Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Stroom in je woning

Het verbruik van stroom in je woning is vooral afhankelijk van het aantal personen in huis, het verbruiksgedrag van de personen in huis, het aantal apparaten in huis en de leeftijd hiervan. Je energierekening kan altijd hoog oplopen. Daarom is het verstandig om rekening te houden met het besparen van je energie en om jouw energieleverancier te vergelijken met andere leveranciers.

Waar hangt het stroomverbruik vanaf?

De hoogte van het stroomverbruik hangt af van het aantal apparaten in huis, de leeftijd van de apparaten, het soort apparaat, de gebruiksduur van het apparaat en hoe vaak het apparaat gebruikt wordt. Waar je op kunt letten als je een apparaat aanschaft is het energielabel dat soms aan apparaten wordt gehangen. Dit energielabel weergeeft de zuinigheid van het apparaat. Het soort apparaat dat je gebruikt is misschien wel de meest beïnvloedbare factor op je stroomverbruik. Apparaten die zorgen voor warmte of verkoeling verbruiken vaak het meest. Ook apparatuur dat constant aanstaat, is slecht voor je energierekening. Ook het licht per ongeluk aanlaten is een duur geintje. Als je dit kunt voorkomen, bespaar je een hoop op je rekening!

Energie vergelijken bij Vergelijkdirect.com

Energie vergelijken is zeer belangrijk. Er zijn een hoop manieren om de rekening van je energiecontract omlaag te halen, vergelijken is een goede manier daarvoor. Vergelijk jouw energieleverancier met alle andere energieleveranciers en bekijk hoeveel jij kan besparen!