Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Reisverzekering Aegon

Ontdekt de reisverzekering van Aegon

Vergelijk al onze reisverzekeringen!

 • Vergelijk meer dan 13 reisverzekeringen
 • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (Europa, Wereld, Bagage & Annulering)
Start vergelijken

Reisverzekering Aegon

Kan iemand jou wakker maken voor een weekend weg, reis naar de zon of voor wintersport? Krijg jij hier geen genoeg van en ga je 2x of vaker per jaar op vakantie naar binnen- of buitenland? Dan vertellen we je graag meer over de doorlopende reisverzekering van Aegon. Je kiest zelf de dekking en eventuele aanvullende dekkingen. We vertellen je graag de voordelen van Aegon, maar kijken ook graag naar welke reisverzekering het beste bij je past! Maak daarom altijd gebruik van onze reisverzekeringen vergelijker!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Dekkingen reisverzekering Aegon

Voor een doorlopende reisverzekering van Aegon kun je kiezen uit twee dekkingen: basis of allrisk. Beiden hebben zo hun eigen voordelen. Zo is basis wat goedkoper en kun je deze dekking in heel Europa gebruiken. Allrisk is een uitgebreidere dekking dan basis en heeft een standaard Werelddekking. Ook heeft allrisk de optie om het verzekerde bedrag bij annulering van een reis op te hogen. Zo zijn er nog meer verschillen waar we je graag meer over vertellen.

Bekijk meer

Reis annuleren

Ah, nee! Je moet jouw reis onverwacht annuleren. Balen! Maar met een goede annuleringsverzekering krijg je vaak een gedeelte of de volledige reissom vergoed. Als je een vakantie moet annuleren of eerder naar huis moet, is het wel zo fijn om niet toch alle kosten te moeten betalen. Daarom is het aan te raden om het annuleren van een reis mee te verzekeren. Bij de allrisk-dekking van Aegon is annulering standaard verzekerd. Bij de basisdekking kun je ervoor kiezen om je ook te verzekeren voor annulering.

Bekijk meer

Reisverzekeringen vergelijken

Ben je ook benieuwd naar andere aanbieders van reisverzekeringen behalve Aegon? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Via ons vergelijk je namelijk makkelijk en snel allerlei verzekeringen, zo ook de reisverzekering. Je kunt de Aegon reisverzekering vergelijken met meer dan 13 andere reisverzekeringen.

Bekijk meer

Voordelen reisverzekering Aegon

Sluit je een reisverzekering af bij Aegon? Dan kun je 24 uur per dag, zeven dag in de week, bij je verzekeraar terecht. Waar je ook bent. Tijdens een weekendje naar de Veluwe, op skivakantie of op een zonnige bestemming. Winter- en watersport zoals skiën en duiken zijn standaard meeverzekerd. En wanneer je voor de allrisk dekking kiest, reist Aegon over heel de wereld met je mee. Hoe jouw Aegon reisverzekering er precies uit ziet, dat bepaal je zelf!

Doorlopende reisverzekering Aegon

Ga je langer dan twee weken per jaar op vakantie of weekendjes weg? Dan is een doorlopende Aegon reisverzekering al snel het voordeligst. Je hebt dan het hele jaar door een reisverzekering, zonder dat je deze voor iedere vakantie, zakenreis of voor een weekendje weg moet afsluiten. De verzekering geldt zowel in Nederland, tijdens je vliegvakantie naar de zon, tijdens de autorit naar Frankrijk of hoog in de Alpen. Met Aegon staat er altijd iemand voor je klaar als de reis anders verloopt dan je gepland hebt. Denk aan autopech of een gestolen telefoon. Met Aegon zit je goed.

Ga je minder dan twee weken per jaar op vakantie? Dan past een kortlopende reisverzekering vaak beter bij je.

Dekkingen reisverzekering Aegon

Voor de Aegon reisverzekering kun je kiezen uit twee verzekeringen: basis of allrisk. Basis is iets goedkoper in premie, maar met allrisk ben je in meer situaties verzekerd. Iedere verzekering heeft zo zijn eigen voordelen. We leggen je graag meer uit over de dekkingen en aanvullende verzekeringen die je kunt afsluiten.

Basis reisverzekering

Met deze basisdekking ben je tot 90 dagen achter elkaar verzekerd in heel Europa. Je bent verzekerd in verschillende situatie. Bijvoorbeeld als je hulpverlening nodig hebt of autopech hebt. Ook je bagage is verzekerd. Je bent standaard verzekerd voor winter- en watersporten. Ideaal als je van skiën, snowboarden, kitesurfen of duiken houdt. Je kunt de basisdekking uitbreiden van Europadekking naar Werelddekking, zodat je overal ter wereld verzekerd bent. Verder kun je kiezen voor een aanvullende verzekering voor geneeskundige kosten die je tijdens je reis moet maken na een vakantie-ongeval. Maar ook geld of geldwaardige papieren zijn mee te verzekeren. Ook kan het voorkomen dat je de reis onverwacht moet annuleren of vervroegd naar huis moet. In zo’n geval is het fijn als je annulering aanvullend hebt meeverzekerd.

