Delta Lloyd autoverzekering

Delta Lloyd, ook wel bekend als Nationale-Nederlanden, is onderdeel van één van de grootste autoverzekeraars. Met de autoverzekering van Delta Lloyd ben je zeker van 24/7 hulp in het binnen- en buitenland. Jouw Persoonlijke Schademanager zorgt ervoor dat de schade snel wordt afgehandeld! Hiernaast kiest je zelf de dekkingen, die jij denkt nodig te hebben. Hieronder lees je meer informatie over deze autoverzekering.

Delta Lloyd autoverzekering
   • 24/7 hulp bij ongevallen
   • Stel zelf je eigen risico vast
   • Ontevreden over de schadeafhandeling? Dan ontvang je 4 keer je maandpremie terug

  Bekijk dekkingen

Keuze uit 3 dekkingen

Bij de autoverzekering van Delta Lloyd kun je een keuze maken uit drie soorten dekkingen: WA, WA Extra of de WA Casco. Om een inschatting te maken welke dekking het best bij jouw auto zou kunnen passen, kun je hieronder bekijken wat de meest gekozen dekkingen zijn.

WA
Met de WA dekking ben je verzekerd tegen de volgende zaken: je bent wettelijk aansprakelijk bij schade die jij aan anderen toebrengt, dus hiervoor ben je verzekerd. Hierbij kunnen de spullen of bestuurder en meerijder van de ander ook stuk of gewond raken. Ook hiervoor ben je tegen verzekerd. Je ontvangt 24/7 hulp in het binnen- en buitenland.

WA Extra
De WA Extra staat voor een extra uitbreiding op de WA. Je word hier dus met dezelfde zaken als de WA gedekt. Daarnaast ben je ook verzekerd als je auto schade oploopt, waar jij (weinig) tegen kon doen. Dit kan bijvoorbeeld bij diefstal van de auto zijn. Er kan ook schade ontstaan door regen, storm of brand. Schade door aanrijding met een dier of schade aan je ruit? Dan ben je hier ook gedekt voor de gemaakte schade. Je hebt recht op 1 jaar lang nieuwwaardegarantie. Dat betekent dat de nieuwaarde door Delta Lloyd wordt gefinancierd, als jouw auto onherstelbaar is.

WA Casco (All risk)
Een WA Casco verzekering, ook bekend als de Volledige Casco, is de uitgebreidste dekking waaruit je kunt kiezen. Hierbij ben je hetzelfde gedekt als de WA Extra, maar je bent ook verzekerd, als je schade maakt aan jouw eigen auto. Je hebt recht op 2 jaar lang nieuwwaardegarantie. Dat betekent dat de nieuwaarde door Delta Lloyd wordt gefinancierd, als jouw auto onherstelbaar is.

Aanvullende verzekeringen

Het is mogelijk om je autoverzekering uit te breiden bij Delta Lloyd. Met de aanvullende verzekeringen ga je net iets meer verzekerd en veiliger de weg op.

Schadeverzekering Inzittenden
Bij auto-ongelukken, wordt er aan jou en jouw meerijders tot €1.000.000,00 uitgekeerd. Dit schadebedrag is voor de opgelopen schades en het herstel hiervan. Door het ongeluk, is het mogelijk dat de meegenomen spullen zijn beschadigd, dit wordt dan ook meeverzekerd.

VerkeersSchadeVerzekering
Schade opgelopen in het verkeer? Dit wordt met de aanvullende verzekering VerkeersSchadeVerzekering vergoedt. Dit geldt niet alleen voor jou, maar ook voor je gezinsleden. Jullie worden alleen niet verzekerd als automobilisten, maar ook als je voetganger, fietser, meerijder van een andere auto of in het openbaar vervoer bent. Bij materiale- en letselschade ben je tot €1.000.000,00 verzekerd door Delta Lloyd.

Rechtsbijstandsverzekering
Door de rechtsbijstandsverzekering ontvang je juridische hulp, als er onenigheid is met een ander partij op de weg. Dit kan zijn voor als bijvoorbeeld je rijbewijs is ingenomen of voor een onterechte verkeersovertreding. Hierbij komt een gespecialiseerde jurist voor jouw belangen op en kan je een bemiddelaar inschakelen.

Tot 85% korting met schadevrije jaren

Bij Delta Lloyd autoverzekering kan je schadevrije jaren opbouwen tegen oplopende kortingen. Per jaar dat je geen schade met de auto hebt gemaakt, klim je op de Schadevrije jaren tabel. Voor ieder jaar ontvang je meer korting op je premie. Bij schuldschade, daal je vijf schadevrije jaren terug in de tabel. Heb jij vijftien of meerdere schade vrije jaren? Dan kan je alleen maar naar tien schadevrije jaren terug dalen.

Vergelijkdirect.com helpt jou met vergelijken!

Op Vergelijkdirect.com kun je direct je premie van Delta Lloyd en andere autoverzekeringen gaan vergelijken. Bekijk eerst goed welke dekkingen en aanvullende verzekeringen het beste bij jouw situatie past, om zo hoge kosten te voorkomen!

Lees hier meer over de autoverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier