Aegon autoverzekering?

Alles over de autoverzekering van Aegon

Vergelijk nu autoverzekeringen

 • Vergelijk meer dan 9 autoverzekeringen
 • Op werkdagen binnen een uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
Start vergelijken

Voordelen Aegon autoverzekering

Met een autoverzekering van Aegon, kan je goed verzekerd de weg op. Hierbij ontvang je 24/7 hulverlening bij ongevallen in het binnen- en buitenland, daarbij helpt Aegon je tot de afgeronde schade. Je kunt kiezen uit 3 verschillende basisdekkingen voor jouw auto. Daarnaast heb je de optie om aanvullende modules erbij te nemen. Hieronder vertellen wij jou meer over deze autoverzekering!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Verschillende dekkingen

Voor het afsluiten van een Aegon autoverzekering, heb je een keuze uit de WA, WA Extra en de Allrisk. Na het afsluiten van de juiste verzekering, heb je de mogelijkheid om je verzekering nog verder uit te breiden.

WA

Met de WA verzekering ontvang je 24/7 hulpverlening bij ongevallen. Aegon biedt deze hulp in zowel binnen- als in het buitenland. Hierbij is ook taxiservice gegarandeerd. Naast hulpverlening dekt de WA de schade aan anderen en hun spullen. Dit kunnen botbreuken zijn of opname op de afdeling intensive care.

WA Extra

Is er schade veroorzaakt door bijvoorbeeld diefstal, inbraak, brand of storm? Bij de verzekering WA extra wordt dit allemaal voor jouw auto gedekt. Het is mogelijk dat je via de Aegon Schade Service een gratis leenauto ontvangt tijdens de reparatie. Naast deze dekkingen, ben je natuurlijk ook verzekert aan schade die jij aan anderen en hun spullen hebt toegebracht. Hiernaast kun je ook rekenen op 24/7 hulpverlening bij ongevallen, in het binnen- en buitenland.

Allrisk

Een Allrisk verzekering is een eigenlijk een WA Extra met een aantal toevoegingen. De extra toevoegingen die erbij komen zijn dat je bent verzekerd aan schadeoorzaken, bijvoorbeeld door vandalisme. Ook heb je pechhulp, wanneer je plotseling stil staat op de weg. De dekkingen die bij de WA Extra behoren, ontvang je ook bij de Allrisk verzekering.

Allrisk Basis uitbreiden

De Allrisk dekking van hierboven, kun je uitbreiden naar een Allrisk Compleet of de Allrisk Royaal. Wat houden deze uitbreidingen van de Allrisk in? Met de Allrisk Royaal ontvang je bij total loss tot 3 jaar lang, de nieuwaarde van je auto uitbetaald. Hiermee kan je gelijk een gelijkwaardige auto aanschaffen. Daarnaast kun je je pechhulp opzeggen, want dit is al gratis bij de verzekering meegerekend. Door de Allrisk Royaal ben je tot 2 jaar lang verzekerd tegen de aanschafwaarde bij totaal verlies van een tweedehandse auto.
Met een Allrisk Compleet heb je tot 2 jaar recht op de nieuwwaarde van je auto bij totaalverlies. Voor de aanschafwaarde ben je tot 1 jaar verzekerd voor jouw tweedehandse auto.

Extra zekerheid met de aanvullende modules

Met de aanvullende modules kun je rekenen op extra zekerheid en veiligheid met jouw waardevolle auto. Aegon autoverzekering biedt de volgende aanvullende modules voor jou aan:

Ongevallenverzekering inzittenden

De module Ongevallenverzekering inzittenden vergoedt Aegon de ernstige gevolgen van verkeersongevallen voor de inzittenden en jijzelf. Hierbij ontvang je een vast bedrag bij overlijden en van de bestuurders en de meerijders daarvan. Dit is een bedrag van €10.000,00. Het verzekerd bedrag dat is vastgesteld voor blijvende invaliditeit is €20.000,00. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het soort letsel en het verzekerd bedrag.

Bestuurder en Inzittenden

Met de verzekering Bestuurder en Inzittenden ben je tot maximaal €2.500.000,00 verzekerd voor de financiële gevolgen van letselschade. Dit letselschade is dan veroorzaakt door een verkeersongeval in een bepaalde auto. Niet alleen de bestuurder is hierbij verzekerd, maar ook de passagiers. Ook verzekert de verzekeraar schade aan spullen die je bij je draagt, denk hierbij aan vervoerde spullen en kleding. Dit verzekerde bedrag is tot €500,00 per ongeval.

Rechtsbijstand

Door de aanvullende module Rechtsbijstand, ben je goed verzekerd voor rechtshulp voor je verzekerde auto. Hierbij worden ook de juridische kosten gedekt door de verzekeraar.

Accessoire dekking

Het is mogelijk dat je voor je auto extra opties en accessoires hebt laten toevoegen. Deze opties en accessoires kun je dan verzekeren tegen een bepaald bedrag.

Schadevrije jaren bij Aegon autoverzekering

Schadevrije jaren kan je opbouwen, doordat je geen schade hebt gereden de afgelopen jaren. Dit wordt door de autoverzekering van Aegon beloond met de bonuskorting! Deze korting kan je direct toepassen op je autoverzekering. Is er toch schade gereden? Dan heeft dit gevolgen voor de bonuskorting en kan je premie toenemen.
Met de aanvullende module Bonusbeschermer, kun je één schade per jaar door Aegon laten vergoeden. Hierdoor heb je de zekerheid dat je premie niet toeneemt.

Praktische informatie

Wil jij van je huidige autoverzekering overstappen naar de Aegon autoverzekering? Dat kan! Met de Aegon opzegservice is dat direct voor je geregeld. Naast de voordelen van de Allrisk Compleet en Royaal, ontvang je ook een lege accu service. Houdt er daarnaast rekening mee, dat je helaas geen zakelijke auto’s kunt verzekering via Aegon autoverzekering.

Autoverzekeringen vergelijken met Vergelijkdirect.com!

Naast de autoverzekering van Aegon, vergelijken we nog vele andere autoverzekeringen. Hierdoor heb je een brede keuze uit verzekeringen en aanvullende dekkingen. Door jouw wensen in de vergelijker in te vullen, vind je de verzekering die het beste bij je past. Heb je vragen of loop je ergens tegenaan? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag aan een passende verzekering!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 autoverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Autoverzekering op maat

Zelf je autoverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je autoverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude autoverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude autoverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Autoverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen autorijbewijs maar heb je wel een auto? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je autoverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier