Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Aegon huisdierenverzekering

Ontdek en vergelijk de huisdierenverzekering van Aegon

Vergelijk nu 13 dierenverzekeringen

 • Kies zelf de dierenverzekering die bij jouw huisdier past
 • Direct verzekeren bij verzekeraar
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (Basis, Ongevallen, Uitgebreid)
Start vergelijken

Aegon huisdierenverzekering

Met alle liefde zorg je voor jouw hond of kat. In geval van een ongeluk of ziekte wil je dat er goed voor je huisdier gezorgd wordt. Daar kan een Aegon huisdierenverzekering bij helpen. Hiermee is jouw viervoeter verzekerd voor (medische) dierenartskosten. Zo hoef je deze kosten als baasje niet zelf te betalen. We vertellen je graag meer over deze huisdierenverzekering en de voordelen van Aegon. Ben je benieuwd naar andere mogelijkheden? Dan kun je de Aegon huisdierenverzekering vergelijken!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Voordelen Aegon

De Aegon huisdierenverzekering kent verschillende voordelen voor jou als baasje. Zo kun je bijvoorbeeld iedere hond of kat verzekeren, welk ras het ook is. Daarnaast mag je zelf kiezen naar welke dierenarts je gaat. Dit bepaalt Aegon niet voor je. Ben je benieuwd naar alle voordelen?

Bekijk meer

Aanvullende dekkingen

De Aegon huisdierenverzekering vergoedt de kosten die jij kwijt bent aan een consult bij de dierenarts of bij medische kosten. Maar neem jij je hond of kat graag mee op reis naar het buitenland? Of wil je zeker zijn van een vergoeding als je hond of kat ooit gecremeerd wordt? Dan kun je kiezen uit twee aanvullende dekkingen: reis en crematie.

Bekijk meer

Aegon huisdierenverzekering vergelijken

De huisdierenverzekering van Aegon dekt veel (medische) kosten die je voor je huisdier moet maken. Maar Aegon is niet de enige verzekeraar die een huisdierenverzekering aanbiedt. Daarom raden we je aan om deze verzekeringen met elkaar te vergelijken. Dit doe je snel en online via onze vergelijker. Zo vind je altijd de beste en goedkoopste huisdierenverzekering voor jouw hond of kat.

Bekijk meer

Voordelen Aegon huisdierenverzekering

Kies je voor de huisdierenverzekering van Aegon? Dan profiteer je uiteraard van de voordelen van deze verzekeraar. Zo kies je zelf je dierenarts. Dit kan de dichtstbijzijnde zijn, maar natuurlijk ook degene waar jij je het prettigst voelt. Je stuurt de rekening gewoon door naar Aegon. Ook kan elk honden- of kattenras bij Aegon verzekerd worden. Van Drentsche Patrijshond, tot Labrador en Boxer. En van Britse korthaar en Maine Coon tot de Ragdoll. Alle viervoeters zijn welkom!

Een ander voordeel van deze verzekeraar is dat je alle verzekeringen onder één dak kunt afsluiten. Naast je huisdierenverzekering kun je hier namelijk ook onder andere je woon- en reisverzekering afsluiten. Je hebt dan alle verzekeringen op één polis. Wel zo makkelijk.

Vergoeding Aegon

De Aegon huisdierenverzekering vergoedt de kosten als je huisdier een ongeluk krijgt of ziek is. Deze kosten moeten dan wel in Nederland zijn gemaakt. Je kunt hierbij denken aan kosten voor een controle bij de dierenarts, maar ook als een behandeling nodig is vanwege medische redenen. Als niet direct duidelijk is wat er met je viervoeter aan de hand is, kan een onderzoek nodig zijn. Zo’n onderzoek naar letsel of een aandoening valt in de dekking. Ook diergeneesmiddelen behoren tot de dekking. Zijn bepaalde hulpmiddelen zoals verband nodig voor de genezing van je hond of kat? Geen zorgen, ook daar verzeker je je voor. Aegon vergoed per verzekeringsjaar €2.500,- aan onverwachte medische kosten voor je viervoeter.

Aanvullende dekkingen

Naast de basisdekking kun je ervoor kiezen om je verzekering uit te breiden. Hierdoor heb je als baasje meer zekerheid omdat je in meer gevallen kunt rekenen op je verzekering. Bij Aegon kun je kiezen uit twee aanvullende huisdierenverzekeringen: reis en crematie. We leggen je graag uit wat deze dekkingen inhouden.

