Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

MV Agusta

Ontdek dit Italiaanse motormerk

Vergelijk nu motorverzekeringen

 • Direct je motor verzekeren? Bel ons op 035-6857888
 • Kies de (aanvullende) dekking die bij jouw motor past!
 • In 99% van de gevallen directe acceptatie! Ook zonder rijbewijs!
Start vergelijken

MV Agusta

Dit Italiaanse motormerk is ontstaan uit een bedrijf dat oorspronkelijk vliegtuigen en helikopters produceerde. In 2008 is het overgenomen door Amerikaans motormerk Harley Davidson en er worden nog steeds nieuwe modellen op de markt gebracht. Het merk laat zich tot op de dag van vandaag inspireren door de pioniersgeest waarbij perfectie, innovatie en een betoverend ontwerp centraal staan. De motoren zijn als het ware een stukje motorkunst geworden. We vertellen je dan ook graag meer over dit merk.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Verhaal MV Agusta

Vandaag de dag wordt dit motormerk nog steeds gedreven om zichzelf te ontwikkelen en nieuwe gebieden te ontdekken. Perfectie, vakmanschap en innovatie zijn dan ook begrippen die dit merk hoog in het vaandel heeft staan. Aan iedere motor wordt aandacht besteed. Het merk noemt het zelf 'motorkunst'.

Bekijk meer

Aanschafprijs

De prijzen voor een nieuwe MV Agusta variëren tussen de €15.200,- en €37.000,-. Dit zijn dan direct de hoogstgeprijsde en de laagstgeprijsde modellen. Tweedehands motoren hebben een kleinere prijs en zijn te koop vanaf zo'n €5.000,-.

Bekijk meer

Betrouwbaarheid

Dit motormerk staat bekend om betrouwbare en kwalitatieve motoren. Uiteraard is het wel zo slim om geen onderhoudsbeurten over te slaan. Zo blijft de motor betrouwbaar en veilig.

Bekijk meer

Geschiedenis en ontstaan

Meccania Verghera Agusta is een Italiaans motormerk. Oorspronkelijk fabriceerde het bedrijf vliegtuigen en helikopters. Directeur Domenico Agusta startte in 1945 met het bouwen van motorfietsen. Al snel lag de focus voornamelijk op wegraces terwijl het merk ook scooters en straatmodellen produceerde. In diverse klassen werden wel 38 wereldtitels behaald met deze motor. In 2008 nam het Amerikaanse motormerk Harley Davidson dit motormerk over. Zij produceren nog steeds nieuwe modellen van de MV Agusta.

Verhaal

Tot op de dag van vandaag wordt MV Agusta geïnspireerd door de pioniersgeest. De cultuur van het vakmanschap, innovatie en perfectie is heerst nog steeds. Iedere motor maken ze met de hand. Het draait bij dit merk dan ook om prestaties, snelheid, vooruitstrevende technologie en technische perfectie. MV Agusta combineert deze zaken met een verleidelijk en betoverend ontwerp, zoals ze dat zelf omschrijven. Ze noemen het ook wel ‘motorkunst’.

Aanschafprijs MV Agusta

Ben je op zoek naar een gloednieuwe MV Agusta? Dan kun je uit veel verschillende modellen kiezen. Ieder model heeft zo zijn eigen prijs. Een van de voordeligere opties is de B3 (Brutale) 800 Rossa met een nieuwwaarde van zo’n €15.200,-. De Brutale 1000 RR is de hoogst geprijsde motor. Hierbij moet je denken aan een prijskaartje van zo’n €37.000,-. Wil je liever een tweedehands motor? Dan beginnen de prijzen rond de €5.000,-.

MV Agusta taxeren

Als je een nieuwe MV Agusta koopt, verzeker je de motor tegen de nieuwwaarde. Maar wanneer je een motor koopt tussen de 1 en 3 jaar oud, ligt dit anders. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de motor te voorzien van accessoires. Hierdoor kan de gemiddelde dagwaarde stijgen. Een taxatierapport biedt dan een oplossing. Een onafhankelijke taxateur stelt zo’n rapport op. De uitkomst hiervan wordt meegenomen bij de verzekeringsaanvraag van je motor. Op deze manier verzeker je de motor tegen de taxatiewaarde. Dat is dus precies de waarde van de motor op dat moment.

MV Agusta betrouwbaar

MV Agusta motoren staan bekend als betrouwbare motoren van goede kwaliteit. Net als bij ieder ander merk blijft het belangrijk om de motor regelmatig naar de garage te brengen voor onderhoud. Sla de jaarlijkse onderhoudsbeurt bijvoorbeeld niet over. Deze beurt zorgt ervoor dat de motor veilig en zonder problemen blijft rijden. Daarnaast verlengt het de levensduur van de motor.

MV Agusta motorverzekering

Heb je in een MV Agusta jouw nieuwe aanwinst gevonden? Gefeliciteerd! Maar het echte genieten van de vrijheid en het touren begint pas als je een motorverzekering hebt afgesloten. Hier helpen we je graag bij. We hebben een vergelijker waarmee je makkelijk verschillende motorverzekeringen met elkaar vergelijkt. Het werkt heel simpel: vul je wensen en eisen in. Je ziet dan direct welke verzekering het beste bij jouw wensen past. Daarnaast zie je ook meteen welke verzekeraar de voordeligste premie heeft. Zo ben je zeker van een echt goede verzekering. Hierna kan je direct de weg op om van jouw motor te genieten. Heb je vragen of kunnen we je ergens anders bij helpen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen over de MV Agusta

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Niels

Beantwoord door: Vincent Schokker op 12/11/2022

MV Agusta motoren staan bekend als betrouwbare motoren van goede kwaliteit. Net als bij ieder ander merk blijft het belangrijk om de motor regelmatig naar de garage te brengen voor onderhoud. Sla de jaarlijkse onderhoudsbeurt bijvoorbeeld niet over. Deze beurt zorgt ervoor dat de motor veilig en zonder problemen blijft rijden. Daarnaast verlengt het de levensduur van de motor. Bereken dus snel je premie of neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Ferdi

Beantwoord door: Vincent Schokker op 13/11/2022

Ben je op zoek naar een gloednieuwe MV Agusta? Dan kun je uit veel verschillende modellen kiezen. Ieder model heeft zo zijn eigen prijs. Een van de voordeligere opties is de B3 (Brutale) 800 Rossa met een nieuwwaarde van zo’n €15.200,-. De Brutale 1000 RR is de hoogst geprijsde motor. Hierbij moet je denken aan een prijskaartje van zo’n €37.000,-. Wil je liever een tweedehands motor? Dan beginnen de prijzen rond de €5.000,-. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Jelena

Beantwoord door: Vincent Schokker op 28/10/2022

MV Agusta staat voor Meccania Verghera Agusta. Meneer Domenico Agusta startte in 1945 met het produceren van motorfietsen. Verghera verwijst naar de plaast waar dit motormerk is ontstaan. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meerdere motorverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Motorverzekering op maat

Zelf je motorverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je motorverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude motorverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude motorverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Motorverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen motorrijbewijs maar heb je wel een motor? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je motorverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.