Allrisk reisverzekering

De allrisk verzekering is uitgebreider dan de basis verzekering. Met allrisk ben je bijvoorbeeld standaard wereldwijd verzekerd en ook annulering is al meeverzekerd. Dat geldt ook voor geneeskundige kosten en geld. Met allrisk kun je tot wel 180 dagen achter elkaar verzekerd op vakantie. Voor bijzondere reizen kun je de lengte van de verzekerde reis verlengen. Dit kan met 30, 60, 90, 120, 150 of 185 dagen. Ongeacht hoeveel dagen je kiest, loopt de allrisk verzekering het hele jaar door. Het aantal dagen gaat enkel over het aantal dagen dat je aaneengesloten op vakantie gaat. Wanneer je een wereldreis gaat maken, kan het handig zijn om het aantal verzekerde dagen op te hogen. Voor drie weken Spanje is dat niet nodig!

De allrisk verzekering kun je aanvullen met een vakantie-ongevallen dekking. Maar je kunt ook zakenreizen meeverzekeren. Deze dekking kun je ook gebruiken als je gaat studeren in het buitenland. Bij allrisk is het ook mogelijk om het bedrag op te hogen dat vergoedt wordt als je de reis onverwacht moet annuleren.

Reis annuleren

Wat ontzettend balen. Je bent ziek, je wordt ontslagen of iemand overlijdt en je moet je vakantie annuleren of eerder afbreken. Dan is een annuleringsverzekering fijn om op terug te vallen. Je bent dan verzekerd voor de kosten van je vakantie. Wanneer je voor de basis reisverzekering van Aegon kiest, kun je deze aanvullen met een annuleringsdekking. Bij allrisk is annulering standaard meeverzekerd. Met allrisk is het mogelijk om voor een bepaalde reis het verzekerde vakantiebedrag bij annulering te verhogen. Bij de basisdekking is dit niet mogelijk.

Kosten reisverzekering Aegon

De kosten van je reisverzekering bestaan uit de maandelijkse premie die je moet betalen. Wanneer je de verzekering afsluit, komen daar eenmalige poliskosten bij. Dit is een bedrag van €6,05 en betaal je alleen wanneer je ook de eerste premie betaalt. Alle verzekerde maanden die volgen, betaal je alleen de premie.

Reisverzekering Aegon vergelijken

Niet alleen Aegon biedt een reisverzekering aan. Ook andere verzekeraars doen dit. Maar wat is dan de reisverzekering met de beste dekking en voor de laagste premie? Daar kom je achter door te vergelijken. Wij hebben een handige vergelijker gemaakt waarin jij makkelijk en snel reisverzekeringen met elkaar vergelijkt. Vul jouw wensen en eisen in. De vergelijker toont direct de beste opties voor jou. Zo vind je simpel de perfecte reisverzekering voor jou. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag!

Veel gestelde vragen over de Aegon reisverzekering

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Noah

Beantwoord door: Vincent Schokker op 09/04/2023

De basis reisverzekering van Aegon biedt Europadekking. Met deze dekking ben je verzekerd in alle Europese landen, maar ook op de Canarische Eilanden, de Azoren, Madeira en alle landen die aan de Middellandse Zee grenzen. Met de Werelddekking ben je in alle landen verzekerd. Bij de basisverzekering kun je Werelddekking als aanvullende optie kiezen. Bij de allrisk Aegon reisverzekering is de Werelddekking standaard. Voor meer informatie is het handig om de verzekeringskaart op te vragen. Je vindt deze in onze reisverzekering vergelijker.

Vraag van: Theo

Beantwoord door: Vincent Schokker op 12/04/2023

Bij het afsluiten van de reisverzekering geef je je gezinssituatie aan. Kinderen vallen in de reisverzekering zo lang zij nog thuis wonen. Als ze op kamers gaan vanwege een studie, vallen ze ook nog in de reisverzekering. Ook wanneer zij zelf op vakantie gaan. Je kinderen vallen niet meer in de reisverzekering als ze samenwonen, trouwen of wanneer ze na de studie op zichzelf gaan wonen. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Joshua

Beantwoord door: Vincent Schokker op 12/04/2023

De kosten van je reisverzekering bestaan uit de maandelijkse premie die je moet betalen. Wanneer je de verzekering afsluit, komen daar eenmalige poliskosten bij. Dit is een bedrag van €6,05 en betaal je alleen wanneer je ook de eerste premie betaalt. Alle verzekerde maanden die volgen, betaal je alleen de premie. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Simon

Beantwoord door: Vincent Schokker op 11/04/2023

Dat kan zeker. Ben je ziek, word je ontslagen of komt iemand te overlijden en moet je de vakantie annuleren of eerder afbreken? Dan is een annuleringsverzekering fijn om op terug te vallen. Je bent dan verzekerd voor de kosten van je vakantie. Wanneer je voor de basis reisverzekering van Aegon kiest, kun je deze aanvullen met een annuleringsdekking. Bij allrisk is annulering standaard meeverzekerd. Met allrisk is het mogelijk om voor een bepaalde reis het verzekerde vakantiebedrag bij annulering te verhogen. Bij de basisdekking is dit niet mogelijk. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 13 reisverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Reisverzekering op maat

Zelf je reisverzekering samenstellen!

Dekkingsgebied aanpassen? Bagage en annulering of andere dekkingen toevoegen aan je reisverzekering?

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude reisverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude reisverzekering niet voor je op maar kunnen je wel helpen bij het opzeggen! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Kortlopende reisverzekering nodig?
  Ga je niet vaak op vakantie en heb je snel een reisverzekering nodig? Start met vergelijken!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.