Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

AllSecur autoverzekering

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Allsecur autoverzekering

Tel uit je winst 

Allsecur autoverzekering
   • 6 jaar op rij de ‘Beste Service Award’
   • Standaard geen eigen risico
   • Niet tevreden? Dagelijks opzegbaar

  Bekijk dekkingen

 
Allsecur autoverzekering heeft een groot assortiment aan autoverzekeringen. Bij de Allsecur autoverzekering heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen drie verschillende basisdekkingen en een aantal aanvullende opties. De basisverzekeringen zijn de WA verzekering (deze verzekering is wettelijk verplicht om af te sluiten), de beperkt casco verzekering en de volledig casco verzekering. Het is mogelijk om een tweede auto mee te laten verzekeren en je betaalt standaard geen eigen risico. De Allsecur autoverzekering helpt je verder ook met het opzeggen van je huidige autoverzekering. Zo kun je Allsecur machtigen om je huidige autoverzekering namens hen op te zeggen, of je kunt ervoor kiezen om een vooraf ingevulde opzegbrief te laten mailen en die te ondertekenen.

Soorten dekkingen

De WA basisverzekering van de Allsecur autoverzekering is dus verplicht om af te sluiten. Deze verzekering dekt de schade die jij aan andere auto’s aanricht. Met de beperkt casco verzekering van Allsecur ben je niet alleen verzekerd voor schade die je aan andere auto’s aanricht, maar ook veelvoorkomende schades voor jouw eigen auto zoals ruitschades en inbraakschades. De dekkingen die je kunt afsluiten zijn als volgt:

Allsecur autoverzekeringInformatie
WA

De WA Allsecur autoverzekering kan een goede optie zijn als je een wat oudere of goedkopere auto hebt. Voor deze verzekering betaal je de laagste premie, en ben alleen verzekerd voor schade aan anderen. Wil je je auto wat beter verzekeren, lees dan verder!

WA+

De WA+ dekking van de Allsecur autoverzekering wordt vaak afgesloten om verzekerd te zijn tegen inbraak en ruitschade. Verder ben je met deze WA+ dekking ook verzekerd voor het volgende:

 • Stormschade
 • Brandschade
 • Overstromingschade
Allrisk

Als je je auto het compleetst wil verzekeren, kies je voor de allrisk dekking van de Allsecur autoverzekering. Met deze verzekering is zelfs schade aan je eigen auto verzekerd. Verder ben je verzekerd voor het volgende:

 • Schade aan anderen
 • Schade aan je eigen auto
 • Diefstal
 • Inbraak
 • Joyriding
 • Ruitschade

Aanvullende opties

Je beschikt tot de mogelijkheid om je basisverzekering aan te vullen zoals jij dat wilt. Je kunt bijvoorbeeld een inzittendenverzekering afsluiten. Met een inzittendenverzekering zijn jij en je passagiers verzekerd voor letsel en schade. Zo kun je met een gerust hart mensen meenemen in je auto of natuurlijk zelf met iemand mee rijden. Heb je schade aan je auto? Dan gaat je premie omhoog als je de schade laat betalen voor Allsecur. Wil je dit niet, dan kan je de bonusgarantie afsluiten. Met de bonusgarantie bescherm je de korting op jouw premie. Verder kun je nog rechtsbijstand, pechhulp en extra accessoires mee laten verzekeren voor de volledige zekerheid. Ook betaal je standaard geen eigen risico als je bent verzekerd.

Pechhulp on demand

Waarschijnlijk ken je de pechhulp on demand wel van de TV-reclame. Bij de pechhulp on demand van Allsecur betaal je namelijk geen lidmaatschap. Volgens een onderzoek van Allianz Global Assistance en GfK betaal je gemiddeld namelijk €100 per jaar aan pechhulp. Daarbij rijden mensen gemiddeld 5 jaar zonder pech. Zelfs als je 1x pech hebt, bespaar je volgens hen alsnog €400 per jaar! Als je auto bijvoorbeeld niet start door een lege accu, laat je eenvoudig een monteur komen via de gratis app. Zo kost het starten van je auto bij een lege accu bijvoorbeeld €70. De monteurs kunnen gemiddeld binnen 30 minuten bij je locatie zijn. Wil je echt onbezorgd rijden of verwacht je veel pech? – dan kun je ook de dekking pechhulp afsluiten. Je betaalt dan meer premie, maar hierdoor hoef je niet per pechgeval te betalen. De Allsecur Pechhulp on demand kun je ook afsluiten als je ergens anders je autoverzekering hebt afgesloten, deze service is dus voor iedereen! De Allsecur Pechhulp on demand is niet alleen beschikbaar in Nederland, maar zelfs ook in heel Europa.

Vergelijk Allsecur autoverzekering

Ben je benieuwd wat voor voordeel de verschillende verzekeraars te bieden hebben en welke voor jou de beste is? Vergelijk dan Aegon autoverzekering met andere autoverzekeraars en zo kom je er direct achter!