Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Delta Lloyd autoverzekering?

Ontdek alles dat je over deze verzekering wilt weten.

Vergelijk nu autoverzekeringen

 • Vergelijk meer dan 9 autoverzekeringen
 • Op werkdagen binnen een uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
Start vergelijken

Delta Lloyd autoverzekering

Delta Lloyd, ook wel bekend als Nationale-Nederlanden, is onderdeel van één van de grootste autoverzekeraars. Met de autoverzekering van Delta Lloyd ben je zeker van 24/7 hulp in het binnen- en buitenland. Jouw Persoonlijke Schademanager zorgt ervoor dat de schade snel wordt afgehandeld! Hiernaast kiest je zelf de dekkingen, die jij denkt nodig te hebben. Hieronder lees je meer informatie over deze autoverzekering.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Delta Lloyd aanvullende dekkingen

Wanneer je je auto beter wilt verzekeren dan een WA, WA Extra of WA Casco dekking, kun je ervoor kiezen om aanvullende dekkingen af te sluiten. Delta Lloyd biedt drie verschillende aanvullende dekkingen aan. Namelijk Schadeverzekering inzittenden, VerkeersSchadeVerzekering en de Rechtsbijstandverzekering. Een aanvullende dekking is niet verplicht, maar kan wel heel handig zijn.

Bekijk meer

Korting

Je leest het goed, bij Delta Lloyd kan je tot wel 85% korting krijgen op je autoverzekering. Hoe dat kan? Dat heeft alles te maken met de schadevrije jaren die je hebt opgebouwd. Ieder jaar dat je geen schade claimt, stijgt je korting.

Bekijk meer

Autoverzekeringen vergelijken

Om de beste autoverzekering voor jouw auto te vinden, raden we je aan om autoverzekeringen te vergelijken. Dat kan snel en eenvoudig via onze online vergelijker. Door jouw wensen en eisen in te vullen, tonen wij je direct welke verzekeringen het beste bij jou passen. Zo vind je snel een voordelige, goede autoverzekering.

Bekijk meer

Voordelen Delta Lloyd autoverzekering

Delta Lloyd heeft uiteraard voordelen wanneer je je auto bij hen verzekert. We hebben ze hier overzichtelijk voor je opgesomd.

Delta Lloyd autoverzekering
   • 24/7 hulp bij ongevallen
   • Stel zelf je eigen risico vast
   • Ontevreden over de schadeafhandeling? Dan ontvang je 4 keer je maandpremie terug

  Bekijk dekkingen

Delta Lloyd autoverzekeringen

Bij de autoverzekering van Delta Lloyd kun je een keuze maken uit drie soorten dekkingen: WA, WA Extra of de WA Casco. Om een inschatting te maken welke dekking het best bij jouw auto zou kunnen passen, kun je hieronder bekijken wat de dekkingen inhouden.

WA

Met de WA dekking ben je verzekerd tegen de volgende zaken: je bent wettelijk aansprakelijk bij schade die jij aan anderen toebrengt, dus hiervoor ben je verzekerd. Hierbij kunnen de spullen of bestuurder en meerijder ook stuk of gewond raken. Ook hiervoor ben je tegen verzekerd. Daarnaast ontvang je 24/7 hulp in het binnen- en buitenland.

WA Extra

De WA Extra staat voor een uitbreiding op de WA. Je wordt hier dus met dezelfde zaken als de WA gedekt. Daarnaast ben je verzekerd als je auto schade oploopt, wanneer jij er weinig tegen kon doen. Dit kan bijvoorbeeld bij diefstal van de auto zijn. Er kan ook schade ontstaan door regen, storm of brand. Schade door aanrijding met een dier of schade aan je ruit? Dan ben je hier ook gedekt voor de gemaakte schade. Je hebt recht op één jaar lang nieuwwaardegarantie. Dat betekent dat de nieuwaarde door Delta Lloyd wordt gefinancierd. Dit is het geval als jouw auto onherstelbaar is.

WA Casco (allrisk)

Een WA Casco verzekering, ook bekend als de Volledige Casco, is de uitgebreidste dekking waaruit je kunt kiezen. Hierbij ben je hetzelfde gedekt als de WA Extra. Maar je bent ook verzekerd als je schade maakt aan jouw eigen auto. Je hebt recht op twee jaar lang nieuwwaardegarantie. Dat betekent dat de nieuwaarde door Delta Lloyd wordt gefinancierd. Dit is het geval als jouw auto onherstelbaar is.

Delta Lloyd autoverzekering aanvullende dekkingen

Het is mogelijk om je autoverzekering uit te breiden bij Delta Lloyd. Met de aanvullende verzekeringen ga je net iets meer verzekerd en veiliger de weg op.

Schadeverzekering Inzittenden

Bij auto-ongelukken wordt er aan jou en jouw meerijders tot €1.000.000,- uitgekeerd. Dit schadebedrag is voor de opgelopen schades en het herstel hiervan. Door het ongeluk is het mogelijk dat de meegenomen spullen zijn beschadigd. Dit wordt dan ook meeverzekerd.

VerkeersSchadeVerzekering

Schade opgelopen in het verkeer? Dit wordt met de aanvullende verzekering VerkeersSchadeVerzekering vergoed. Dit geldt niet alleen voor jou, maar ook voor je gezinsleden. Jullie worden niet alleen verzekerd als automobilisten. Maar ook als voetganger, fietser of meerijder van een andere auto. Of wanneer je met het openbaar vervoer reist. Bij materiële- en letselschade ben je tot €1.000.000,- verzekerd.

Rechtsbijstandsverzekering

Door de rechtsbijstandsverzekering ontvang je juridische hulp als er onenigheid is met een ander partij op de weg. Dit kan zijn voor als bijvoorbeeld je rijbewijs is ingenomen of voor een onterechte verkeersovertreding. Hierbij komt een gespecialiseerde jurist voor jouw belangen op en kan je een bemiddelaar inschakelen.

Delta Lloyd autoverzekering met 85% korting

Bij Delta Lloyd autoverzekering kan je schadevrije jaren opbouwen tegen oplopende kortingen. Per jaar dat je geen schade met de auto hebt gemaakt, klim je op de schadevrije jaren tabel. Voor ieder jaar ontvang je meer korting op je premie. Bij schuldschade daal je vijf schadevrije jaren terug in de tabel. Heb jij vijftien of meerdere schade vrije jaren? Dan kan je alleen maar naar tien schadevrije jaren terug dalen.

Wij helpen jou met vergelijken!

Bij ons kun je direct je premie van de Delta Lloyd autoverzekering vergelijken. Deze vergelijk je dan met acht andere verzekeringen. Bekijk eerst goed welke dekkingen en aanvullende verzekeringen het beste bij jouw situatie passen. Zo voorkom je hoge kosten! Wanneer je er niet uitkomt of vragen hebt, neem dan gerust eens contact met ons op!

Veelgestelde vragen over de autoverzekering van Delta Lloyd

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Jaap

Beantwoord door: Vincent Schokker op 11/02/2022

Wanneer je je autoverzekering bij Delta Lloyd hebt afgesloten, profiteer je natuurlijk van de voordelen van Delta Lloyd. Zo krijg je 24/7 hulp bij ongevallen en kan je zelf jouw eigen risico vaststellen. Daarnaast heeft deze verzekeraar de regel dat wanneer je ontevreden bent over een schadeafhandeling je vier keer de maandpremie terugkrijgt. Zo weet je dus zeker dat je schade altijd netjes wordt afgehandeld. En bevalt dit niet? Dan krijg je je premie terug! Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Bianca

Beantwoord door: Vincent Schokker op 20/02/2022

Wanneer je schade oploopt in het verkeer, vergoedt deze aanvullende dekking van Delta Lloyd de kosten. Dit geldt niet alleen voor jou, maar ook voor je gezinsleden. Jullie worden niet alleen verzekerd als automobilisten, maar ook als voetganger, fietser of meerijder van een andere auto. Of wanneer je met het openbaar vervoer reist. Bij materiële- en letselschade ben je tot €1.000.000,- verzekerd. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Fred

Beantwoord door: Vincent Schokker op 03/02/2022

Bij Delta Lloyd autoverzekering kan je schadevrije jaren opbouwen tegen oplopende kortingen. Per jaar dat je geen schade met de auto hebt gemaakt, klim je op de schadevrije jaren tabel. Voor ieder jaar ontvang je meer korting op je premie. Deze korting kan oplopen tot wel 85%! Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 autoverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Autoverzekering op maat

Zelf je autoverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je autoverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude autoverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude autoverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Autoverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen autorijbewijs maar heb je wel een auto? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je autoverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.