Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Aegon motorverzekering

Ontdek de voordelen van de Aegon motorverzekering

Vergelijk nu motorverzekeringen

 • Direct je motor verzekeren? Bel ons op 035-6857888
 • Kies de (aanvullende) dekking die bij jouw motor past!
 • In 99% van de gevallen directe acceptatie! Ook zonder rijbewijs!
Start vergelijken

Motorverzekering Aegon

Jouw motor verdient een goede motorverzekering. Zo ben je verzekerd bij schade die je aan iemand anders toebrengt, maar eventueel ook voor schade die aan je eigen motor ontstaat door bijvoorbeeld diefstal of jezelf. Met de Aegon motorverzekering kies je de dekking die het beste bij je past en kun je zelf kiezen bij welk bedrijf je schade wil laten herstellen. We vertellen je graag meer over deze motorverzekering en hoe je motorverzekeringen met elkaar vergelijkt.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Dekkingen motorverzekering Aegon

Zoals bij een verzekering voor ieder voertuig, kun je bij de Aegon motorverzekering ook kiezen uit drie dekkingen: WA, WA+ en allrisk. Je bent wettelijk verplicht om minimaal een WA verzekering af te sluiten. Hiermee is de schade gedekt die je met jouw motor toebrengt aan iets of iemand. WA+ en allrisk zijn uitgebreider, waardoor ook jouw motor verzekerd is bij schade.

Bekijk meer

Kosten Aegon motorverzekering

Hoeveel de Aegon motorverzekering voor jou precies kost, hangt af van een aantal factoren. Zo speelt de dekking die je kiest mee, maar ook het type motor dat je wil verzekeren. Naast de maandelijkse premie moet je eenmalig poliskosten betalen van €6,05.

Bekijk meer

Motorverzekering vergelijken

Naast Aegon zijn er nog veel meer verzekeraars die een motorverzekering aanbieden. Daarom raden we je aan om motorverzekeringen met elkaar te vergelijken. Hiervoor hebben wij een vergelijker gemaakt waarmee je makkelijk en snel motorverzekeringen van allerlei verzekeraars met elkaar vergelijkt.

Bekijk meer

Voordelen motorverzekering Aegon

Heb je een motorverzekering afgesloten bij Aegon en krijg je te maken met schade? Dan staat de Aegon Schade ServiceSchade voor je klaar. Je kunt bij meer dan 500 schadeherstellers terecht. Hierin heb je de vrije keuze om een schadehersteller te kiezen. Heb jij geen specifieke voorkeur voor een schadehersteller? Dan kun je deze keuzevrijheid achterwege laten. Hierdoor bespaar je premie. Verder is deze motorverzekering dagelijks opzegbaar. Een ander voordeel van deze verzekering is dat klanten de motorverzekering van Aegon beoordelen met een 7,9.

Past de Aegon motorverzekering bij jou?

Aegon noemt haar motorverzekering een verzekering voor overige voertuigen. Hiermee verzeker je een motor, maar bijvoorbeeld ook een oldtimer of caravan. De motorverzekering van Aegon is een goede keuze als je graag zelf bepaalt hoe je jouw motor wil verzekeren. Maar ook als je snelle schadeafhandeling één van de belangrijke punten van een verzekering vindt.

Dekkingen Aegon

Voor een motorverzekering kun je altijd kiezen uit drie dekkingen: WA, WA met beperkt casco of allrisk. Het is verplicht om je minimaal WA te verzekeren. Hiermee verzeker je de schade die je met je motor toebrengt aan iets of iemand. Met WA beperkt casco ben je ook verzekerd voor je eigen motor. Schade die ontstaat door brand, diefstal of storm is dan gedekt. Met allrisk zijn ook schades aan je motor verzekerd die per ongeluk door jezelf zijn toegebracht.

