Triumph motorverzekering

Binnen 5 minuten jouw Triumph motor verzekert!

Vergelijk Triumph motorverzekeringen

 • Direct je motor verzekeren? Bel ons op 035-6857888
 • Kies de (aanvullende) dekking die bij jouw motor past!
 • In 99% van de gevallen directe acceptatie! Ook zonder rijbewijs!
Start vergelijken

Triumph motorverzekering

Wil je een Triumph motor verzekeren? Dan ben je bij vergelijkdirect.com aan echt goede adres. Wij vergelijken verschillende verzekeraars om zo de beste verzekering voor jou te vinden. Sommige mensen hebben een favoriete verzekeraar maar het kan nooit kwaad om een vergelijking te maken. Door een vergelijking te maken ontdek je welke beschikbare mogelijkheden er momenteel zijn binnen de markt.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA motorverzekering

De WA-motorverzekering is de goedkoopste motorverzekering die er is. Deze is bovendien verplicht voor motorbezitters. Met deze verzekering ben je gedekt voor schade die jij aan derden toebrengt. Deze verzekering dekt dus niet schade aan je eigen motor, hiervoor moet je een meer uitgebreidere motorverzekering afsluiten.

Bekijk aanvullende dekkingen

WA+ motorverzekering

De WA beperkt casco motorverzekering dekt naast schade aan derden ook veelvoorkomende schades door bijvoorbeeld storm en brand. Als je door een ongeval schade krijgt aan je motor, dan wordt dit in de meeste gevallen niet gedekt. De WA beperkt casco verzekering is niet verplicht en is iets duurder dan de verplichte WA-motorverzekering.

Bekijk aanvullende dekkingen

Allrisk motorverzekering

De Allrisk motorverzekering is de meest uitgebreide motorverzekering die er is. Met deze motorverzekering ben je verzekerd voor schade die jij aan anderen toebrengt en je bent verzekerd voor schade aan je eigen motor. Als je geen risico wilt lopen, dan is het verstandig om deze motorverzekering af te sluiten. Let op, de allrisk motorverzekering keer geen schadevergoeding uit als er sprake is van opzet of verboden middelen.

Bekijk aanvullende dekkingen

Welke verzekeraars worden er vergeleken bij vergljkdirect.com

Bij vergelijkdirect.com worden verschillende verzekeraars vergeleken om zo een goed beeld voor jou te scheppen van de beschikbare mogelijkheden.

 • Klaverblad
 • ASR
 • Nationale Nederlanden
 • ANWB
 • Univ√©
 • OHRA
 • De Goudse
 • Unigarant
 • Quakel
 • HEMA

 

Verschillende dekkingen binnen een Triumph verzekering

Voordat je een Triumph verzekering afsluit is het verstandig om eerst eens te kijken naar de beschikbare dekkingen. Door goed te bedenken welke dekkingen je denkt nodig te hebben kun je onverwachte kosten voorkomen. En door een vergelijking te maken

Een WA verzekering is verplicht om te hebben indien je in het bezit bent van een motor en hier ook daadwerkelijk op rijdt.

WA

De WA-motorverzekering is de goedkoopste motorverzekering die er is. Dit is de minimaal verplichte verzekering voor motorbezitters. Met deze verzekering ben je alleen gedekt voor schade die jij aan derden toebrengt. Deze verzekering dekt dus niet schade aan je eigen motor, hiervoor moet je een meer uitgebreide motorverzekering afsluiten.

WA+

De WA beperkt casco motorverzekering dekt naast schade aan derden ook veelvoorkomende schades door bijvoorbeeld storm en brand. Als je door een ongeval schade krijgt aan je motor, dan wordt dit in de meeste gevallen niet gedekt. De WA+ verzekering is niet verplicht en is iets duurder dan de verplichte WA-motorverzekering.

Allrisk

De Allrisk motorverzekering is de meest uitgebreide motorverzekering die er is. Met deze motorverzekering ben je verzekerd voor schade die jij aan anderen toebrengt en je bent verzekerd voor schade aan je eigen motor. Als je geen risico wilt lopen, dan is het verstandig om deze motorverzekering af te sluiten. Let op, de allrisk motorverzekering keert geen schadevergoeding uit als er sprake is van opzet of verboden middelen.

Aanvullende dekkingen

Naast deze basisdekkingen zijn er ook een aantal aanvullende dekkingen. Deze zijn niet verplicht, maar kunnen wel handig zijn! Je kan kiezen uit een aantal verschillende opties. Ten eerste heb je schadeverzekering- en ongevallenverzekering opzittende. Met deze dekkingen verzeker je jezelf en je bijrijder. Ook is het mogelijk om jouw motor extra te verzekeren door middel van de aanschafwaarderegeling. Zo krijg je tot 3 jaar na afsluiten van de verzekering de aanschafwaarde vergoed. Ten derde is het mogelijk om je accessoires zoals een helm en kleding te verzekeren. Bovendien is er ook nog een dekking voor vervang vervoer als je motor bij de garage staat. Als laatste optie is er de optie Rechtsbijstand.

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meerdere motorverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Motorverzekering op maat

Zelf je motorverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je motorverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude motorverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude motorverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Motorverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen motorrijbewijs maar heb je wel een motor? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je motorverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.

Veel gestelde vragen over motorverzekeringen aan Vincent en Bart van Vergelijkdirect.com

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: D. Wesselhof

Beantwoord door: Bart Houtman op 21/06/2019

De beste Triumph motorverzekering is moeilijk aan te wijzen, omdat iedereen andere wensen heeft. Ook is het zo dat de situatie voor iedereen anders is omdat iedereen een andere motor, situatie en wensen heeft. We raden je aan om een vergelijking op te stellen! Kom je hier niet uit of heb je andere vragen? Je kan ons bereiken via de mail, chat, WhatsApp en telefonisch via 035- 6857888

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier