9
snelle, duidelijke begeleiding naar de juiste offerte. Opzittenden, rechtsbijstand etc.. allemaal te kiezen.
- Beilen
18 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10

Delta Lloyd autoverzekering

Bij Delta Lloyd kun je kiezen uit drie basisverzekeringen: WA, WA met Beperkt Casco of WA met Volledig Casco. Je kunt daarnaast kiezen voor extra verzekeringen of extra dekking zoals accessoiredekking, ongevallendekking voor inzittenden, schadeverzekering voor inzittenden, pechhulp Nederland en Rechtsbijstanddekking Verkeer.

autoverzekering Delta Lloyd

Je wilt de premie natuurlijk zo laag mogelijk houden als je een autoverzekering gaat afsluiten. Voorkom daarom zogenaamde overlap tussen de autoverzekering en aanvullende verzekeringen. Bij aanvullende verzekeringen kun je denken aan de ANWB-pechhulp of pechhulp van de dealer. Een rechtsbijstandsverzekering met de module verkeer kan het overall gezien ook duurder maken. Door te kiezen voor een hoger eigen risico kun je de premie eveneens laag houden. Je moet dan natuurlijk niet vaak een ongeluk veroorzaken of een brokkenpiloot zijn.

Wa-verzekering bij Delta Lloyd

Een WA verzekering is een goede keus als je een oudere auto hebt. Een auto van circa 10 jaar of ouder is in de meeste gevallen niet veel geld meer waard. Je kunt natuurlijk ook een WA-Plus of WA-Casco verzekering afsluiten voor je oudere auto. Echter is de kans dan groot dat je meer premie gaat betalen, dan het geld dat je krijgt uitgekeerd wanneer je auto total loss is.

WA met beperkt casco Delta Lloyd autoverzekering

WA met Beperkt Casco is een goede keus als je auto circa 6 tot 10 jaar oud is. Ook wanneer je auto dus 9 jaar oud is kan WA met Beperkt Casco handig zijn, want in zo’n geval ben je gedekt tegen onder meer ruitreparatie, brand-, stormschade en diefstal.

WA-Casco (Allriskverzekering) autoverzekering van Delta Lloyd

Als je een nieuwe auto aanschaft of een auto hebt gekocht die een aantal jaar oud is, is het aan te raden om een optimale verzekering te kiezen die vrijwel alle schade dekt. Hier valt ook de schade onder die je zelf veroorzaakt. Schade aan je eigen auto is vergoed met een WA-casco autoverzekering van Delta Lloyd.

Vergelijk nu de autoverzekering van Delta Lloyd

Wil je te weten komen wat jouw premie is, en wat de verschillende verzekeraars te bieden hebben? Vergelijk dan Aegon autoverzekering met onze vergelijker, kom te weten welke verzekeraar het beste bij jou past en bereken je premie!

Lees hier meer over de autoverzekering

Gratis hulp van een expert op het gebied van vergelijken

Persoonlijke hulp bij het vergelijken van al jouw vaste lasten

Jaarlijkse check of je nog goed verzekerd bent

Contractwekker, nooit meer te laat met opzeggen!

Compleet overzicht van jouw verzekeringen in jouw eigen omgeving, nooit meer zoeken naar polissen!

Aanmelden