Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Honda motor verzekeren?

Ontdek de Japanse motoren van Honda & hoe je deze goed kunt verzekeren!

Vergelijk nu motorverzekeringen

 • Direct je motor verzekeren? Bel ons op 035-6857888
 • Kies de (aanvullende) dekking die bij jouw motor past!
 • In 99% van de gevallen directe acceptatie! Ook zonder rijbewijs!
Start vergelijken

Honda

Dit Japanse motormerk is ontstaan in 1948 en betrad in de jaren 50 als een van de eerste Japanse bedrijven de Europese en Amerikaanse markt. Tot op de dag van vandaag worden er nieuwe modellen van motoren geproduceerd en over heel de wereld verkocht. Ook komend jaar zullen er weer nieuwe modellen verschijnen. We vertellen je hier graag meer over, maar gaan ook in op de betrouwbaarheid en aanschafprijs van deze motoren. Ben je op zoek naar een verzekering voor je Honda? Ook daar helpen we je graag bij.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Geschiedenis Honda

Deze Japanse motorfabrikant is opgericht door Soichiro Honda in 1948. Het merk begon met het produceren van motoren om in te bouwen in fietsen, maar ging als snel over op de productie van motoren. In Japan staat Honda in de top drie van voertuigproducenten.

Bekijk meer

Betrouwbaarheid

Wat Honda een heel betrouwbaar merk maakt is de kwaliteit van de onderdelen. Doordat de kwaliteit hoog is, zijn onderdelen minder snel versleten. Dit verhoogt de betrouwbaarheid van de motoren en zorgt ervoor dat je minder snel met onderhoudskosten wordt opgezadeld.

Bekijk meer

Aanschafprijs

Honda motoren zijn er in alle soorten en maten en dus ook in allerlei prijscategorieën. Ieder jaar wordt een prijslijst gemaakt waarin een overzicht te zien is van alle motorprijzen. Je hebt namelijk Honda motoren onder de €10.000,-, maar ook tot met een flink prijskaartje van €40.000,-. Daarom is het handig om de prijslijst goed te bekijken.

Bekijk meer

De geschiedenis

Honda Giken Kogyo Kabushiki is een Japanse fabrikant van voertuigen zoals motoren, bromfietsen en auto’s. Daarnaast maken ze andere producten zoals elektronische generatoren en tuinmachines. Soichiro Honda richtte het merk in 1948 op en het kreeg zijn achternaam. Ze begonnen met het produceren van losse motoren om in fietsen in te bouwen. Al snel ging het merk over op het produceren van motorfietsen. Honda was oorspronkelijk zelfs licentiehouder van Harley-Davidson. In de jaren 50 benaderde het motormerk de Amerikaanse en Europese markt. Honda was een van de eerste Japanse bedrijven die dit deed. Ze begonnen met lichte motorfietsen, maar dit werden later ook zware motorfietsen. Aan het eind van de jaren 60 betrad het merk de internationale markt met auto’s. In Japan staat dit motormerk in de top drie van voertuigproducenten. Toyota en Nissan staan op plek één en twee.

Honda betrouwbaar?

Honda is een zeer betrouwbaar merk. Dit blijkt uit onderzoek, maar ook uit klantervaringen. Betrouwbaarheid wordt grotendeels bepaald door onderhoudskosten die op de lange termijn voorkomen. De materialen die gebruikt worden voor Honda motoren zijn van zeer goede kwaliteit. Deze onderdelen zijn dan ook veel minder snel aan vervanging toe dan vergelijkbare onderdelen van andere motormerken. Hierdoor gaan de motoronderdelen dus langer mee en blijven ze langer hun werk doen. Dit maakt de motor betrouwbaar. Daarnaast resulteert dit natuurlijk in lagere onderhoudskosten.

Modellen Honda motoren

Je vraagt je misschien af welke modellen Honda allemaal heeft. Omdat dit merk al sinds 1948 motoren produceert, zijn dat er heel erg veel. Daarnaast heeft dit merk zowel adventure, street, offroad, tourer als supersport modellen. Voor ieder wat wils dus! Ben je benieuwd naar alle modellen? Bekijk ze hier!

Nieuwe motoren 2023

In 2023 brengt Honda zeker drie nieuwe modellen op de markt. Het gaat om een nieuwe XL750 Transalp. Als we de producent mogen geloven wordt dit een ‘allround legende’. De motor beschikt over alle kwaliteiten die ervoor zorgen dat je ieder moment het avontuur op kunt zoeken. Ook zullen een nieuwe CB750 Hornet en CL500 tot het nieuwe aanbod van 2023 behoren. Dit zijn echte middenklasse motorfietsen.

Aanschafprijs Honda

Als je op zoek bent naar een nieuwe Honda motor wil je vast weten met welke prijs je rekening moet houden. Dit motormerk heeft veel verschillende modellen. Van scooters en motorfietsen tot touring motoren en super sport motoren. Alle motorsoorten hebben hun eigen prijskaartje. De sport en touring motoren beginnen vanaf een prijs van ongeveer €10.000,- en kunnen oplopen tot in de €40.000,-. Alle prijzen hiertussen zijn ook mogelijk. Maar ook onder de €10.000,- kun je een leuke Honda motor aanschaffen. Ieder kalenderjaar wordt er een prijslijst gepubliceerd. Hier kun je zien wat de precieze motorprijzen van dit jaar zijn.

Honda motor verzekeren?

Ben je trotse eigenaar van een Honda motor? Dan is een motorverzekering geen overbodige luxe. Zodra je verzekerd bent, kun je met je motor op pad. Om een motorverzekering te vinden die het beste bij je past, hebben we een vergelijker gemaakt. In deze vergelijker kun je jouw wensen en eisen invullen wat betreft een motorverzekering. Je ziet dan direct welke verzekering het beste bij je past. Er wordt vergeleken op basis van dekking en premie. Wanneer je jouw gewenste verzekering hebt gevonden, kun je deze direct afsluiten. Heb je vragen of kunnen we je ergens anders bij helpen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen over Honda motoren

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Nathan

Beantwoord door: Vincent Schokker op 21/11/2022

Ben je trotse eigenaar van een Honda motor? Dan is een motorverzekering geen overbodige luxe. Zodra je verzekerd bent, kun je met je motor op pad. Om een motorverzekering te vinden die het beste bij je past, hebben we een vergelijker gemaakt. In deze vergelijker kun je jouw wensen en eisen invullen wat betreft een motorverzekering. Je ziet dan direct welke verzekering het beste bij je past. Bereken dus snel je premie of neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Ferry

Beantwoord door: Vincent Schokker op 13/11/2022

Honda is een zeer betrouwbaar merk. Dit blijkt uit onderzoek, maar ook uit klantervaringen. Betrouwbaarheid wordt grotendeels bepaald door onderhoudskosten die op de lange termijn voorkomen. De materialen die gebruikt worden voor Honda motoren zijn van zeer goede kwaliteit. Deze onderdelen zijn dan ook veel minder snel aan vervanging toe dan vergelijkbare onderdelen van andere motormerken. Hierdoor gaan de motoronderdelen dus langer mee en blijven ze langer hun werk doen. Dit maakt de motor betrouwbaar. Daarnaast resulteert dit natuurlijk in lagere onderhoudskosten. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Cody

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/11/2022

Als je op zoek bent naar een nieuwe Honda motor wil je vast weten met welke prijs je rekening moet houden. Dit motormerk heeft veel verschillende modellen. Van scooters en motorfietsen tot touring motoren en super sport motoren. Alle motorsoorten hebben hun eigen prijskaartje. De sport en touring motoren beginnen vanaf een prijs van ongeveer €10.000,- en kunnen oplopen tot in de €40.000,-. Alle prijzen hiertussen zijn ook mogelijk. Maar ook onder de €10.000,- kun je een leuke Honda motor aanschaffen. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meerdere motorverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Motorverzekering op maat

Zelf je motorverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je motorverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude motorverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude motorverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Motorverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen motorrijbewijs maar heb je wel een motor? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je motorverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.