Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

BMW motorverzekering

Bij ons kun je binnen 5 minuten je motor verzekeren! Kom je er niet uit? Dan staan we direct voor je klaar!

Direct je BMW motor verzekeren?

 • Direct je motor verzekeren? Bel ons op 035-6857888
 • Kies de (aanvullende) dekking die bij jouw motor past!
 • In 99% van de gevallen directe acceptatie! Ook zonder rijbewijs!
Start vergelijken

Motorverzekering verplicht!

In Nederland is het verplicht om minimaal een WA verzekering te hebben voor een motor voordat je op de weg mag. Naast de verplichte WA dekking, kun je je motor verzekeren met uitgebreidere en aanvullende dekkingen. Hiervan loopt de dekking van de verplichte WA dekking tot de meest uitgebreide allrisk dekking. Ook is het mogelijk om hierbij aanvullende dekkingen af te sluiten. Zowel de verplichte basisdekking als de aanvullende dekkingen komen verderop deze pagina uitgebreid aan bod. Een verplichte WA dekking is er al vanaf €1,83. Je kunt je motor dus al verzekeren vanaf €1,83 per maand!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA motorverzekering

De WA-motorverzekering is de goedkoopste motorverzekering die er is. Deze is bovendien verplicht voor motorbezitters. Met deze verzekering ben je gedekt voor schade die jij aan derden toebrengt. Deze verzekering dekt dus niet schade aan je eigen motor, hiervoor moet je een meer uitgebreidere motorverzekering afsluiten.

Bekijk aanvullende dekkingen

WA+ motorverzekering

De WA beperkt casco motorverzekering dekt naast schade aan derden ook veelvoorkomende schades door bijvoorbeeld storm en brand. Als je door een ongeval schade krijgt aan je motor, dan wordt dit in de meeste gevallen niet gedekt. De WA beperkt casco verzekering is niet verplicht en is iets duurder dan de verplichte WA-motorverzekering.

Bekijk aanvullende dekkingen

Allrisk motorverzekering

De Allrisk motorverzekering is de meest uitgebreide motorverzekering die er is. Met deze motorverzekering ben je verzekerd voor schade die jij aan anderen toebrengt en je bent verzekerd voor schade aan je eigen motor. Als je geen risico wilt lopen, dan is het verstandig om deze motorverzekering af te sluiten. Let op, de allrisk motorverzekering keer geen schadevergoeding uit als er sprake is van opzet of verboden middelen.

Bekijk aanvullende dekkingen
Heb je een BMW motor en ben je op zoek naar een BMW motorverzekering? Dan ben je bij Vergelijkdirect.com aan het juiste adres! We vergelijken meerdere aanbieders van motorverzekeringen met elkaar. Zo worden de verschillen per verzekeraar duidelijk en kan jij de optie kiezen waar je je het beste bij voelt! Als je al genoeg weet over motorverzekeringen kun je hiernast direct een vergelijking opstellen! Wil je nog wat meer info? Lees dan vooral verder!

BMW motorverzekering
 • Voordelen BMW motorverzekering:
  •  Jouw BMW motor goed verzekert!
  •  Vergelijk meerdere verzekeraars door middel van één klik!
  •  Sluit de voordeligste verzekering af!

Direct vergelijken

Wat houdt een BMW motorverzekering in?

Een BMW motorverzekering is niets anders dan een gewone motorverzekering, voor BMW motoren. Mocht je van plan zijn een BMW motor aan te schaffen of heb je een BMW motor? Dan moet je jezelf eerst de vraag stellen welke dekking je wilt hebben. In Nederland is het hebben van een basisdekking verplicht, maar gelukkig zijn er meerdere opties! Je kan kiezen uit een WA, WA+ en een Allrisk dekking. Daar lees je hieronder meer over!

Opties basisdekkingen

Bij een BMW motorverzekering zijn er, net als bij elke andere motorverzekering, drie opties. De goedkoopste optie is de WA-dekking. Hierbij ben je alleen verzekert voor schade die jij veroorzaakt aan anderen. Zowel zaakschade als letselschade is met deze verzekering gedekt.

Tweede optie is de WA+ dekking. Naast schade aan anderen ben je met deze dekking ook verzekert voor veelvoorkomende schades zoals brand- en stormschade. Je bent ook voor diefstal verzekert met deze dekking!

De duurste optie is een Allrisk dekking. Met deze dekking ben je voor dezelfde schadegevallen verzekert als bij een WA+ dekking. Maar niet alleen dat! Je bent ook verzekert voor schade aan je eigen motor, zelfs als het je eigen schuld is.

Opties aanvullende dekkingen

Verder heb je ook nog de keuze uit een aantal aanvullende dekkingen. Het is zeker niet verplicht om een aanvullende dekking af te sluiten, maar het kan wel erg handig zijn! Ook is het mogelijk om meerdere aanvullende dekkingen af te sluiten! Dit verhoogt wel je premie! We hebben de aanvullende dekkingen met voorbeeld uitgewerkt in het onderstaande schema:

Unigarant MotorverzekeringDekking
Schadeverzekering Opzittenden

Als je kiest voor de Schadeverzekering Opzittenden, worden jij en de opzittenden verzekerd. Hierbij vergoedt Unigarant bij blijvende invaliditeit maximaal €100.000,00. Dit kan bijvoorbeeld voor je zorgkosten zijn.