Reis

Met deze aanvullende dekking is je hond of kat verzekerd als hij of zij meegaat naar het buitenland. Aegon vergoedt in alle Europese landen. Maar ook in landen die grenzen aan de Middellandse Zee. Per verzekeringsjaar en per huisdier kun je rekenen op een maximale vergoeding van €1.000,- als er in het buitenland iets gebeurd. Houd jij ervan om je viervoeter mee op reis te nemen? Dan is deze dekking zeker een waardevolle toevoeging.

Crematie

Helaas komt er een dag waarop jouw maatje op is. Je moet dan afscheid nemen. In zo’n geval kun je ervoor kiezen om je huisdier te laten cremeren. Deze aanvullende dekking verzekert het vervoer van je huisdier naar het crematorium. Ook de crematie valt in deze dekking. Bij een hond vergoedt Aegon tot €150,-. Bij een kat is dit tot €100,-.

Premie Aegon huisdierenverzekering

Als je erover denkt om je huisdierenverzekering bij Aegon af te sluiten, ben je vast ook benieuwd naar de kosten hiervan. Bij Aegon betaal je eenmalig €6,05 voor poliskosten. Verder betaal je iedere maand een vaste premie. Hoe hoog de premie precies is, hangt af van je de dekking die je afsluit. Bij een kat begint de premie vanaf €10,56 per maand. Voor een hond begint de premie vanaf €13,14. In de eerste verzekeringsmaand betaal je meer voor de verzekering. De betaling bestaat dan namelijk uit maandelijkse premie plus de eenmalige poliskosten. In de maanden daarna betaal je alleen de maandelijkse premie.

Aegon huisdierenverzekering vergelijken

Naast de Aegon huisdierenverzekering zijn er ook andere aanbieders van deze verzekering. Hoe vind je dan het beste voor jouw huisdier? Dat doe je makkelijk en snel door te vergelijken. Bij ons vergelijk je alle grote dierenverzekeraars met elkaar. Op basis van dekking en premie zie je wat de voordeligste huisdierenverzekering voor jouw viervoeter is. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen over de dierenverzekering van Aegon

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Anniko

Beantwoord door: Vincent Schokker op 12/03/2023

Met de Aegon huisdierenverzekering, ben je verzekerd voor kosten die je moet maken als je huisdier ziek wordt of een ongeluk krijgt. Ook de controle van de dierenarts valt in de verzekering en hoef je dus niet zelf te betalen. Diergeneesmiddelen, een behandeling vanwege medische redenen of onderzoek naar letsel of een aandoening vallen ook in de verzekering. Voor meer informatie is het handig om de verzekeringskaart op te vragen. Je vindt deze in onze huisdierenverzekering vergelijker.

Vraag van: Nadia

Beantwoord door: Vincent Schokker op 19/03/2023

Ja, dat kan! Bij Aegon kan elk honden- of kattenras verzekerd worden. Van Drentsche Patrijshond, tot Labrador en Boxer. En van Britse korthaar en Maine Coon tot de Ragdoll. Alle viervoeters zijn welkom! Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Jannick

Beantwoord door: Vincent Schokker op 28/03/2023

Zeker! Naast de basisdekking kun je ervoor kiezen om je aanvullend te verzekeren. Je kunt kiezen uit de aanvullende reisverzekering om je viervoeter op reis te verzekeren. De dekking 'crematie' vergoedt een deel van de kosten die je moet maken als je je hond of kat na overlijden laat cremeren. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Xanna

Beantwoord door: Vincent Schokker op 23/03/2023

Bij Aegon betaal je eenmalig €6,05 voor poliskosten. Verder betaal je iedere maand een vaste premie. Hoe hoog de premie precies is, hangt af van je de dekking die je afsluit. Bij een kat begint de premie vanaf €10,56 per maand. Voor een hond begint de premie vanaf €13,14. In de eerste verzekeringsmaand betaal je meer voor de verzekering. De betaling bestaat dan namelijk uit maandelijkse premie plus de eenmalige poliskosten. In de maanden daarna betaal je alleen de maandelijkse premie. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met 13 dierenverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Enige vergelijker huisdierenverzekeringen
 • Dierenverzekering op maat

Kies jouw huisdierenverzekering!

Ontdek direct welke huisdierenverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

In 2022 hebben we meer dan 100.000 mensen aan de juiste verzekering geholpen.

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige dierenverzekering opzeggen?
  Wij kijken graag met jou naar een nieuwe dierenverzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Huisdierenverzekering nodig?
  Ben je op zoek naar de juiste huisdierenverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van jouw verzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.