Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Aegon inboedelverzekering

Ontdek of de Aegon inboedelverzekering bij je past

Vergelijk nu inboedelverzekeringen

 • Vergelijk Aegon met andere inboedelverzekeringen!
 • Extra korting bij elke extra verzekering!
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Start vergelijken

Inboedelverzekering van Aegon

Met een inboedelverzekering verzeker je de schade die ontstaat aan spullen die in je huis staan. Het gaat om schade die ontstaat door bijvoorbeeld brand, lekkage of kortsluiting. Je spullen zijn je vast veel waard en dan is zo'n inboedelverzekering wel zo prettig. Via Aegon kun je verschillende woonverzekeringen afsluiten, zoals de inboedelverzekering. We vertellen je graag meer over de Aegon inboedelverzekering. Ben je benieuwd naar meer? Dan vergelijk je Aegon makkelijk met andere verzekeraars!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Voordelen Aegon

Aegon heeft als aanbieder van een inboedelverzekering vele voordelen voor jou als verzekerde. Met de Aegon inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade door brand, diefstal of water. Dit geldt voor alle woonvormen, dus ook als je bijvoorbeeld in een tiny house woont. En je waardevolle elektronica zoals je mobiele telefoon, tablet of laptop? Die zijn standaard meeverzekerd! Verder kies je zelf welke dekking het beste bij je past. De twee verschillende dekkingen kun je ook nog aanpassen naar jouw persoonlijke wensen. We vertellen je graag nog meer over de voordelen van Aegon!

Bekijk meer

Inboedelverzekering Aegon dekkingen

Voor de Aegon inboedelverzekering heb je de keuze uit twee basisdekkingen: Basis of Royaal. Basis is wat goedkoper qua premie, maar de dekking van Royaal is dan weer uitgebreider. Wat het beste bij je past, hangt af van hoe goed jij de spullen in je woning wil verzekeren. We leggen je dan ook graag meer uit over de dekkingen, de verschillen en de opties die je bij beide dekkingen hebt.

Bekijk meer

Inboedelverzekeringen vergelijken

Op deze pagina vertellen we je graag meer over de inboedelverzekering van Aegon. Misschien is deze inboedelverzekering al precies wat je zoekt, maar we kunnen ons ook voorstellen dat je iets verder wil kijken. Daar helpen we je graag bij via onze vergelijker. Met deze tool vergelijk je verschillende inboedelverzekeringen zodat je de beste en voordigste verzekering vindt voor jouw inboedel!

Bekijk meer

Voordelen Aegon inboedelverzekering

Met de inboedelverzekering van Aegon profiteer je van allerlei voordelen. Of je nou in een huis, flat of tiny house woont, jouw spullen zijn gegarandeerd goed verzekerd voor schade. Deze schade kan bijvoorbeeld ontstaan door water, inbraak of brand. Je elektronische apparaten zijn waarschijnlijk kostbaar. Daarom is het extra fijn dat tablets, mobiele telefoons en laptops standaard zijn meeverzekerd bij Aegon. Daarnaast biedt Aegon garantie tegen onderverzekering. Ook kun je je spullen wereldwijd verzekeren. Zo kun je ze overal mee naartoe nemen. Ontstaat er dan schade door bijvoorbeeld brand? Dan valt dat in de dekking! Verder is deze inboedelverzekering dagelijks opzegbaar. Ook bouw je per jaar dat je een verzekering bij Aegon hebt, korting op. Dat is 2% per jaar en kan oplopen tot wel 10% korting. Dat is mooi meegenomen.

Dekkingen inboedelverzekering Aegon

Er kunnen zich allerlei onverwachte gebeurtenissen voordoen waardoor schade aan je spullen ontstaat. Denk aan een gesprongen leiding. Misschien wel kortsluiting. Ook door inbraak kunnen de spullen in je huis beschadigd raken. De kosten van deze schade kunnen snel oplopen. De Aegon inboedelverzekering vergoedt de schade aan de spullen in jouw woning. Of je nou alleen woont in een tiny house, bij je kinderen op het erf woont om zorg te krijgen of samenwoont. Aegon staat voor je klaar. Dat is een fijn idee! Je kiest zelf de dekking die bij je past: Basis of Royaal.

Basisdekking

Met deze dekking zijn de losse spullen in je woning verzekerd bij schade. Denk hierbij aan schade die ontstaat door brand, water, diefstal of inbraak. Je kunt deze dekking uitbreiden. Zo kun je kiezen voor een glasdekking die schade aan ruiten vergoedt. Deze dekking kun je ook afsluiten via de Aegon woonverzekering. Let erop dat je deze dekking niet dubbel afsluit. Het zou zonde zijn als je te veel premie betaalt. Verder is de vergoeding van de basisdekking uit te breiden voor elektronica, sieraden of verzamelitems. Als je aanspraak wil maken op de vergoeding van deze dekking, betaal je standaard een eigen risico van €100,-. Dit bedrag kun je aanpassen naar €0,-, €250,- of €500,-. Hoe hoger het eigen risico is dat je kiest, hoe lager je premie wordt. In geval van schade betaal je bij een hoger eigen risico zelf meer.