Ongevallen Opzittenden

Bij ongevallen, waarbij de bestuurder of een opzittende invalide raakt of overlijdt, wordt dit vanuit Unigarant vergoed. Hierbij ontvang je bij blijvende invaliditeit tot maximaal €30.000,00 en bij overlijden tot maximaal €3.000,00 uitgekeerd.

3 Jaar Aanschafwaardegarantie

Is jouw motor gestolen of total loss geworden? Dan ontvang je tot €25.000 van je aanschafwaarde van de motor terug, ook wel de aanschafwaardegarantie. Bij een nieuwe motor, ontvang je nieuwwaardegarantie. Hiermee kan je voor hetzelfde bedrag dezelfde motor weer aanschaffen.

Vervangend Vervoer

Door de aanvullende dekking Vervangend Vervoer kan je tot 30 dagen op een andere motor rijden, als die van jou gestolen of total loss is geworden. Je hebt de keuze om dit te verzekeren in het binnenland of door heel Europa.

Verkeersrechtsbijstand

Met een verkeersrechtsbijstand heb je recht op een gespecialiseerde jurist, als je hulp nodig hebt bij conflicten door jouw motor. Denk hierbij aan schade die jij van een ander niet terugkrijgt of wanneer je een onenigheid krijgt met de reparateur.

Accessoires

Ook is het mogelijk om je accessoires van je motor extra te verzekeren. Bij de basisdekkingen van Beperkt Casco en Volledig Casco zijn deze al meeverzekerd tot €500,00. Maar met deze aanvullende dekking kan je het verzekerde bedrag verhogen voor €2.500,00 of €5.000,00.

Helm, kleding en bagage

Hierbij is het mogelijk om je helm, kleding en bagage nog extra te verzekeren. Bij de basisdekkingen van Beperkt Casco en Volledig Casco zijn deze meeverzekerd tot €1.000,00. Hiermee kan je dit verzekerde bedrag verhogen tot €1.500,00, €2.500,00 of zelfs tot €5.000,00!

Veel gestelde vragen over motorverzekeringen aan Vincent en Bart van Vergelijkdirect.com

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: T. Talis

Beantwoord door: Vincent Schokker op 22/05/2019

Dit verschilt per verzekeraar en per dekking. Heb je je motor enkel WA verzekerd dan ontvang je bij diefstal geen vergoeding. Heb je een WA+ of Allrisk dekking dan hangt de hoogte van het uit te keren bedrag af van de leeftijd van je motor en de nieuwwaarderegeling die je verzekeraar hanteert. Heb je een motor van 5 jaar of jonger? Dan krijg je in sommige gevallen de complete aanschafwaarde vergoed. Bij een aantal verzekeraars dient de motor 3 jaar of jonger te zijn voor de nieuwwaarderegeling. Valt je motor buiten de nieuwwaarderegelingen? Dan wordt de dagwaarde vergoed zoals die door een schade-expert zal worden vastgesteld. Heb je je motor tegen een hogere dagwaarde verzekerd? Dan ontvang je in het eerste jaar bij diefstal meestal de hogere dagwaarde uitgekeerd. Na het eerste jaar vindt meestal een afschrijving plaats. Wil je precies weten welke waarde je bij diefstal vergoed krijgt? Neem dan contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: A. Dissel

Beantwoord door: Vincent Schokker op 22/05/2019

De kosten van een motorverzekering zijn afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Ten eerste de dekking. Neem je een WA, WA+ of een Allrisk verzekering? Een WA dekking is de goedkoopste, daarna heb je de WA+ dekking. De duurste dekking is de allrisk dekking. Met deze dekking ben je sterkst verzekert. Naast deze basisdekkingen kan je kiezen voor een aantal aanvullende dekkingen. Dat zijn: schade verzekering opzittenden, ongevallen verzekering opzittenden, rechtsbijstand en winterstop. Daarnaast kan je bij sommige verzekeraars ook je accessoires zoals een helm meeverzekeren. Naast al deze factoren zijn ook je leeftijd, postcode en het aantal schade vrije jaren van belang. Deze factoren kunnen het risico op een ongeval/diefstal beïnvloeden. Wil je precies weten welke waarde je bij diefstal vergoed krijgt? Neem dan contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meerdere motorverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Motorverzekering op maat

Zelf je motorverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je motorverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Gratis overstapservice
  Wil je dat wij je oude motorverzekering opzeggen? Geen probleem! Neem hiervoor contact met ons op via chat, telefoon of WhatsApp op telefoonnummer 035-6857888
 • Winterstop dekking
  De verzekeraar geeft een korting van 10% tot 15% op je premie, omdat er een uitgeklede variant van de basisdekking actief is. Informeer naar de voorwaarden!