Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Aegon autoverzekering?

Alles over de autoverzekering van Aegon

Vergelijk nu autoverzekeringen

 • Vergelijk meer dan 9 autoverzekeringen
 • Op werkdagen binnen een uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
Start vergelijken

Voordelen Aegon autoverzekering

Met een autoverzekering van Aegon, kan je goed verzekerd de weg op. Hierbij ontvang je 24/7 hulverlening bij ongevallen in het binnen- en buitenland, daarbij helpt Aegon je tot de afgeronde schade. Je kunt kiezen uit 3 verschillende basisdekkingen voor jouw auto. Daarnaast heb je de optie om aanvullende modules erbij te nemen. Hieronder vertellen wij jou meer over deze autoverzekering!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA verzekering

Een WA verzekering vergoedt de schade die jij toebrengt aan iemand anders. Denk hierbij aan het voertuig van een ander, maar ook aan de ander zelf.

Bekijk meer

WA+ verzekering

Met een WA+ dekking ben je ruimer verzekerd. Hierbij wordt schade aan je eigen auto vergoedt na aanrijding met een dier en na schade door inbraak, diefstal, brand of storm. Met pech kun je 24/7 op Aegon rekenen. Zowel in het binnen- als buitenland. Wanneer je auto gerepareerd moet worden, ontvang je gratis een leenauto.

Bekijk meer

Allrisk verzekering

Profiteer van nog meer dekking met de allrisk verzekering. Zo ben je ook verzekerd voor schade die ontstaan is door vandalisme.

Bekijk meer

Verschillende dekkingen Aegon autoverzekering

Voor het afsluiten van een Aegon autoverzekering heb je een keuze uit drie dekkingen. Hierbij kun je denken aan WA, WA Extra en de Allrisk. Als je een verzekering afsluit, heb je de mogelijkheid om je verzekering verder uit te breiden. Wat houden de verschillende dekkingen in?

WA

Wanneer je voor een WA dekking kiest, ontvang je 24/7 hulpverlening bij ongevallen. Aegon biedt deze hulp zowel in het binnen- als in buitenland. Hierbij is ook taxiservice inbegrepen. Naast deze hulpverlening dekt de WA de schade aan anderen en hun spullen. Dit kunnen botbreuken zijn of schade aan het voertuig.

WA Extra

Is er sprake van schade die veroorzaakt is door bijvoorbeeld diefstal, inbraak, brand of storm? Bij de verzekering WA extra wordt dit allemaal gedekt. Via de Aegon schade service ontvang je een gratis leenauto tijdens de reparatie. Naast deze dekkingen ben je ook verzekerd voor schade die jij aan anderen en hun spullen toebrengt. Hiernaast kun je ook rekenen op 24/7 hulpverlening bij ongevallen, in het binnen- en buitenland.

Allrisk

Als je voor allrisk gaat, profiteer je van meer voordelen. De allrisk verzekering is een WA Extra met een aantal toevoegingen. Zo ben je verzekerd voor schadeoorzaken. Hierbij kun je denken aan vandalisme. Ook heb je pechhulp. Wanneer je plotseling stil staat op de weg, kun je rekenen op Aegon. De dekkingen die bij WA Extra behoren, ontvang je ook bij allrisk.

Allrisk Basis uitbreiden

De hiervoor genoemde allrisk dekking kun je uitbreiden. Je kan hier een allrisk compleet of de allrisk royaal dekking van maken. Maar wat houden deze uitbreidingen in? Wanneer je kiest voor allrisk royaal ontvang je bij total loss de nieuwaarde van je auto. Dit doet Aegon tot drie jaar. Hiermee kan je direct een gelijkwaardige auto aanschaffen. Daarnaast kun je je pechhulp opzeggen. Want dit is al gratis bij de verzekering meegerekend. Met allrisk royaal ben je tot twee jaar lang verzekerd tegen de aanschafwaarde bij totaal verlies van een tweedehandse auto.
Met allrisk compleet heb je tot twee jaar recht op de nieuwwaarde van je auto bij totaalverlies. Voor de aanschafwaarde ben je tot één jaar verzekerd voor jouw tweedehandse auto.

Aegon autoverzekering: extra zekerheid met de aanvullende modules

Met de aanvullende modules kun je rekenen op extra zekerheid en veiligheid. Aegon biedt aanvullende modules voor jou aan:

Ongevallenverzekering inzittenden

Deze module vergoedt ernstige gevolgen van verkeersongevallen voor de inzittenden en voor jezelf. Hierbij ontvang je een vast bedrag bij overlijden van de bestuurder of de meerijders. Dit bedrag is €10.000,-. Het verzekerde bedrag dat is vastgesteld voor blijvende invaliditeit is €20.000,-. Dit is afhankelijk van het soort letsel en het verzekerd bedrag.

Bestuurder en Inzittenden

Deze dekking vergoedt tot wel €2.500.000,- financiële gevolgen van letselschade. Deze schade is dan veroorzaakt door een verkeersongeval. Niet alleen de bestuurder is hierbij verzekerd. Ook de passagiers. Daarnaast verzekert de verzekeraar schade aan spullen die je bij je draagt. Hierbij kun je denken aan vervoerde spullen en kleding. Dit verzekerde bedrag is tot €500,- per ongeval.

Rechtsbijstand

Als je kiest voor deze aanvulling, ben je goed verzekerd voor rechtshulp in het verkeer. Hierbij worden ook de juridische kosten gedekt door de verzekeraar.

Accessoire dekking

Misschien heb je voor je auto extra opties of accessoires laten toevoegen. Deze zaken kun je dan verzekeren tegen een bepaald bedrag.

Schadevrije jaren bij Aegon autoverzekering

Schadevrije jaren kun je opbouwen. Dit doe je als je geen schade hebt gereden. Aegon beloont dit met bonuskorting! Deze korting kan je direct toepassen op je autoverzekering. Is er toch schade gereden? Dan heeft dit gevolgen voor de korting en kan je premie toenemen.
Met de aanvullende module Bonusbeschermer kun je één schade per jaar door Aegon laten vergoeden. Hierdoor heb je de zekerheid dat je premie niet toeneemt. Let er wel op dat je schadevrije jaren wel omlaag gaan als je overstapt naar een andere verzekeraar.

Autoverzekering Aegon: praktische informatie

Wil jij overstappen naar de Aegon autoverzekering? Dat kan! Met de Aegon opzegservice is dat direct voor je geregeld. Naast de voordelen van allrisk compleet en royaal, ontvang je ook een lege accu service. Houd er rekening mee dat je helaas geen zakelijke auto’s kunt verzekering via Aegon.

Autoverzekering Aegon vergelijken!

Naast de autoverzekering van Aegon vergelijken we nog vele andere autoverzekeringen. Hierdoor heb je een brede keuze uit verzekeringen en aanvullende dekkingen. Door jouw wensen in de vergelijker in te vullen, vind je de verzekering die het beste bij je past. Heb je vragen of loop je ergens tegenaan? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag aan een passende verzekering! Onze experts staan voor je klaar.

Veel gestelde vragen over de autoverzekering van Aegon

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Regina

Beantwoord door: Vincent Schokker op 27/09/2021

Bij de Aegon autoverzekering kun je kiezen voor een aantal aanvullende modules. Je hebt keuze uit 'ongevallenverzekering inzittenden', 'bestuurder en inzittenden', 'rechtsbijstand' en 'accessoire dekking'. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Jasper

Beantwoord door: Vincent Schokker op 24/09/2021

Bij Aegon krijg je bonuskorting als je schadevrije jaren opbouwt. Als je toch schade claimt, daalt je korting. Met de Bonusbeschermer kun je één schade per jaar door Aegon laten vergoeden. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Sam

Beantwoord door: Vincent Schokker op 12/09/2021

Wil jij overstappen naar de Aegon autoverzekering? Dat kan! Met de Aegon opzegservice is dat direct voor je geregeld. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 autoverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Autoverzekering op maat

Zelf je autoverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je autoverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude autoverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude autoverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Autoverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen autorijbewijs maar heb je wel een auto? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je autoverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.