Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Goedkoopste autolening

De goedkoopste lening voor jouw auto

Leningen vergelijken?

  • Ga voor de beste service en de laagste rente
  • Op werkdagen binnen 24 uur je aanvraag geregeld
  • Voor verbouwingen, auto of andere voertuigen
Start vergelijken

Goedkoopste autolening

Als je hebt besloten om een lening af te sluiten om een auto te kopen, zoek je natuurlijk de goedkoopste autofinanciering. Wat de goedkoopste lening voor je auto is, hangt van verschillende factoren af, zoals de rente, het leenbedrag en de looptijd van de lening. Onder andere je financiële situatie bepaalt hoeveel je kunt lenen. Al met al spelen er meerdere factoren mee die bepalen wat jij kunt lenen en wat de beste optie is. Door te vergelijken vind je altijd een goedkope autolening die bij je past.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Factoren goedkope lening auto

Wat de goedkoopste lening voor jouw nieuwe auto is, hangt van allerlei factoren af. Zo kijkt de kredietverstrekker naar het bedrag dat je wil lenen, de rente, de looptijd van de lening, jouw financiële situatie en het risicoprofiel van jou als geldlener. Uiteraard wordt ook gekeken naar de marktrente, wet- en regelgeving en het verdienmodel van de bank. Deze factoren samen bepalen hoe duur of goedkoop een lening uitvalt. Omdat de factoren afhankelijk van de persoon zijn, raden we je aan om autoleningen te vergelijken. Zo vind je altijd de goedkoopste autolening.

Bekijk meer

Goedkoopste autolening vinden

Ga je een autolening afsluiten? Dan wil je natuurlijk wel de goedkoopste autolening vinden. Daarvoor hebben wij een handig trucje, namelijk onze vergelijker. Vul jouw wensen en gegevens in en je ziet direct welke kredietverstrekker de goedkoopste lening en de beste voorwaarden heeft voor het bedrag dat jij wil lenen. Deze vergelijking wordt helemaal afgestemd op jouw gegevens. Zo vind je dus zeker weten de goedkoopste lening voor jouw nieuwe auto.

Bekijk meer

Factoren goedkope lening auto

Als je op zoek bent naar een goedkope autolening, ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt bij ons namelijk leningen met elkaar vergelijken. Op basis van jouw gegevens zie je direct wat de goedkoopste lening voor jouw nieuwe auto is. De vergelijker kijkt naar een aantal zaken. Denk hierbij aan het bedrag dat je wil lenen en de looptijd van de lening. Ook je financiële situatie wordt bekeken. Verder houdt de vergelijker rekening met de rente die je betaalt. Met deze gegevens vind je een goedkope persoonlijke lening voor je auto.

Wat is een persoonlijke lening?

Met een persoonlijke lening krijg je het leenbedrag in één keer op je rekening gestort. Vervolgens mag jij hiermee een nieuwe auto kopen. Bij het afsluiten van deze lening kijkt de bank ook naar je risicoprofiel. Dit houdt in dat de bank inschat hoe groot de kans is dat je het geleende geld weer kunt terugbetalen. Wat dan precies de goedkoopste autolening voor jouw situatie is, hangt van verschillende zaken af. Naast je financiële situatie en het bedrag dat je wil lenen, kijkt de bank ook naar de marktrente en wet- en regelgeving. Verder kijkt de bank of je een koophuis hebt. Op basis van deze gegevens wordt bepaald hoeveel jij kunt lenen en tegen welke rente. Door te vergelijken worden al jouw gegevens meegenomen. Je vindt zo dus de beste en goedkoopste autolening voor jouw situatie.

Goedkoopste lening auto

Wat de goedkoopste autofinanciering is, is voor iedereen anders. Iedereen wil namelijk een ander bedrag lenen en iedere financiële situatie is anders. Kredietverstrekkers bieden andere leningen aan. Daarom is het slim om autofinancieringen te vergelijken. Zo weet je zeker dat je een goedkope lening voor je auto vindt. Je kunt hiervoor onze online vergelijker gebruiken. Door jouw wensen en gegevens in te vullen, zie je direct welke lening het best bij je past. Dit werkt heel makkelijk en snel! Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag met het vinden van de goedkoopste lening voor je auto.

Veelgestelde vragen over de goedkoopste autolening

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Miriam

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/07/2023

Wat voor jou de goedkoopste autolening is, hangt van verschillende factoren af. Een kredietverstrekker kijkt naar je financiële situatie: heb je bijvoorbeeld een koophuis of niet? Verder kijkt de bank naar het bedrag dat je wil lenen, de looptijd van de lening en de rente op deze lening. Omdat de financiële situatie en het gewenste leenbedrag per persoon verschilt, kunnen we niet zo zeggen wat de goedkoopste autolening is. Daarvoor kun je het beste autoleningen vergelijken. Dit doe je makkelijk, snel en online via onze vergelijker. Zo weet je zeker dat je nooit meer dan nodig betaalt. Neem meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Joyce

Beantwoord door: Vincent Schokker op 20/07/2023

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag. Wat je voor een auto kunt lenen, verschilt namelijk per persoon. Om een autolening te berekenen, kun je onze vergelijker gebruiken. Hierin vul je wat gegevens in. Denk aan het bedrag dat je wil lenen. Ook je burgerlijke staat en geboortedatum zijn van belang. Daarnaast wordt bij het berekenen van de lening voor je auto naar je financiële situatie gekeken. Op basis van deze gegevens wordt bepaald hoeveel jij kunt lenen. Doordat die gegevens per persoon verschillen, verschilt ook het leenbedrag per persoon.Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Cas

Beantwoord door: Vincent Schokker op 29/06/2023

Als je een auto wil financieren, heb je verschillende mogelijkheden. Dit kan met een persoonlijke lening, via private lease of door een lening bij de garage af te sluiten. Weten wat voor jou de beste keuze is? Vergelijk makkelijk, snel en online leningen met elkaar via Vergelijkdirect. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Brian

Beantwoord door: Vincent Schokker op 06/07/2023

Als je zelf geen spaargeld wil uitgeven om een nieuwe auto te kopen, kun je hiervoor een lening afsluiten. Geld lenen kost altijd geld, maar soms zijn er misschien geen andere opties. Let dan wel goed op een aantal punten. Leen nooit meer dan je maximale leenbedrag, dan is de kans het grootst dat je de lening weer netjes kan terugbetalen. Zorg er ook voor dat je autoleningen vergelijkt. Hierdoor weet je zeker dat je de beste en voordeligste autolening afsluit die bij jouw financiële situatie past. Het vergelijken van autoleningen doe je makkelijk en snel via onze online vergelijker. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!