Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

OHRA autoverzekering?

Direct geregeld, zonder paarse krokodillen

Vergelijk nu autoverzekeringen

 • Vergelijk meer dan 9 autoverzekeringen
 • Op werkdagen binnen een uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
Start vergelijken

OHRA autoverzekering

De OHRA autoverzekering staat voor zo goed mogelijk verzekeren, zonder gedoe. Een OHRA autoverzekering is namelijk snel afgesloten. Daarnaast heeft OHRA ook nog eens leuke voordelen wanneer je hier een verzekering afsluit. We vertellen je graag meer over deze autoverzekering.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Aanvullende dekkingen

OHRA heeft een aantal aanvullende dekkingen gebundeld tot pakketten. Deze pakketten kun je afsluiten wanneer je een WA+ of allriskverzekering hebt als basisdekking. Voor de aanvullende dekkingen kun je kiezen uit Extra dekking Pechhulp Nederland, Extra dekking Rechtsbijstand, Extra dekking Aanvullend pakket, Extra dekking Ongevallen Inzittenden, Extra dekking Schade Inzittenden. Meer weten over de aanvullende dekkingen?

Bekijk meer

OHRA autoverzekeringen vergelijken

Misschien is de OHRA autoverzekering de beste autoverzekering voor jou. Maar om de beste autoverzekering voor jouw auto te vinden, raden we je aan om autoverzekeringen te vergelijken. Dat kan snel en eenvoudig via onze online vergelijker. Door jouw wensen en eisen in te vullen, tonen wij je direct welke verzekeringen het beste bij jou passen. Zo vind je snel een voordelige, goede autoverzekering.

Bekijk meer

Voordelen OHRA autoverzekering

OHRA, direct geregeld.

OHRA autoverzekering
   • Handige OHRA app
   • Zelfde korting voor je tweede auto
   • No-claimkorting tot wel 82%

  Bekijk dekkingen

Wanneer je een OHRA autoverzekering afsluit, profiteer je van voordelen. Verzeker je een tweede auto of motor bij deze verzekeraar? Dan krijg je dezelfde no-claimkorting als je huidige voertuig. Verder heeft OHRA een handige app waarmee je schade kan melden. Ook kan je via deze app wijzigingen doorgeven of de dichtstbijzijnde garage zoeken. Je kunt OHRA zelfs een appje sturen voor vragen! Verder word je met de OHRA pechhulp zelfs in je eigen woonplaats geholpen bij pech. Dit is niet bij elke pechhulp zo. Daarnaast kun je je autoverzekering geheel op maat maken met de extra opties en dekkingen. Hierover ga je nog meer lezen.

OHRA autoverzekering: dekkingen

Net als bij alle andere verzekeringen, kun je bij OHRA drie autoverzekeringen afsluiten. Elke autoverzekering is weer uit te breiden met extra dekkingen. Hierover lees je verderop meer! De drie dekkingen die je kun afsluiten zijn:

 • WA
 • WA+
 • Allrisk

WA

Het afsluiten van een WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) autoverzekering is verplicht. Met deze verzekering ben je verzekerd voor schade aan anderen. Schaden aan jou eigen auto is niet verzekerd. Let er ook op dat een WA autoverzekering niet hetzelfde is als je aansprakelijkheidsverzekering. Deze dekking is alleen voor schade die je met jou auto toebrengt aan een ander.
Normaal gesproken sluiten mensen een WA verzekering af voor een wat oudere of goedkopere auto.

WA+

Wil je net wat beter verzekerd zijn, maar heb je geen nieuwe auto? Dan kun je een WA+ verzekering afsluiten. Met een WA+ verzekering profiteer je namelijk van meer dekkingen. Denk hierbij aan schade door brand of diefstal. Maar ook aan schade door de natuur na bijvoorbeeld storm of hagel. Daarnaast is aanrijding met een loslopend dier gedekt. Let er wel op dat de gevolgschade van het uitwijken voor een dier niet gedekt zijn. Dit is het geval wanneer je uitwijkt en bijvoorbeeld een boom raakt. Ook voor schade aan je auto na overstromingen ben je verzekerd met deze dekking.

Allrisk

Vaak kiezen mensen een allrisk dekking als ze een gloednieuwe auto hebben. Dit is de meest uitgebreide verzekering. Met de allrisk verzekering ben je namelijk ook verzekerd voor schade aan je eigen auto. Ook wanneer de schade jouw schuld is. Vaak wordt deze OHRA autoverzekering gekozen bij auto’s onder de 6 jaar oud.

