Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Unigarant scooterverzekering

vergelijk verschillende verzekeraars voor jouw scooter!

De goedkoopste scooterverzekering?

 • Vergelijk meer dan 9 scooterverzekeringen
 • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
Start met vergelijken

Over Unigarant scooterverzekeringen

Wij van vergelijkdirect.com vergelijken veel verschillende verzekeraars om voor jou de voordeligste prijs en de beste dekking te vinden. Een van onze verzekeraars is Unigarant. In dit artikel lees je meer over de scooterverzekeringen die Unigarant biedt. De Unigarant scooterverzekering biedt veel mogelijkheden. Naast de drie basisverzekeringen hebben ze ook nog vier aanvullende dekkingen. In dit artikel kan je onder andere over de basisverzekeringen en aanvullende dekkingen lezen. Ook bespreken wij de voordelen en wat deze scooterverzekering kost. Als je meer over deze scooterverzekering wilt weten lees dan vooral verder!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA scooter-verzekering

Dit is de voordeligste verzekering voor je scooter. Deze is bovendien verplicht voor scooterbezitters. Met deze verzekering ben je gedekt voor schade die jij aan anderen in het verkeer toebrengt. De WA-verzekering is de perfecte verzekering als je op zoek bent naar een voordelige scooterverzekering.

Bekijk aanvullende dekkingen

WA+ scooter-verzekering

Dit is ook een relatief goedkope scooterverzekering als je het vergelijkt met een allrisk scooterverzekering. Deze verzekering dekt schade die jij aan anderen toebrengt. Ook dekt deze verzekering veelvoorkomende schades, bijvoorbeeld brand- en stormschade.

Bekijk aanvullende dekkingen

Allrisk scooter-verzekering

De Unigarant allrisk scooterverzekering is de meest uitgebreide verzekering voor je scooter. Bij deze verzekering ben je verzekerd tegen schades die je een ander toebrengt. Ook je bent verzekerd tegen schades aan je eigen scooter. Wel moeten we erbij melden dat er geen schadevergoeding wordt uitgekeerd bij opzet of gebruik van verboden middelen.

Bekijk aanvullende dekkingen

Aanvullende dekkingen?

Unigarant biedt verschillende soorten aanvullende dekkingen om aan jouw scooterverzekering toe te voegen. Met een aanvullende dekking kan je jouw scooterverzekering uitbreiden, zo ben je nog beter gedekt dan alleen met een basisverzekering. Unigarant biedt vier aanvullende dekkingen. De ze dekkingen hebben wij voor jou op een rijtje gezet. Zo weet je precies wat ze inhouden en waarvoor je precies bent gedekt.

Ongevallen opzittenden
Bij deze aanvullende dekking ben je verzekerd als je in een ongeval terecht komt. Als je overlijdt of blijvend invalide raakt krijg je een vergoeding. Bij overlijden vergoedt unigarant tot 3000 euro. En bij blijvende invaliditeit tot € 30.000,-. Bijvoorbeeld voor zorgkosten of als u geen salaris krijgt doordat u niet kan werken.
Verhaal-rechtsbijstand
Met deze dekking krijg je juridische hulp bij schadegevallen waar niet duidelijk is wie de schade moet vergoeden. Wij regelen dit meteen met de andere partij, zo word het voor jou een stuk gemakkelijker
Unigarant pechhulp
Dankzij een (nood)reparatie van de ANWB bent u snel weer op weg. U hoeft alleen te betalen voor de onderdelen, niet voor de reparatie. Is reparatie onderweg niet mogelijk? Dan wordt je, samen met jouw scooter, gratis naar een reparateur of naar huis gebracht.
Drie jaar aanschafwaardegarantie
Bent u de eerste eigenaar van uw scooter en wordt deze gestolen of raakt deze total loss? Dan krijgt u het bedrag dat u voor uw scooter heeft betaald terug.

Voordelen van een Unigarant scooterverzekering?

