Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Aegon aansprakelijkheidsverzekering

Is de Aegon aansprakelijkheidsverzekering wat voor jou?

Vergelijk nu aansprakelijkheids- verzekeringen

  • Wij vergelijken meer dan 11 aansprakelijkheidsverzekeringen voor je
  • Altijd de laagste premie
  • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
Start vergelijken

Aansprakelijkheidsverzekering Aegon

Met een aansprakelijkheidsverzekering wordt de schade vergoedt die je per ongeluk aan iemand anders of aan andermans spullen toebrengt. Ook als het niet jouw schuld is dat schade is ontstaan, kan je toch aansprakelijk worden gesteld. En hoe voorzichtig je ook bent, een ongeluk kan altijd gebeuren. Als je aansprakelijk wordt gesteld, lopen de kosten snel op. Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor deze hoge kosten. We vertellen je graag meer over de aansprakelijkheidsverzekering van Aegon.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Dekking Aegon

Bij Aegon kies je geen dekking, maar een verzekerd bedrag. De dekking staat vast en dekt schade die ontstaat tijdens het logeren of oppassen, maar ook schade waarvoor jij aansprakelijk bent en die is ontstaan tijdens een vriendendienst. Veroorzaakt je huisdier of je woning schade? Ook dan ben jij hiervoor aansprakelijk en vergoedt de Aegon aansprakelijkheidsverzekering deze schade.

Bekijk meer

Eigen risico

Het standaard eigen risico bij de Aegon aansprakelijkheidsverzekering is nul euro. Dit betekent dat je in geval van schade helemaal niks zelf hoeft te betalen. Aegon vergoedt alle kosten. Maar je kan er voor kiezen om wel een eigen risico te hebben. Hierdoor gaat je maandelijkse premie omlaag. In geval van schade betaal je dan zelf het eigen risico dat je gekozen hebt.

Bekijk meer

Aegon vergelijken

Ben je benieuwd of Aegon de beste aansprakelijkheidsverzekering voor jouw situatie heeft? Dan raden we je aan om de aansprakelijkheidsverzekering van Aegon te vergelijken met andere verzekeraars. Hiervoor hebben wij een handig trucje, namelijk onze vergelijker. Zo ontdek je snel bij welke verzekeraar jij het beste een aansprakelijkheidsverzekering kan afsluiten.

Bekijk meer

Voordelen Aegon aansprakelijkheidsverzekering

Wanneer je ervoor kiest om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten via Aegon, profiteer je van verschillende voordelen. Zo ben je standaard overal ter wereld verzekerd voor aansprakelijkheid. Dus ook als je in het buitenland schade toebrengt aan iets of iemand. Daarnaast hoef je geen eigen risico te betalen bij schade. Tenzij je hiervoor kiest. In dat geval gaat je premie wat omlaag.

Na een jaar verzekerd te zijn bij Aegon, kun je dagelijks je aansprakelijkheidsverzekering opzeggen. Een maand later loopt je verzekering dan af. Wat verder ook nog leuk is aan Aegon, is dat je korting krijgt. In het eerste jaar ontvang je 5% welkomstkorting. Daarna bouw je ieder jaar dat je langer klant bent loyaliteitskorting op. Dit is 2% per jaar en kan oplopen tot wel 10%. Dat is mooi meegenomen!

Dekking aansprakelijkheidsverzekering Aegon

Bij Aegon kies je zelf voor welk bedrag je verzekerd wil zijn. Je kan kiezen uit een dekking van €1.250.000,-. Maar ook uit een dekking van €2.500.000,-. Je kiest verder geen aanvullende dekkingen. Met de Aegon aansprakelijkheidsverzekering ben je in vastgestelde situaties verzekerd en jij kiest het verzekerde bedrag en het eigen risico. We leggen je graag uit welke schade in de aansprakelijkheidsverzekering valt.

Logeren en oppassen

Ontstaat er schade terwijl je bij iemand aan het oppassen of logeren bent? Dan ben je verzekerd als jij voor de schade aansprakelijk bent. Dit geldt natuurlijk ook voor schade die je kinderen veroorzaken terwijl ze bij iemand logeren.

Vriendendienst met schade

Help je vrienden of familie tijdens het verhuizen, klussen of iets anders? Dan lever je een vriendendienst. Mocht je in zo’n geval schade veroorzaken aan iets of iemand, dan is dit verzekerd tot €12.500,- per gebeurtenis.

Je huisdier veroorzaakt schade

Veroorzaakt je huisdier schade aan iemand anders of aan spullen? Dan valt dit in de aansprakelijkheidsverzekering als jij voor de schade aansprakelijk bent. Bijvoorbeeld als je hond ontsnapt en een fietser hindert waardoor de fietser valt en gewond raakt. Aegon vergoedt dan de schade die de fietser en de fiets hebben opgelopen.

Je woning veroorzaakt schade

Hoe kan je woning schade veroorzaken? Stel dat er een dakpan of zonnepaneel van je dak valt en op de auto van de buren terecht komt. Dan ben je hier als huiseigenaar aansprakelijk voor. De schade aan de spullen van een ander of aan iemand anders zijn dan verzekerd.

Eigen risico Aegon aansprakelijkheidsverzekering

Het standaard eigen risico bij Aegon is niks. Nul euro. Dat betekent dat je in geval van schade niets zelf hoeft te betalen. Aegon vergoedt dan alles. Dit is ideaal als je niet zomaar geld over hebt om schade te vergoeden. Maar als je hiervoor spaart, kan je er voor kiezen om wel een eigen risico te hebben. Hierdoor daalt de premie die je voor deze verzekering betaalt. Het eigen risico dat je kan kiezen is €100,-, €250,- of €500,-. In geval van schade betaal je zelf eerst het eigen risico dat je hebt gekozen. Pas als de schade duurder uitvalt, vergoedt Aegon die kosten.

Premie aansprakelijkheidsverzekering Aegon

Je kan al een Aegon aansprakelijkheidsverzekering afsluiten vanaf €3,63 per maand. De premie wordt gebaseerd op je gezinssituatie en het verzekerde bedrag dat je kiest. Ook het eigen risico speelt mee. Naast de premie betaal je eenmalige poliskosten van €6,05. Hierdoor zal het eerste afschrift hoger uitvallen dan de maanden daarna. Daarna betaal je namelijk alleen nog maar premiekosten per maand.

Aansprakelijkheidsverzekering Aegon vergelijken

We hopen dat je meer te weten bent gekomen over de Aegon aansprakelijkheidsverzekering. Misschien is deze verzekering wel precies wat je zoekt. Maar misschien ben je ook nog wel benieuwd naar andere aansprakelijkheidsverzekeringen. Dan kun je die bij ons vergelijken. Wij hebben namelijk een vergelijker gemaakt. Hierin zie je makkelijk en snel wat de beste aansprakelijkheidsverzekering voor jouw situatie is. Dit doe je door jouw wensen en eisen in te vullen. Zo vind je altijd de beste verzekering. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen over de aansprakelijkheidsverzekering van Aegon

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Youri

Beantwoord door: Vincent Schokker op 10/04/2023

De aansprakelijkheidsverzekering van Aegon vergoedt geen schade aan iets of iemand als je deze schade veroorzaakt terwijl je achter het stuur zit. Hiervoor heb je een WA voertuigverzekering nodig. Een WA-verzekering vergoedt de schade die je met een voertuig veroorzaakt aan iemand anders of aan spullen van iemand anders. Een gewone aansprakelijkheidsverzekering vergoedt de schade die je per ongeluk toebrengt aan iets of iemand tijdens bijvoorbeeld het oppassen of een vriendendienst. Voor meer informatie is het handig om de verzekeringskaart op te vragen. Je vindt deze in onze aansprakelijkheidsverzekering vergelijker.

Vraag van: Silver

Beantwoord door: Vincent Schokker op 15/04/2023

Je kunt jezelf, je partner en je kinderen verzekeren. Bij het afsluiten van de Aegon aansprakelijkheidsverzekering geef je aan wat je situatie is. Op basis hiervan wordt de premie bepaald. Wanneer je kinderen hebt en deze meeverzekerd, zijn zij meeverzekerd zo lang zij thuis wonen. Wonen zij voor een studie op kamers? Ook dan zijn ze nog verzekerd. Kinderen vallen niet meer in de verzekering als ze gaan samenwonen of trouwen. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Maarten

Beantwoord door: Vincent Schokker op 12/04/2023

De aansprakelijkheidsverzekering van Aegon verzekert je wereldwijd. Dus ben jij in het buitenland aansprakelijk voor schade? Geen zorgden, dan staat Aegon je net zo goed bij als wanneer dat in Nederland zou zijn gebeurd. Let er wel op dat Aegon in Canada en de Verenigde Staten maximaal €1.250.000,- vergoedt. Ook als je de dekking hebt gekozen van €2.500.000,-. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Jasmijn

Beantwoord door: Vincent Schokker op 16/04/2023

Het standaard eigen risico bij Aegon is nul euro. Dat betekent dat je in geval van schade niets zelf hoeft te betalen. Dit is ideaal als je niet zomaar geld over hebt om schade te vergoeden. Maar als je hiervoor spaart, kan je er voor kiezen om wel een eigen risico te hebben. Hierdoor daalt de premie die je voor deze verzekering betaalt. Het eigen risico dat je kan kiezen is €100,-, €250,- of €500,-. In geval van schade betaal je zelf eerst het eigen risico dat je hebt gekozen. Pas als de schade duurder uitvalt, vergoedt Aegon die kosten. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!