Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Unigarant rechtsbijstandverzekering?

Ontdek alles wat je wilt weten over de Unigarant rechtsbijstandverzekering.

Vergelijk rechts- bijstandverzekeringen

 • Vergelijk Unigarant met andere rechtsbijstandverzekeringen!
 • Extra korting bij elke extra verzekering!
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Start vergelijken

Goede juridische hulp? Kies voor Unigarant!

Een rechtsbijstandverzekering helpt je met juridische hulp als je een conflict hebt. Een conflict voorkomen is beter dan een conflict genezen. Soms ontkom je er niet aan en heb je juridische hulp nodig. Met de rechtsbijstandverzekering van Unigarant ontvang je de juiste hulp van een ervaren jurist.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Basis rechtsbijstandverzekering

Heb je juridisch advies nodig? Dan kan je Unigarant altijd even bellen. Maar soms heb je meer hulp nodig en dan staan de juristen fysiek voor je klaar.

Bekijk de dekking

Aanvullende dekking

Bij Unigarant kies jij wat je verzekert en kan je je rechtsbijstandverzekering zelf samenstellen. De vijf aanvullende modules waaruit je kan kiezen zijn: verkeer, consument & wonen, arbeid & inkomen, persoon & familie en fiscaal & vermogen. Combineren kan ook!

Bekijk de aanvullende dekkingen

Rechtsbijstandverzekering Unigarant basisdekking

Unigarant staat altijd telefonisch voor je klaar als je juridisch advies nodig hebt. Soms heb je meer hulp nodig. Met de rechtsbijstandverzekering van Unigarant kies je zelf welke modules jij verzekert. Je kunt kiezen uit vijf modules. Je kan de verzekering zelf samenstellen. Zo ben je verzekerd voor de hulp die jij nodig hebt.

Unigarant rechtsbijstandverzekering uitbreiden

Verkeer

De module ‘verkeer’ verzekert juridische hulp bij conflicten over je vakantie. Na verwondingen of schade die in het verkeer zijn ontstaan, kan ook een discussie ontstaan. Ook dan vergoedt deze module de juridische kosten.

Consument en wonen

Er kan een conflict ontstaan met de buren. Of een klusbedrijf komt niet na wat er afgesproken is. Dan helpt deze module je met juridische hulp. Ook als je in conflict komt met de overheid is deze module er om je te helpen. Hetzelfde geldt voor als er discussies ontstaan over gekochte spullen.

Arbeid en inkomen

Unigarant staat voor je klaar bij conflicten over je pensioen of sociale zekerheid. Bij een discussie over vrijwilligerswerk krijg je ook hulp. Wanneer je in loondienst bent of werkt als ambtenaar en er ontstaat een arbeidsconflict, kan je ook rekenen op een jurist.

Persoon en familie

Deze module is er voor conflicten wat betreft ouderschap of erfrecht. Ook als het gaat over je gezondheid krijg je met deze module juridische hulp. Bij huwelijksconflicten kan je met deze module ook rekenen op een jurist. Voor mediation bij een echtscheiding moet je deze module minimaal drie jaar verzekerd hebben.

Fiscaal en vermogen

Deze module is er voor conflicten over vermogensbeheer. De vakantiewoning die je in het buitenland hebt, valt ook binnen deze module. Wanneer je een conflict hebt met de belastingdienst kan je met deze module ook rekenen op juridische hulp.

Combinaties

Je kan de modules combineren. Let wel op dat voor de modules ‘arbeid en inkomen’, ‘persoon en familie’ en ‘fiscaal en vermogen’ ook de module ‘consument en wonen’ moet worden afgesloten.

Rechtsbijstandverzekering Unigarant afsluiten

Als de Unigarant rechtsbijstandverzekering alles heeft wat je zoekt, neem dan eens contact met ons op. We kunnen deze verzekering direct voor je afsluiten. Als je vragen hebt, beantwoorden wij die ook voor je. Twijfel je nog of dit nou de beste rechtsbijstandverzekering voor jou is? Dan kan je het beste nog wat verzekeringen vergelijken. Zo ontdek je welke verzekering het beste bij je past! Kom je er niet uit? Laat het ons weten, we helpen je graag.

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering van Unigarant

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Lisa

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/06/2021

Ja, zeker! Unigarant heeft vijf modules. Dit zijn ‘verkeer’, ‘consument en wonen’, ‘arbeid en inkomen’, ‘persoon en familie’ en ‘fiscaal en vermogen’. Je kan zelf beslissen welke modules je wilt verzekeren. Maar wil je ‘arbeid en inkomen’, ‘persoon en familie’ en/of ‘fiscaal en vermogen’ verzekeren, dan moet je ook de ‘consument en wonen’ module afsluiten. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Jaap

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/06/2021

Met de ‘persoon en familie’ module kan je rekenen op een jurist. Hiervoor moet je deze module wel al minimaal drie jaar hebben meeverzekerd. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Erik

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/06/2020

Je kunt Unigarant bellen voor juridisch advies. Maar als je naar de rechtbank moet, staan de juristen ook voor je klaar. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met andere rechtsbijstandverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct goed geholpen
 • Rechtsbijstandverzekering op maat

Kies jouw rechtsbijstandverzekering!

Ontdek direct welke rechtbijstandverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige rechtsbijstandverzekering opzeggen?
  Wij kijken graag met jou naar een nieuwe rechtsbijstandverzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Rechtsbijstandverzekering?
  Ben je op zoek naar de juiste rechtsbijstandverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van jouw rechtsbijstandverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.