Royale dekking

De royale dekking is een uitbreiding op de basisdekking. Naast onverwachte schade aan je spullen door brand of water, ben je ook verzekerd als je per ongeluk zelf schade aan je spullen toebrengt. Ook als deze schade buiten je woning ontstaat. Een ander voordeel van deze dekking is dat je spullen wereldwijd verzekerd zijn. Wel zo handig voor bijvoorbeeld je mobiele telefoon die je ook op vakantie meeneemt. Ook bij deze dekking is het eigen risico standaard €100,-. Dit bedrag kun je aanpassen als je liever minder risico neemt of minder premie wil betalen.

Elektronica inboedelverzekering Aegon

Een voordeel van de Aegon inboedelverzekering is dat bepaalde elektronica standaard meeverzekerd is. Het gaat hierbij om mobiele telefoons, tablets en laptops. Kies je voor de basisdekking? Dan is schade verzekerd door brand, diefstal of inbraak. Kies je voor de royale dekking? Dan is schade aan deze elektronica ook verzekerd voor schade die je per ongeluk zelf toebrengt. Of als schade buiten je woning ontstaat. Bijvoorbeeld als je de laptop mee naar school neemt en er ontstaat schade.

Kostbaarheden

Ook kostbaarheden zoals muziekinstrumenten, kunst of schilderijen zijn standaard meeverzekerd bij Aegon. Dat geldt ook voor verzamelingen. Schade aan deze kostbaarheden is standaard voor maximaal €17.500,- verzekerd. Je kunt er voor kiezen om dit verzekerde bedrag te verhogen.

Aegon inboedelverzekering vergelijken

Nu je meer weet over de inboedelverzekering van Aegon, kun je voor jezelf bepalen of deze verzekering is wat je zoekt. Naast Aegon zijn er ook nog andere aanbieders van inboedelverzekeringen. Maar wie is dan de beste? Dat ontdek je makkelijk en snel via onze vergelijker. Vul jouw wensen en eisen in en ontdek de beste inboedelverzekering voor jou. Je vergelijkt op basis van dekking en premie. Zo vind je ook direct de goedkoopste verzekering. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen over de Aegon inboedelverzekering

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Nikki

Beantwoord door: Vincent Schokker op 03/04/2023

Zeker! Elektronica zoals mobiele telefoons, tablets en laptopszijn standaard verzekerd. Welke dekking je ook bij de Aegon inboedelverzekering kiest. Kies je voor de basisdekking? Dan is schade aan elektronica verzekerd door brand, diefstal of inbraak. Kies je voor de royale dekking? Dan is schade aan deze elektronica ook verzekerd voor schade die je per ongeluk zelf toebrengt. Of als de schade buiten je woning ontstaat. Bijvoorbeeld als je de laptop mee naar school neemt en er ontstaat schade. Voor meer informatie is het handig om de verzekeringskaart op te vragen. Je vindt deze in onze inboedelverzekering vergelijker.

Vraag van: Tracy

Beantwoord door: Vincent Schokker op 06/04/2023

Met de dekking Royaal van de Aegon inboedelverzekering zijn je spullen ook in het buitenland verzekerd. Wel zo handig als je je mobiele telefoon of laptop meeneemt op reis bijvoorbeeld. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Joost

Beantwoord door: Vincent Schokker op 12/04/2023

Kostbaarheden zoals muziekinstrumenten, kunst of schilderijen zijn standaard meeverzekerd bij Aegon. Dat geldt ook voor verzamelingen. Schade aan deze kostbaarheden is standaard voor maximaal €17.500,- verzekerd. Je kunt er voor kiezen om dit verzekerde bedrag te verhogen. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Xander

Beantwoord door: Vincent Schokker op 08/04/2023

Zeker! Naast de Aegon inboedelverzekering kun je via deze verzekeraar ook een opstal- en aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 inboedelverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Woonverzekering op maat

Zelf je inboedelverzekering samenstellen!

Maak je inboedelverzekering compleet met allrisk dekking, mobiele elektronica en buitenshuis dekking!

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude inboedelverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude inboedelverzekering niet voor je op maar kunnen je hier wel bij helpen! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Ook een opstalverzekering nodig?
  Heb je een koopwoning? Dan is het verstandig om ook een opstalverzekering (ook wel woonverzekering genoemd) af te sluiten!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.