9
snelle, duidelijke begeleiding naar de juiste offerte. Opzittenden, rechtsbijstand etc.. allemaal te kiezen.
- Beilen
18 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10

Aegon autoverzekering

Bij Aegon autoverzekering kun je gemakkelijk en online de autoverzekering afsluiten die bij jou past. Stel zelf jouw autoverzekering af zoals jij dat wenst. Kies voor één van de drie verschillende basisdekkingen. Je kunt kiezen uit de WA (wettelijke aansprakelijkheid) dekking, de WA+Beperkt Casco dekking en de WA+Uitgebreide Casco dekking (All Risk). Daarnaast heb je de optie om jouw basisverzekering verder aan te vullen zoals jij dat wilt.

Verschillende basisverzekeringen

De WA dekking is wettelijk verplicht en dekt alleen de schade die jij aan andere auto’s toebrengt. Met de WA+Beperkt Casco dekking ben je deels verzekerd voor de schade aan je eigen auto. Dit betreft onder meer brand, diefstal, ruitbreuk, storm, hagel en loslopende dieren. Uiteraard ben je ook WA verzekerd.Voor de rest ben je dan niet verzekerd. Als je de WA+Uitgebreide Casco dekking afsluit, ben je verzekerd voor alle schade die wordt toegebracht aan jouw of andere auto’s. Dit betreft bijvoorbeeld slippen, vandalisme en botsingen. Wil je dus volledig verzekerd zijn voor alle mogelijke soorten schade, dan is het verstandig om de WA+Uitgebreide Casco dekking af te sluiten.

Aanvullende opties

Je hebt verschillende opties tot aanvullen van je basisverzekering. Daar kun je helemaal zelf voor kiezen en wat je niet nodig hebt, hoef je ook niet mee te verzekeren. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Een rechtsbijstandverzekering bied je uitgebreide juridische hulp als je bijvoorbeeld schade door een verkeersongeval vergoed wilt krijgen. Ook kun je een ongevallenverzekering voor inzittenden afsluiten. Zo zijn jij en je passagiers verzekerd voor letsel en schade. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de inzittenden mee te laten verzekeren, maar je kunt natuurlijk ook jezelf erbij verzekeren voor extra zekerheid. Voor het overzicht van de premies en verzekeringen, kijk dan op website van autoverzekering Aegon, en bereken je premie.

Vergelijk direct jouw premie!

Ben je benieuwd wat de verschillende verzekeraars te bieden hebben en wat de premies daarvan zijn? Dan heb je de mogelijkheid om bij ons te vergelijken. Vergelijk direct jouw premie van Aegon en vergelijk deze met alle andere verzekeraars. Zo kom jij erachter welke autoverzekering precies bij jouw wensen aansluit!

Lees hier meer over de autoverzekering

Gratis hulp van een expert op het gebied van vergelijken

Persoonlijke hulp bij het vergelijken van al jouw vaste lasten

Jaarlijkse check of je nog goed verzekerd bent

Contractwekker, nooit meer te laat met opzeggen!

Compleet overzicht van jouw verzekeringen in jouw eigen omgeving, nooit meer zoeken naar polissen!

Aanmelden