betaal je geen €350,00 aan eigen risico wanneer je je auto laat repareren door een geselecteerde Unigarant reparateur.
 • Samenwerking met de beste schadeherstellers
  Unigarant heeft gegarandeerd samenwerkingen met de beste schadeherstellers! Bij minder dan 50 kilometer afstand, wordt je auto opgehaald en gebracht naar de reparateur.

 
Welke basisdekkingen biedt de autoverzekering van Unigarant?

Ook bij het afsluiten van een Unigarant autoverzekering is het verplicht om minimaal de basisdekking Wettelijke Aansprakelijkheid te hebben. Naast deze basisdekking kan je ook kiezen voor de Gedeeltelijk Casco of de Volledig Casco dekking.

 • Wettelijk Aansprakelijkheid (WA)
  Met de WA-dekking van Unigarant ben je alleen verzekerd tegen schade die jij aan anderen toebrengt. Dit kan een ongeluk zijn met jouw auto, een wagen dat achterop je auto hangt of iets waar daarvan is afgevallen.
 • Gedeeltelijk Casco (beperkt casco)
  Met de Gedeeltelijk Casco dekking ben je net als bij de WA verzekering gedekt tegen schade die jij aan anderen toebrengt. Daarnaast ben je ook tegen sommige schades aan je eigen auto gedekt. Zoals bijvoorbeeld de ruiten van je auto of wanneer er sprake is van (een poging tot) diefstal.
 • Volledig Casco (Allrisk)
  Je kunt ook een keuze maken voor de Volledig Casco dekking, hierbij ben je voor meer soorten schades verzekerd dan bij de WA en de Gedeeltelijk Casco, ook bij schades aan je eigen auto. Dit houdt in dat je daarnaast ook verzekerd bent voor schade aan je eigen auto naar aanleiding van vandalisme of botsingen. Hierbij heb je ook recht op één jaar nieuwaardegarantie bij total loss of diefstal. Hiermee kan je dezelfde auto opnieuw aanschaffen, als je auto jonger dan een jaar is.

Aanvullende dekkingen autoverzekering Unigarant

Bij de autoverzekering van Unigarant kan je naast de basisdekking, ook aanvullende dekkingen kiezen. Zie onderstaand een aantal van deze keuzemogelijkheden:

 • 3 Jaar aanschafgarantie (alleen bij Volledig Casco)
  Is jouw auto binnen 3 jaar na aanschaf total loss verklaard na een ongeluk of gestolen? Dan ontvang je bij nieuwe auto’s jonger dan 1 jaar de nieuwwaarde terug en bij oudere auto’s de aanschafwaarde. Zonder deze aanvullende dekking, ontvang je alleen de marktwaarde van jouw auto.
 • Zekerheid voor Inzittenden
  Met de dekking Zekerheid voor Inzittenden kan je jezelf en jouw inzittenden meeverzekeren tegen letselschade. Bij overlijden wordt een bedrag aan de nabestaanden uitgekeerd. Bij blijvende invaliditeit wordt een bedrag aan jezelf of aan je inzittende(n) uitgekeerd. Dit bedrag is niet van te voren bepaald maar wordt aan de hand van de ontstane schade aan spullen of toekomstige zorgkosten vastgesteld. Bij zowel invaliditeit als bij overlijden gelden maximale bedragen die in de polis worden vastgelegd.
 • Verkeersrechtsbijstand
  Bij onenigheid op de weg met andere bestuurders, is het handig om hulp te krijgen van een gespecialiseerde jurist. Krijg je een geschil met de reparateur? Wordt de schade niet terugbetaald? De jurist probeert dit dan samen met jou op te lossen!
 • Vervangend Vervoer
  Als jij je auto tijdelijk kwijt bent, ontvang je tot 30 dagen een vervangende auto. Dit kan gebeuren bij reparatie, diefstal of bij total loss verklaring. Unigarant geeft je de keuze of je dit wilt in Nederland of in heel Europa.
 • Accessoires (alleen bij Gedeeltelijk Casco en Volledig Casco)
  Aan de accessoires in je auto kan er natuurlijk ook schade ontstaan. Hiervoor zijn je fietsendragers, navigatiesystemen, etc. meeverzekerd tot €2.500,00. Het is ook mogelijk om dit verzekerde bedrag te verhogen naar €5.000,00.

Eigen risico Unigarant autoverzekering

Bij de dekkingen Gedeeltelijk Casco en Volledig Casco zijn er geen kosten voor eigen risico, als jij gebruik maakt van de Unigarant Schadeservice. Hierbij kan je dan meteen met je auto naar een reparateur, die samenwerkt met de Unigarant autoverzekering. Alleen bij het geval van ruitschade, ontvang je €75,00 korting op je eigen risico, bij geselecteerde reparateurs. Laat je je ruit bij een niet geselecteerde reparateur repareren of vervangen, dan betaal je wel een eigen risico.

Vergelijk de autoverzekering van Unigarant met 19 andere autoverzekeringen!

Op Vergelijkdirect.com kun je direct je premie van Unigarant en andere autoverzekeringen gaan vergelijken. Bekijk eerst goed welke dekkingen en aanvullende verzekeringen het beste bij jouw situatie past, om zo te hoge kosten te voorkomen!

Lees hier meer over de autoverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier