Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Bedrijfsauto verzekeren

Vind de beste zakelijke verzekering voor jouw bedrijfsauto

Vergelijk direct je autoverzekering

 • Kies zelf voor WA, WA+ of Allrisk
 • Spoed? Bel ons op 035-6857888
 • Laagst mogelijke premie
 • Beste dekking en voorwaarden
Start vergelijken

Verzekeren bedrijfswagen

Wil je een bedrijfsauto verzekeren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We geven je graag meer informatie over het verzekeren van een bedrijfswagen. Ook als ZZP'er kun je deze verzekering afsluiten, maar soms past een particuliere verzekering dan beter bij je. Daarom vertellen we ook graag wanneer je voor een zakelijke of particuliere autoverzekering moet kiezen. Uiteraard kun je via ons bedrijfsauto verzekeringen vergelijken. Zo vind je altijd de beste verzekering.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Dekkingen bedrijfswagen

Net als bij iedere auto moet je een bedrijfswagen minimaal WA verzekeren. Dit houdt in dat je de auto verzekert voor Wettelijke Aansprakelijkheid. Brengt de bestuurder van de bedrijfswagen schade toe aan een persoon of aan spullen van een ander? Dan is dat gedekt met deze verzekering. Wil je uitgebreider verzekerd zijn en ook schade aan je eigen bedrijfsauto verzekeren? Kies dan voor WA+ of allrisk.

Bekijk meer

Bedrijfsauto ZZP

Je bent ZZP'er en hebt een auto. Moet je deze dan zakelijk of privé verzekeren? Het kan allebei, maar als je de auto zakelijk gebruikt, moet je deze ook zakelijk verzekeren. Gebruik je de auto vooral privé en verder om ermee van en naar je werk te rijden? Dan kun je deze gewoon particulier verzekeren. Dat is goedkoper dan zakelijk.

Bekijk meer

Verzekering bedrijfsauto vergelijken

Natuurlijk kun je bij ons de verzekeringen voor bedrijfsauto's met elkaar vergelijken! In onze online vergelijker kun je jouw wensen voor een verzekering invullen. Denk aan het eigen risico en de dekking. Verder vul je nog wat gegevens van je auto in en de vergelijker gaat voor je aan de slag. Binnen enkele seconden zie je in één oogopslag wat de beste én goedkoopste verzekering voor jouw bedrijfswagen is. Deze kun je direct online afsluiten. Makkelijker wordt het niet!

Bekijk meer

Verzekering bedrijfswagen

Ga je een bedrijfsauto verzekeren? We helpen je graag!

In Nederland is het verplicht om je auto minimaal WA te verzekeren. Of je de auto nou zakelijk of privé gebruikt. Met een WA-verzekering ben je verzekerd voor de schade die je met jouw (bedrijfs)auto toebrengt aan iemand anders of aan spullen van een ander. Schade aan je eigen auto is hiermee niet verzekerd. Wil je dit wel verzekeren? Dan kun je kiezen voor een WA+ of allrisk verzekering. Met WA+ is jouw auto verzekerd bij onder andere schade door brand, diefstal, storm, hagel en ontploffing. Met allrisk ben je daarbij ook verzekerd voor schade aan je auto door een botsing of slippen. Deze en eventuele aanvullende dekkingen zijn zowel mogelijk bij zakelijke als particuliere autoverzekeringen.

Kosten verzekering bedrijfsauto

Het verzekeren van een bedrijfswagen is vaak duurder dan het verzekeren van een particuliere auto. Dat komt omdat er in een bedrijfsauto vaak verschillende personen achter het stuur zitten en er meer kilometers mee worden gereden. Het risico op schade is dan ook groter voor de verzekeraar.

Een zakelijke bedrijfsauto verzekeren heeft ook voordelen. Zo ben je verzekerd als er andere mensen, met jouw toestemming, in de auto rijden. Dit komt vaak voor bij bedrijfsauto’s. Een ander voordeel van een zakelijke verzekering is dat de premie aftrekbaar is van de belasting. De verzekering van je bedrijfswagen valt namelijk onder bedrijfskosten.

Bedrijfsauto verzekeren ZZP

Ook als ZZP’er is de kans groot dat je een auto hebt. Moet je deze dan als bedrijfswagen verzekeren of als particuliere auto? Om daarachter te komen kun je jezelf afvragen waar je de auto voor gebruikt.

Als je naar klanten en leveranciers rijdt, maak je veel kilometers met je bedrijfsauto. Je gebruikt de auto dus zakelijk en dan is het verplicht om een zakelijke verzekering voor je bedrijfswagen af te sluiten. Deze verzekering is er namelijk op ingesteld dat je als ondernemer meer kilometers rijdt. Het voordeel van een zakelijke verzekering is dat dit je belastingvoordeel oplevert. Je kunt namelijk de kosten voor brandstof, aanschaf, verzekering, parkeren en onderhoud aftrekken van je aangifte omzetbelasting.

Gebruik je de auto alleen om van je huis naar het werk te rijden en weer terug? Kies dan voor een particuliere autoverzekering. Dit is goedkoper.

Bedrijfsauto verzekeren vergelijken

Het verzekeren van een bedrijfswagen kan bij verschillende verzekeraars. Omdat er veel keuze is en je op zoek bent naar de beste en goedkoopste verzekering voor je bedrijfsauto hebben wij een hulpmiddel voor je. Namelijk onze online vergelijker. Door wat gegevens over je bedrijfsauto en jouw eigen wensen in te vullen, zie je direct resultaat. De vergelijker toont je namelijk binnen een paar seconde wat de beste en voordeligste verzekering voor jouw bedrijfsauto is. Zo vind jij snel en makkelijk de verzekering die het beste bij je past. Hierdoor betaal je nooit teveel.

Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag.

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 25 autoverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Auto verzekeren op maat

Zelf je autoverzekering samenstellen!

Breid je autoverzekering uit met dekking voor je accessoires, inzittenden etc.

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude autoverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude autoverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888. Uiteraard helpen we je ook met het afsluiten van een nieuwe autoverzekering!
 • Extra korting autoverzekering?
  Combineer je autoverzekering met andere verzekeringen en profiteer van pakketkorting! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.