Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Je quad of trike verzekeren?

Wij weten precies welke verzekeraars dit accepteren en hoe je je goed verzekert!

Direct Trike of Quad verzekeren

  • Alle trikes, Quads, Can-Am's
  • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
  • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
Gratis vergelijken? Klik hier

Je Quad of Trike zelf online verzekeren?

Je jongensdroom is misschien wel uitgekomen: je hebt een quad of trike aangeschaft! Nu wil je natuurlijk avontuurlijke ritjes gaan maken. Maar voordat je dat doet moet je nog een verzekering kiezen en afsluiten.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Motor- of autoverzekering?

Wist je al dat je de meeste quads en trikes gewoon kan verzekeren met een motorverzekering? Een enkele verzekeraar verzekert sommige trikes als een auto, bijvoorbeeld de modellen van het merk Can-Am (bijvoorbeeld de Can-Am Spyder F3 of de Can-Am Spyder RT). Wij weten precies welke verzekeraars jouw nieuwste aanwinst accepteren en hoe je je risico’s het best kunt afdekken.

Niet iedere verzekeraar

Niet iedere verzekeraar accepteert een quad of trike. Dit komt doordat het vermogen, de cataloguswaarde of de dagwaarde niet altijd bekend zijn. In dat geval kan een verzekeraar het risico niet goed inschatten en kiest er dan voor om het voertuig niet te verzekeren. Wat doe je dan?

Kentekencheck

Vooraf weet je dus niet goed wie jouw quad wil verzekeren. Door ons jouw voertuig te laten checken op het kenteken, kunnen wij alle benodigde informatie over jouw voertuig bekijken en direct zeggen welke verzekeraars jouw quad wel willen verzekeren. We hebben meerdere samenwerkingen afgesloten met verzekeringsmaatschappijen zodat wij voor jou kunnen zien bij wie je jouw voertuig het beste kan verzekeren.

Welke verzekeraar?

We werken onder andere samen met a.s.r., Nationale Nederlanden, Unigarant, Klaverblad, OHRA, Avéro Achmea etc. Genoeg maatschappijen dus om je wél aan een verzekering te helpen! Voor hulp of meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen of zelf een vergelijking maken op onze website.
Het is goed om te weten dat een buggy helaas niet bij ons verzekerd kan worden. Je kunt hiervoor wel rechtstreeks contact opnemen met De Vereende.
Een quad of trike verzekeren is dus niet heel eenvoudig, maar wij helpen je graag. Wij hebben de tools om precies te zien welke verzekeraars jouw aanwinst accepteren. Zo heb je toch de juiste verzekering te pakken en kan jij genieten van de avontuurlijke en onbezorgde ritjes!