Je vraagt je vast af wat zijn de voordelen van deze verzekering? Ten eerste heb je veel keuze in aanvullende dekkingen, al deze dekkingen hebben we in het kopje aanvullende dekkingen uitgebreid beschreven. Het tweede voordeel is dat je 10% korting krijgt met een track-&-trace systeem . Wat houdt een track-&-trace systeem precies in? Een track-&-trace systeem is een beveiliging voor jouw scooter. Een track-&-trace systeem is een soort gps, zo kan jou gestolen scooter makkelijk terug gevonden worden. Ook krijg je bij unigarant no-claim korting als je schadevrije jaren hebt opgebouwd. Deze korting kan wel oplopen tot 75% . Nog een voordeel dat unigarant biedt is: Als je scooter in het eerste jaar wordt gestolen, krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

Wat kost een Unigarant scooterverzekering?

De kosten van je scooterverzekering zijn afhankelijk van een aantal factoren. De eerste factor die meespeelt is welke basisverzekering je kiest. Unigarant biedt drie basisverzekeringen, en bij een basisverzekering geldt het volgende: Hoe hoger het eigen risico, hoe minder premie je hoeft te betalen. Je kan al een WA scooterverzekering van unigarant afsluiten vanaf € 4,89 per maand. Een andere factor die een rol speelt zijn jouw schadevrije jaren. Heb jij in de afgelopen jaren schadevrij een scooter gereden? Dan heb jij recht op no-claim korting, deze korting wordt over je maandelijkse premie geheven. Ook jouw eigen leeftijd speelt een rol in de maandelijkse premie voor jouw scooter. Hoe jonger je bent, hoe hoger jouw maandelijkse premie is. En de laatste factor die mee kan spelen zijn de kenmerken van jouw scooter, om een voorbeeld te noemen: Hoe oud is jouw scooter en wat heeft je scooter gekost? Dat zijn allemaal factoren die mee kunnen spelen in de kosten voor jouw scooterverzekering.

Beste scooterverzekering vinden met Vergelijkdirect.com?

Wij van Vergelijkdirect.com helpen jou graag met het vinden van de juiste scooterverzekering. Wat doen wij precies? Wij vergelijken diverse scooterverzekeringen en proberen daar voor jou de goedkoopste verzekering met de beste dekking uit te halen. Dit kan je online doen op onze website. Ook kunnen wij je telefonisch helpen, dan maken wij de vergelijking voor jou. Daarbij kunnen we ook de verzekering direct voor je afsluiten. Je kan ons telefonisch bereiken op 035-6857888. Je kan ons ook whatsappen op dit nummer, of een chat sturen via onze website. Wij hopen dat we je snel verder kunnen helpen om de verzekering te vinden die bij jou past!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 scooterverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • scooterverzekering op maat

Zelf je scooterverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je scooterverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude scooterverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude scooterverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • scooterverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen scooterrijbewijs maar heb je wel een scooter? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je scooterverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.

Veel gestelde vragen over goedkoop scooter verzekeren aan Vincent en Bart van Vergelijkdirect.com

tel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: j. janssen

Beantwoord door: Bart Houtman op 4/02/2020

Om te berekenen wat je voor je Unigarant scooterverzekering gaat betalen moet je weten wat je kenteken is, je geboortedatum, je adresgegevens en het aantal schadevrije jaren. Aan de hand daarvan kan je je premie voor een scooterverzekering bij Unigarant berekenen. Heb je hulp nodig of wil je exact weten wat een scooterverzekering bij Unigarant kost? Dan kun je contact met ons opnemen via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888).

Vraag van: T. Timmer

Beantwoord door: Bart Houtman op 4/02/2020

voor het afsluiten van een scooterverzekering is het handig om eerst verschillende verzekeraars te vergelijken. dit kan je doen via ons! bij ons kan je dit online via de website doen! ook kan je contact met ons opnemen dan regelen wij alles voor jou! wij vergelijken het aanbod van 10 verzekeraars, zo kijken wij welke verzekeraar jou de beste dekking geeft en welke het goedkoopste is. Heb je hulp nodig?Dan kun je contact met ons opnemen via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888).