ANWB autoverzekering

Nu tijdelijk 15% extra kennismakingskorting!

ANWB autoverzekering
Bij ANWB autoverzekering kun je de autoverzekering aansluiten die bij jou, en bij jouw gezin past. Je kunt drie basisverzekeringen afsluiten: WA, WA+Beperkt Casco en WA+Volledig Casco. Daarnaast biedt ANWB de mogelijkheid om jouw basisverzekering uit te breiden zoals jij dat wilt. Dat hangt natuurlijk af van de situatie waarin je verkeert. Verder heeft ANWB nog meer te bieden, zoals de no-claim korting voor meerijdende kinderen.

Veilig Rijden Autoverzekering

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij ANWB. Daarom beloont de ANWB veilige rijders. Met een handig apparaatje die je aansluit op je auto, wordt jouw rijstijl gemeten en bijgehouden. Zo wordt bijgehouden hoe hard je rijdt, of er geslipt wordt en of er hard geremd wordt. Als hieruit blijkt dat je veilig hebt gereden, krijg je korting. Als je deze ANWB autoverzekering neemt, kan de korting oplopen tot wel 30%!

Dekkingen ANWB autoverzekering

Bij de ANWB autoverzekering kun je drie soorten dekkingen afsluiten, namelijk:

 • WA
 • WA+
 • Allrisk
ANWB autoverzekeringInformatie
WA

Met de WA dekking ben je verzekerd tegen schade aan anderen. Het is dan ook de goedkoopste autoverzekering die je kunt afsluiten, daarbij is deze dekking zelfs verplicht!
Vaak sluiten mensen deze autoverzekering af als ze een wat oudere en goedkopere auto hebben. Mocht je een wat uitgebreidere dekking willen? Lees dan verder!

WA+

De WA+ ANWB autoverzekering heeft een uitgebreidere dekking dan die van de WA autoverzekering. Vaak sluiten mensen deze af als ze verzekerd willen zijn tegen diefstal en ruitschade. Schade aan je voorruit kan namelijk erg duur uitvallen tegenwoordig. Zo worden voorruiten namelijk steeds vaker uitgerust met regen- en verkeerssensoren. Met de WA+ autoverzekering ben je verder verzekerd voor de volgende punten:

 • Schade aan anderen
 • Diefstal
 • Aanrijding met dieren
 • Ruitschade
Allrisk

De allrisk autoverzekering is de meest uitgebreide verzekering die er is. Daarbij wordt deze ook wel de volledig casco verzekering genoemd. Vaak sluiten mensen deze ANWB autoverzekering af als ze een nieuwe of duurdere auto hebben gekocht. Met deze ANWB autoverzekering ben je namelijk het breedst verzekerd. Zo is schade aan je eigen auto ook verzekerd. Verder krijg je bij de allrisk ANWB autoverzekering ook de standaard één jaar aanschafwaardegarantie. Deze kun je verlengen tot maar liefst drie jaar. Verder ben je voor de volgende punten verzekerd bij een allrisk autoverzekering.

 • Schade aan anderen
 • Diefstal
 • Aanrijding dieren
 • Ruitschade
 • Schade aan je eigen auto
 • Aanschafwaardegarantie
Aanvullende dekkingen

Als je nog meer zekerheid voor je auto wilt, dan kun je ervoor kiezen om je auto aanvullend te dekken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je inzittenden mee te laten verzekeren. Alle schade die je inzittenden oplopen, wordt dan verzekerd door ANWB. Je kunt verkeersrechtsbijstand mee laten verzekeren, zo ben je verzekerd voor alle juridische kosten als je in een situatie terecht komt dat je juridische hulp nodig hebt. Wordt je auto in het buitenland gestolen of staat hij daar voor schadereparatie in een garage, dan krijg je met deze dekking ook vervangend vervoer in Europa. Je hebt dan vervangend vervoer voor maar liefst 30 dagen, ook in het buitenland. Tot slot kun je ook je accessoires van je auto mee laten verzekeren. Voor alle voordelen en voorwaarden, ga dan naar de website van ANWB autoverzekering en bereken je premie.

Lees hier meer over de autoverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier