Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Aegon woonverzekering

Ontdek alles over deze woonverzekering

Vergelijk nu woonverzekeringen

  • Vergelijk 10 woonverzekeringen!
  • Extra korting bij elke extra verzekering!
  • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Start vergelijken

Woonverzekering van Aegon

Met een woonverzekering bescherm je jouw spullen en je huis tegen schade. We vertellen je graag meer over de Aegon woonverzekering en dan specifiek over de opstalverzekering. Deze verzekering dekt de schade die aan je huis ontstaat door water, storm of brand. In deze situaties kunnen de kosten al snel hoog oplopen. Een verzekeraar als Aegon vergoedt dan de kosten om de schade te herstellen. Je wordt snel geholpen, profiteert van de voordelen van Aegon en stelt zelf je dekking samen.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Voordelen Aegon woonverzekering

Wanneer je voor de Aegon woonverzekering of opstalverzekering kiest, profiteer je van een aantal voordelen. Zo is je woning altijd verzekerd voor schade na een onverwachte gebeurtenis. De schade kan ontstaan door water, brand of storm. Aegon biedt garantie tegen onderverzekering. Hierdoor wordt de werkelijke schade vergoedt. Dit geeft zekerheid. Ben je aan het verduurzamen met een warmtepomp of zonnepanelen? Die zijn standaard verzekerd! Ook een bijgebouw zoals een schuur of garage is meeverzekerd. De opstalverzekering kan ook worden afgesloten voor nieuwe woonvormen. Denk hierbij aan een tiny house of kangoeroewoning als je bijvoorbeeld op hetzelfde terrein als je ouders woont. Bij Aegon bouw je ook jaarlijks loyaliteitskorting op. Ieder jaar is dit 2%. Deze korting kan oplopen tot wel 10% op je totale premie. Dat is een meevaller!

Dekkingen opstalverzekering Aegon

Je huis is je thuis. Een gesprongen leiding, inbraakschade of zelfs brand brengt veel schade aan. De kosten om deze schade te vergoeden, kunnen hoog oplopen. Daarom is een woonverzekering aan te raden. Hiermee verzeker je jezelf voor schade aan je woning. Of je nou in een tiny house, flat of huis woont. Dat is toch een fijn idee! Bij Aegon bepaal je zelf welke woonverzekering het beste bij jou past. Je kunt kiezen voor een basisdekking, maar misschien heeft een uitgebreidere dekking je voorkeur. Dan kun je kiezen voor de dekking Royaal. We leggen je graag uit wat deze dekkingen inhouden en welke aanvullende dekkingen je kunt afsluiten.

Basisdekking

Met de basisdekking verzeker je jouw woning tegen schade door onder andere bliksem of brand. Maar ook voor schade door storm of water. Krijg je te maken met vandalisme aan je woning? Of worden onderdelen van je woning gestolen? Ook dat valt in deze basisdekking. Het eigen risico bij deze dekking is standaard €100,-. Dit bedrag kun je naar wens aanpassen. De overige opties zijn een eigen risico van €0,-, €250,- of €500,-. Verder kun je deze basisdekking aanvullen met een glasdekking. Kies je voor Royaal? Dan is glas standaard meeverzekerd.

Dekking Royaal

Deze dekking is een uitbreiding op de basisdekking. Je bent dus beter verzekerd, maar je betaalt maandelijks ook wat meer premie. In deze dekking is glasschade standaard meeverzekerd. Maar je kunt Royaal nog royaler maken. Zo kun je bijzondere objecten die bij je woning horen, meeverzekeren. Denk hierbij aan een zwembad, sauna of paardenbak. Ook kun je deze royale dekking uitbreiden door bijgebouwen op een ander adres mee te verzekeren. Daarnaast ben je met Royaal verzekerd voor de schade die je per ongeluk zelf aan je woning veroorzaakt.

Aegon woonverzekering vergelijken

Klinkt deze Aegon woonverzekering als dé opstalverzekering die jij zoekt? Dan kun je deze direct online afsluiten. Maar even verder kijken kan ook geen kwaad. Er zijn namelijk nog veel meer aanbieders van woonverzekeringen. Deze vergelijk je makkelijk en snel via onze vergelijker. Vul jouw wensen en eisen in en je ziet direct wat de beste en goedkoopste woonverzekering voor jou is. Zo betaal je nooit te veel premie en vind je precies de dekking die je zoekt. Kunnen we je ergens bij helpen of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op!