Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Unigarant woonverzekering?

Ontdek meer over de woonverzekering van Unigarant.

Vergelijk nu woonverzekeringen

 • Vergelijk Unigarant met 9 andere woonverzekeringen!
 • Extra korting bij elke extra verzekering!
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Start vergelijken

Ontdek meer over de mogelijkheden van deze verzekering!

Unigarant inboedelverzekeringGefeliciteerd! Je hebt een huis gekocht (of je woont er al een tijdje) en bent op zoek naar een opstal- of woonhuisverzekering! Een huis is iets om zuinig op te zijn. Je moet er niet aan denken dat je huis in brand zou staan. Of dat neerslag lekkage veroorzaakt. Met de opstalverzekering van Unigarant is je huis verzekerd tegen deze onverwachte gebeurtenissen. Als je tuin beschadigd is, valt dat ook in deze woonverzekering. Net als de schade die veroorzaakt is door vandalisme. Met de woonverzekering van Unigarant zijn jouw huis, tuinhuis en garage verzekerd.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Basisdekking

De basisdekking van Unigarant verzekert de schade in en rondom jouw huis. Hierbij moet je denken aan schade aan je huis, tuin en bijgebouwen (tot 100 m2). Maar ook aan glas, zonnepanelen en buitenlampen. Zelfs als het bedrag van de schade hoger is dan waarvoor jij je huis verzekerd hebt, kan je rekenen op Unigarant.

Bekijk de dekking

Eigen risico

Bij Unigarant hoef je geen eigen risico te betalen als je de schade laat herstellen door een herstelbedrijf dat is aangesloten bij Unigarant. Wil je liever zelf een schadehersteller kiezen? Dat kan! In dat geval betaal je wel een eigen risico van €250,-. Ook wanneer er schade is ontstaan door storm betaal je dit bedrag.

Bekijk het eigen risico

Waarom een woonverzekering?

Gefeliciteerd! Je hebt een huis gekocht! Een huis is iets om zuinig op te zijn. Je moet er niet aan denken dat je huis in brand zou staan. Of dat neerslag lekkage veroorzaakt. Met de opstalverzekering van Unigarant is je huis verzekerd tegen deze onverwachte gebeurtenissen. Als je tuin beschadigd is, valt dat ook in deze woonverzekering. Net als de schade die veroorzaakt is door vandalisme.

Voordelen Unigarant woonverzekering

Met de woonverzekering van Unigarant hoef je nooit lang te wachten tot de verzekeraar iets vergoedt, want met Unigarant ben je verzekerd van een goede verzekering. Zo betaalt deze verzekeraar de werkelijke kosten bij schade. De opstalverzekering heeft een zeer complete dekking. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken wat betreft onderverzekering. Glasschade wordt standaard vergoedt door Unigarant. Heb je nu een noodreparatie nodig? Geen probleem. Unigarant regelt het voor je!

Basisdekking

Met deze opstalverzekering verzeker je je huis tegen plotselinge schade. Unigarant dekt de schade na storm, brand of neerslag. Ook als je zelf per ongeluk schade aan je huis toebrengt, vergoedt Unigarant dit.

Wat valt onder deze Unigarant woonverzekering?

Deze woonverzekering van Unigarant vergoedt schade in en om je huis. Hierbij kun je denken aan de schade aan je woning. Schade aan je tuin valt ook binnen de verzekering. Bijgebouwen zijn meeverzekerd tot maximaal 100 m2. Het gaat hierbij dus om je tuinhuis, maar ook je schuur of terrasoverkapping. Al het glas van je woning valt binnen deze dekking. Maar ook de spullen die aan je huis vast zitten vallen binnen de verzekering. Zo zijn zonnepanelen en buitenlampen gewoon meeverzekerd!
Wanneer er schade is, vergoedt Unigarant het totale schadebedrag. Zelfs als dit bedrag hoger is dan waarvoor jij je huis verzekerd hebt.

Uitzonderingen

Er gelden wel een paar uitzonderingen op deze regel. Wanneer er iets uit de garage van je huis wordt gestolen, vergoedt Unigarant tot €7.500,-. Ook kostbaarheden vergoedt deze verzekeraar tot €7.500,-.

Eigen risico

Bij Unigarant hoef je geen eigen risico te betalen. Hier zit wel een voorwaarde aan verbonden. Je moet de schade dan laten herstellen door een schadehersteller die is aangesloten bij Unigarant. Kies je zelf een schadehersteller? Dan betaal je €250,- eigen risico.
Als de schade ontstaat door storm, moet je ook €250,- eigen risico betalen.

Unigarant woonverzekering uitbreiden

Je kan je woonverzekering uitbreiden bij Unigarant. Deze verzekeraar heeft ook nog een inboedelverzekering. Die kan je ook bij ons afsluiten. Om je woonverzekering uit te breiden, kan je ons altijd benaderen.

Afsluiten of vergelijken

Heeft deze Unigarant woonverzekering alles wat je zoekt? De woonverzekering van Unigarant kan je bij ons meteen afsluiten. Door contact met ons op te nemen, regelen we dit direct. Via ons kan je ook verzekeringen vergelijken. Zo ben je er zeker van dat je de verzekering kiest die het beste bij je past. Bij vragen helpen we je graag. Neem contact met ons op en we beantwoorden ze voor je!

 

Veelgestelde vragen over de woonverzekering van Unigarant

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: B. Bosman

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/04/2021

Schade aan je tuin valt ook binnen de verzekering. Bijgebouwen zijn meeverzekerd tot maximaal 100 m2. Het gaat hierbij dus om je tuinhuis, maar ook je schuur of terrasoverkapping. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Antoon

Beantwoord door: Vincent Schokker op 08/01/2021

Al het glas van je woning valt binnen deze dekking. Maar ook de spullen die aan je huis vast zitten vallen binnen de verzekering. Zo zijn zonnepanelen en buitenlampen gewoon meeverzekerd! Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Jason

Beantwoord door: Vincent Schokker op 12/09/2020

Bij Unigarant hoef je geen eigen risico te betalen. Hier zit wel een voorwaarde aan verbonden. Je moet de schade dan laten herstellen door een schadehersteller die is aangesloten bij Unigarant. Kies je zelf een schadehersteller? Dan betaal je €250,- eigen risico. Als de schade ontstaat door storm, moet je ook €250,- eigen risico betalen. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met andere woonverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Een goed verzekerd huis
 • Woonverzekering op maat

Zelf je woonverzekering kiezen!

Ontdek welke woonverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude woonverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude woonverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Woonhuis verzekeren?
  Heb je een koophuis maar heb je nog geen woonverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van je woonverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.