Aanvullende dekkingen OHRA autoverzekering

Je kunt deze OHRA autoverzekeringen ook uitbreiden met extra dekkingen. Met deze aanvullende dekkingen kun je jouw autoverzekering helemaal op maat maken. Normaal gesproken kun je losse dekkingen afsluiten. Maar OHRA heeft er een paar voor je gebundeld. De volgende extra dekkingen kun je afsluiten bij zowel een WA+ of allrisk autoverzekering:

Extra dekking Pechhulp Nederland

Deze dekking biedt je pechhulp in Nederland. Je kunt dan deze voordelen verwachten:

 • Pechhulp in Nederland. Ook in je eigen woonplaats
 • OHRA is 24/7 bereikbaar
 • Mocht een reparatie niet baten, wordt je auto afgesleept naar een adres of garage naar keuze
 • Bestuurder en passagiers worden ook vervoerd naar huis of naar een ander adres
 • Kan je auto niet binnen 24 uur gerepareerd worden? Dan krijg je tot drie dagen lang vervangend vervoer

Extra dekking Rechtsbijstand

Als je een aanrijding hebt, is het soms niet duidelijk wie er schuldig is. Het kan dan lastig zijn om schade aan je auto te verhalen op de tegenpartij. In dat geval kan deze dekking erg handig zijn. Een advocaat in de hand nemen kan namelijk erg prijzig zijn. Met deze dekking kan je altijd rekenen op professionele juridische hulp van DAS.

Extra dekking Aanvullend pakket

DE OHRA autoverzekering heeft een paar opties gebundeld in dit pakket. Namelijk:

 • Nieuwwaarderegeling. Hierbij was je auto bij aankoop nog geen jaar oud
 • Aanschafwaarderegeling: Hierbij was je auto bij aankoop 1 tot 5 jaar oud
 • Dagwaarderegeling: Hierbij is je auto 5 jaar of ouder
 • Eigen keuze schadeherstelbedrijf

Extra dekking Ongevallen Inzittenden

Als bestuurder ben je natuurlijk verantwoordelijk voor je inzittenden. Een ongeluk is namelijk zo gebeurd. Hierdoor kunnen je inzittenden (tijdelijk) invalide raken. Deze dekking geeft je inzittenden een vast bedrag per gebeurtenis.

Extra dekking Schade Inzittenden

Ook is het mogelijk dat jij of je inzittenden schade oplopen bij een ongeluk. Met deze dekking vergoedt OHRA de daadwerkelijke schade van de bestuurder en inzittenden. Je kunt het volgende verwachten bij deze dekking:

 • Verzekerd bij schade door een ongeluk of aanrijding
 • Uitkering bij letsel of overlijden
 • Vergoeding van beschadiging aan spullen in de auto
 • Tot €1.000.000 verzekerd

OHRA autoverzekering: de beste voor jou?

Je weet nu meer over de OHRA autoverzekering. Misschien is dit wat voor jou. Maar er zijn veel aanbieders van autoverzekeringen. Daarom raden we je aan om autoverzekering te vergelijken. We hebben een vergelijker voor je gemaakt. Hierin kan je jouw wensen en eisen invullen waarna je direct de beste verzekeringen voor jou ziet. Bij ons vergelijk je op basis van premie, dekkingen en voorwaarden. Zo vind je altijd de beste en voordeligste dekking. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen over de autoverzekering van OHRA

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Rita

Beantwoord door: Vincent Schokker op 11/02/2022

De OHRA autoverzekering heeft verschillende voordelen! Wanneer je bij OHRA een tweede auto- of motorverzekering afsluit, profiteer je gelijk van de no-claimkorting die je op je huidige auto hebt. Daarnaast heeft OHRA een handig app waarin je schade kan melden, maar ook wijzigingen kunt doorgeven of een garage in de buurt kunt zoeken. Ook kun je bij OHRA jouw verzekering helemaal op maat maken door zelf de dekking te kiezen en eventueel aan te vullen met een van de vijf aanvullende dekkingen. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Bertie

Beantwoord door: Vincent Schokker op 20/02/2022

Zeker! Dit is niet bij iedere verzekeraar het geval, maar OHRA biedt ook pechhulp wanneer je in je woonplaats pech krijgt. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Romy

Beantwoord door: Vincent Schokker op 03/02/2022

Met de OHRA autoverzekering kun je zelf een schadeherstelbedrijf kiezen wanneer je naast een gewone dekking de aanvullende dekking 'Extra dekking Aanvullend pakket' afsluit. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 autoverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Autoverzekering op maat

Zelf je autoverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je autoverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude autoverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude autoverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Autoverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen autorijbewijs maar heb je wel een auto? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je autoverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.