Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Autolening berekenen

Ontdek hoeveel jij kunt lenen voor de aankoop van een auto

Leningen vergelijken?

  • Ga voor de beste service en de laagste rente
  • Op werkdagen binnen 24 uur je aanvraag geregeld
  • Voor verbouwingen, auto of andere voertuigen
Start vergelijken

Autolening berekenen

Als je een nieuwe auto niet kunt of wil betalen met je eigen spaargeld, is het mogelijk om hiervoor een lening af te sluiten. Het is dan uiteraard wel zo handig als je weet hoeveel je voor deze auto kunt lenen. Via onze vergelijker kun je jouw autolening berekenen én vergelijken. Door jouw gegevens en wensen in te vullen, zie je direct wat de beste lening voor jouw situatie is. Zo weet je dus ook direct wat je kunt lenen. Geld lenen kost altijd geld, maar op deze manier leen je op de manier die het beste bij je past.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Lening auto berekenen

Hoeveel je voor een auto kunt lenen, verschilt per persoon. Dit is namelijk onder andere afhankelijk van je leeftijd en je financiële situatie. Om er makkelijk en snel achter te komen hoeveel je precies voor je nieuwe auto kunt lenen, kun je onze vergelijker gebruiken. Zo zie je niet alleen hoeveel je kunt lenen, maar ook bij welke kredietverstrekker jij het beste een lening kunt afsluiten. Dit is uiteraard helemaal op basis van jouw gegevens berekend.

Bekijk meer

Vergelijken en financieren

Wil je precies weten hoeveel jij kunt financieren voor een auto? Vul dan onze vergelijker in. Hiermee zie je direct het maximale leenbedrag én je ziet ook nog eens welke kredietverstrekker de beste rente en voorwaarden heeft voor het bedrag dat je kunt lenen. Ideaal dus als je makkelijk en snel inzicht wil krijgen in wat jij kunt lenen voor je nieuwe auto.

Bekijk meer

Lening voor auto berekenen?

Wil je een lening voor je auto afsluiten? Dan heb je jezelf vast de volgende vraag gesteld: ‘Hoeveel kan ik lenen voor een auto?’ Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag. Wat je voor een auto kunt lenen, verschilt namelijk per persoon. Om een autolening te berekenen, kun je onze vergelijker gebruiken. Hierin vul je wat gegevens in. Denk aan het bedrag dat je wil lenen. Ook je burgerlijke staat en geboortedatum zijn van belang. Daarnaast wordt bij het berekenen van de lening voor je auto naar je financiële situatie gekeken. Op basis van deze gegevens wordt bepaald hoeveel jij kunt lenen. Doordat die gegevens per persoon verschillen, verschilt ook het leenbedrag per persoon.

Direct de financiering voor je auto berekenen? Vul onze vergelijker in!

Soorten autolening

Je autolening berekenen doe je dus via onze vergelijker. Maar welke manieren zijn er dan om een lening voor je auto af te sluiten? Hiervoor zijn drie manieren. Je kunt vaak een lening bij de garage afsluiten. Ook heb je de mogelijkheid om een persoonlijke lening af te sluiten. Hiermee ontvang je het geldbedrag in één keer op je rekening. Daarmee kun jij je auto kopen. Bij deze lening staat de rente en de looptijd vast. Zo weet je precies waar je aan toe bent. De derde optie is om een auto via een leasemaatschappij te ‘lenen’. Je betaalt een maandelijks bedrag en daarvoor mag jij in de auto rijden. Het voordeel van leasen is dat de onderhouds- en verzekeringskosten vaak bij de prijs zijn inbegrepen.

Financiering berekenen auto

Bij het kiezen van een lening om je auto te financieren, heb je dus verschillende opties. Om de beste lening te vinden kun je onze vergelijker gebruiken. Hiermee kun je direct jouw autofinanciering berekenen. Doordat je jouw gegevens en wensen invult, gaat de vergelijker aan de slag. Niet alleen zie je welke kredietverstrekker het best bij je past. Ook zie je hoeveel je voor een auto kunt lenen. Zo hoef je zelf niet de lening voor je auto te berekenen. Kom je er niet uit of heb je vragen over hoe je goedkoop geld kan lenen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen over het berekenen van een autolening

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Joyce

Beantwoord door: Vincent Schokker op 20/07/2023

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag. Wat je voor een auto kunt lenen, verschilt namelijk per persoon. Om een autolening te berekenen, kun je onze vergelijker gebruiken. Hierin vul je wat gegevens in. Denk aan het bedrag dat je wil lenen. Ook je burgerlijke staat en geboortedatum zijn van belang. Daarnaast wordt bij het berekenen van de lening voor je auto naar je financiële situatie gekeken. Op basis van deze gegevens wordt bepaald hoeveel jij kunt lenen. Doordat die gegevens per persoon verschillen, verschilt ook het leenbedrag per persoon.Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Ayla

Beantwoord door: Vincent Schokker op 19/07/2023

Met een persoonlijke lening kun je geld lenen om een auto te kopen. Over deze lening betaal je rente. Hoeveel die rente is, is per kredietverstrekker verschillend. Een bank kijkt naar verschillende zaken om de rente vast te stellen. Denk aan het verdienmodel van de bank en de marktrente. Maar ook het bedrag dat je wil lenen, het risico dat de bank inschat en de looptijd van de lening spelen een rol bij het vaststellen van de rente. Om zeker te weten dat je een lage rente voor je lening afsluit, kun je persoonlijke leningen vergelijken. Dat doe je makkelijk en snel via onze online vergelijker. Neem meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Cas

Beantwoord door: Vincent Schokker op 29/06/2023

Als je een auto wil financieren, heb je verschillende mogelijkheden. Dit kan met een persoonlijke lening, via private lease of door een lening bij de garage af te sluiten. Weten wat voor jou de beste keuze is? Vergelijk makkelijk, snel en online leningen met elkaar via Vergelijkdirect. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Brian

Beantwoord door: Vincent Schokker op 06/07/2023

Als je zelf geen spaargeld wil uitgeven om een nieuwe auto te kopen, kun je hiervoor een lening afsluiten. Geld lenen kost altijd geld, maar soms zijn er misschien geen andere opties. Let dan wel goed op een aantal punten. Leen nooit meer dan je maximale leenbedrag, dan is de kans het grootst dat je de lening weer netjes kan terugbetalen. Zorg er ook voor dat je autoleningen vergelijkt. Hierdoor weet je zeker dat je de beste en voordeligste autolening afsluit die bij jouw financiële situatie past. Het vergelijken van autoleningen doe je makkelijk en snel via onze online vergelijker. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!