Kosten motorverzekering Aegon

Bij deze verzekeraar betaal je een maandelijkse premie. Hoe hoog deze premie is, hangt af van de dekking die je kiest en het type motor dat je wil verzekeren. Naast de premie betaal je eenmalige poliskosten. Dit is een bedrag van €6,05 en betaal je slechts een keer. Hierdoor wordt er in de eerste maand dat je verzekerd bent een hoger bedrag afgeschreven.

Aegon motorverzekering afsluiten

Deze motorverzekering is helaas niet online af te sluiten. Hiervoor heb je een adviseur van Aegon nodig. Via ons kun je wel allerlei andere motorverzekeringen online afsluiten. Denk hierbij aan de motorverzekering van Allianz, InShared en Klaverblad. Door motorverzekeringen met elkaar te vergelijken, vind je direct de beste motorverzekering voor jou.

Motorverzekering Aegon vergelijken

Als trotse eigenaar van een motor weet je nu meer over deze motorverzekering. Maar naast Aegon zijn er nog meer verzekeraars die een motorverzekering aanbieden. Om de beste en voordeligste motorverzekering te vinden voor jouw motor, raden we je aan om deze met elkaar te vergelijken. Dat kan makkelijk en snel via onze online vergelijker. Je vergelijkt motorverzekeringen op basis van jouw wensen. Je ziet direct wat de beste en voordeligste verzekering is. Zo vind je altijd een motorverzekering die bij je past. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen over de motorverzekering van Aegon

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Jula

Beantwoord door: Vincent Schokker op 09/04/2023

Bij deze verzekeraar betaal je een maandelijkse premie. Hoe hoog deze premie is, hangt af van de dekking die je kiest en het type motor dat je wil verzekeren. Naast de premie betaal je eenmalige poliskosten. Dit is een bedrag van €6,05 en betaal je slechts een keer. Hierdoor wordt er in de eerste maand dat je verzekerd bent een hoger bedrag afgeschreven. Voor meer informatie is het handig om de verzekeringskaart op te vragen. Je vindt deze in onze motorverzekering vergelijker.

Vraag van: Leander

Beantwoord door: Vincent Schokker op 12/04/2023

Deze motorverzekering is helaas niet online af te sluiten. Hiervoor heb je een adviseur van Aegon nodig. Via ons kun je wel allerlei andere motorverzekeringen online afsluiten. Denk hierbij aan de motorverzekering van Allianz, InShared en Klaverblad. Door motorverzekeringen (online) met elkaar te vergelijken, vind je direct de beste motorverzekering voor jou. We helpen je hier graag bij. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Marie

Beantwoord door: Vincent Schokker op 12/04/2023

Heb je een motorverzekering afgesloten bij Aegon en krijg je te maken met schade? Dan staat de Aegon Schade ServiceSchade voor je klaar. Je kunt bij meer dan 500 schadeherstellers terecht. Hierin heb je de vrije keuze om een schadehersteller te kiezen. Heb jij geen specifieke voorkeur voor een schadehersteller? Dan kun je deze keuzevrijheid achterwege laten. Hierdoor bespaar je premie. Verder is deze motorverzekering dagelijks opzegbaar. Een ander voordeel van deze verzekering is dat klanten de motorverzekering van Aegon beoordelen met een 7,9. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 11 motorverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Motorverzekering op maat

Zelf je motorverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittenden, ongevallen opzittenden of pechhulp naar wens toevoegen aan je motorverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Tips voor vergelijken van motorverzekeringen

 • Meldcode bij de hand?
  Zorg dat je bij het afsluiten altijd de meldcode van je motor bij de hand hebt. De meldcode staat altijd vermeld op het kentekenbewijs of in je tenaamstellingsverslag.
 • Gebruik altijd een ART4 of hoger goedgekeurd slot
  Als je een verzekering met dekking tegen diefstal hebt afgesloten (WA+ of Allrisk), zorg dan dat je het goede type ART slot hebt. Controleer op Stichtingart.nl of je het juiste slot hebt!
 • Je motor verzekeren is verplicht!
  In Nederland is het verplicht om je motor te verzekeren met minimaal een WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) dekking.
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.

Extra informatie motorverzekeringen