Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Auto financieren

Geld lenen voor een auto

Direct lening aanvragen?

  • Ga voor de beste service en de laagste rente
  • Op werkdagen binnen 24 uur je aanvraag geregeld
  • Voor verbouwingen, auto of andere voertuigen
Start vergelijken

Auto financieren

Wil je een nieuwe auto kopen? Dan kan dat met je spaargeld, via private lease of door een autolening af te sluiten. Hiermee kun je de aankoop van jouw auto financieren. We leggen je graag uit waar je rekening mee moet houden en hoe je de ideale lening voor jouw situatie vindt. Iedere kredietverstrekker hanteert namelijk een andere rente en andere voorwaarden. We helpen je bij het maken van een vergelijking zodat je altijd een verantwoorde autofinanciering kunt afsluiten.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Lening auto

Als je een auto op afbetaling wil kopen, vraag je je misschien af hoe je dan aan dit geld komt. Bij wie kan je aankloppen? Daar geven we je graag het antwoord op. Je kan een auto lening aanvragen door bij een kredietverstrekker, zoals een bank, een persoonlijke lening aan te vragen. Verder kun je vaak een auto lening afsluiten via de garage waar je de auto gekocht hebt of wil gaan kopen. Daarnaast heb je nog de optie om een prive lease contract af te sluiten.

Bekijk meer

Tips lening auto

Let bij het lenen van geld voor een auto altijd goed op een aantal punten. Check bijvoorbeeld de rente die je betaalt, maar ook de looptijd van de lening en of je eigenaar van de auto wordt. Ook is het verstandig om na te gaan of er aan het eind van de leenperiode een restbedrag overblijft dat je moet betalen.

Bekijk meer

Financieren auto vergelijken

Om er zeker van te zijn dat je de beste lening afsluit voor de auto die jij wil financieren, raden we je aan om autoleningen te vergelijken. Dit kunnen wij voor je doen. We kijken hierbij naar je persoonlijke situatie, maar ook naar de rente en voorwaarden van kredietverstrekkers. We helpen je graag zodat jij de beste lening tegen de beste voorwaarden kunt afsluiten.

Bekijk meer

Manieren autofinanciering

Een auto is voor veel mensen onmisbaar. Dus wat nou als je ineens een nieuwe auto moet kopen? Dan kan je hiervoor je spaargeld aanbreken. Maar wil je dit niet of heb je niet voldoende? Dan kun je een auto op verschillende manieren financieren. Dit kan via private lease of via een persoonlijke lening.

Met een persoonlijke lening krijg je het leenbedrag in één keer op je rekening gestort. Je kiest zelf wat je met dit bedrag doet. Bijvoorbeeld dus een auto kopen. Het rentepercentage blijft de hele looptijd gelijk. Ook weet je precies wanneer je de lening hebt afbetaald. Dit geeft zekerheid.

Bij private lease betaal je iedere maand een bepaald bedrag aan een leasemaatschappij. In ruil hiervoor mag jij een lease auto rijden. Het voordeel van private lease is dat allerlei kosten zijn inbegrepen. Denk aan het onderhoud en wegenbelasting. Ook de verzekering betaal je meestal gelijk. De brandstofkosten zijn niet inbegrepen.

Waar geld lenen auto?

Een auto lening aanvragen kan bij een kredietverstrekker zoals een bank. Vaak kan het ook bij de autodealer waar je de auto gekocht hebt. Iedere geldverstrekker heeft eigen voorwaarden en hanteert een andere rente. Daarom is het slim om leningen te vergelijken voordat je een auto lening afsluit.

Een auto financieren als particulier kan dus bij een garage of via de bank.

Tips lening auto

Een auto kopen op afbetaling kun je via een persoonlijke lening doen. Deze lening moet natuurlijk wel verantwoord zijn. Ga je een auto kopen met financiering? Let dan altijd op een aantal punten. Kijk zeker naar de rente die je moet betalen. Ook is het belangrijk om na te gaan of je echt eigenaar van de auto wordt, zeker als je de auto via je garage of een leasemaatschappij financiert. Als je de auto koopt met het geld van een persoonlijke lening, ben je direct eigenaar van de auto. Ook weet je via een lening bij de bank zeker dat je geen hoog restbedrag betaalt aan het einde van de looptijd.

Financieren auto

Wil je geld lenen voor een auto en dus een auto op afbetaling kopen? Dan wil je dit geld verantwoord lenen. Om een passende lening te vinden, is het handig om autoleningen met elkaar te vergelijken. Via onze online vergelijker, vergelijk je de autofinanciering van meerdere geldverstrekkers met elkaar. We kijken naar de rente en de voorwaarden. Maar natuurlijk ook naar het bedrag dat je wil lenen. Verder zijn persoonlijke gegevens van belang. Denk aan je geboortedatum, burgerlijke staat en financiële situatie. De vergelijker toont je precies wat de beste lening voor jou is. Jouw passende autofinanciering is dus binnen handbereik! Kom je er niet uit of heb je vragen over het lenen van geld? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag.

Veelgestelde vragen over een auto financieren

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Stijn

Beantwoord door: Vincent Schokker op 17/07/2023

Een auto is voor veel mensen onmisbaar. Dus wat nou als je ineens een nieuwe auto moet kopen? Dan kan je hiervoor je spaargeld aanbreken. Maar wil je dit niet of heb je niet voldoende? Dan kun je een auto op verschillende manieren financieren. Dit kan via private lease of via een persoonlijke lening. Een auto lening aanvragen kan bij een kredietverstrekker zoals een bank. Vaak kan het ook bij de autodealer waar je de auto gekocht hebt. Neem meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Xanna

Beantwoord door: Vincent Schokker op 15/07/2023

Ga je een auto op afbetaling kopen? Let dan altijd op een aantal punten. Kijk zeker naar de rente die je moet betalen. Ook is het belangrijk om na te gaan of je echt eigenaar van de auto wordt, zeker als je de auto via je garage financiert. Als je de auto koopt met het geld van een persoonlijke lening, ben je direct eigenaar van de auto. Ook weet je via een lening bij de bank zeker dat je geen hoog restbedrag betaalt aan het einde van de looptijd. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Joep

Beantwoord door: Vincent Schokker op 29/06/2023

Wil je geld lenen voor een auto en dus een auto op afbetaling kopen? Dan wil je dit geld verantwoord lenen. Om een passende lening te vinden, is het handig om autoleningen met elkaar te vergelijken. Via onze online vergelijker, vergelijk je de autofinanciering van meerdere geldverstrekkers met elkaar. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!