Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Zakelijke cyberverzekering

Ontdek de belangen van een zakelijke cyberverzekering

Gratis offerte zakelijke cyberverzekering

  • Direct een offerte op maat
  • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
  • Alle soorten dekkingen mogelijk
Offerte aanvragen

Cyberverzekering zakelijk

Ben je op zoek naar een zakelijke cyberverzekering of wil je hier graag meer over weten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een zakelijke cyberverzekering is voor iedere ondernemer aan te raden. Dus ook voor ZZP'ers. Als onderneming ben je vaak kwetsbaarder dan je denkt en op een cyberaanval zit je niet te wachten. Je kan te maken krijgen met hacks, virussen, een datalek, systeeminbraken of ransomware. Door een zakelijke cyberverzekering af te sluiten bescherm je jouw onderneming tegen financiële schade of imagoschade. We vertellen je graag meer over deze zakelijke verzekering.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Cyberverzekering voor bedrijven

Als bedrijf ben je continue bezig om je onderneming te optimaliseren. Hier komt bijvoorbeeld digitalisering en automatisering bij kijken. Het risico op een cyberaanval wordt dan groter. Zo'n cyberaanval kan grote gevolgen hebben voor de financiën of het imago van je bedrijf. Daarom vertellen we je graag meer over de belangen van een cyberverzekering voor ondernemingen.

Bekijk meer

Cyberverzekering ZZP

Ook als ZZP'er is het aan te raden om een zakelijke cyberverzekering af te sluiten. Zo'n 25% van de ZZP'ers krijgt namelijk met cybercrime te maken. Zeker als je een bedrijf hebt dat veel met persoonsgegevens of geautomatiseerde processen werkt. Een ZZP cyberverzekering is daarom zeker aan te raden om schade aan je onderneming te voorkomen of te beperken.

Bekijk meer

Zakelijke cyberverzekering vergelijken

Er zijn verschillende verzekeraars die een zakelijke cyberverzekering aanbieden. Maar wat is dan de beste zakelijke cyberverzekering voor jouw onderneming? Die vind je door verzekeringen met elkaar te vergelijken op basis van prijs en dekking. Dat doen wij graag voor je. Vraag gerust eens een gratis en vrijblijvende offerte aan. Dan gaan wij voor je aan de slag en hoor je binnen één werkdag van ons wat de voordeligste cyberverzekering voor jouw onderneming is.

Bekijk meer

Wat is een cyberverzekering?

Als ondernemer ben je steeds bezig om het bedrijf te optimaliseren. Digitalisering en automatisering spelen hierin een grote rol. Dit maakt het werk makkelijker, maar het brengt ook risico’s met zich mee. Een van de grootste risico’s voor een onderneming is het cyberrisico. Een cyberaanval kan grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Financieel gezien, maar ook voor je imago. Met een zakelijke cyber verzekering bescherm je het bedrijf tegen financiële schade via computers of het internet. Een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering dekt cyberaanvallen niet altijd. Daarom is het aan te raden om ook een cyberverzekering voor ondernemingen af te sluiten.

Wat is cyberrisico?

Met cyberrisico worden bepaalde nadelige financiële schades bedoeld voor een bedrijf. Deze schades ontstaan via een computer, laptop of ICT-systeem. Er is geen sprake van materiële schade, maar je kunt denken aan DDos-aanvallen, hacks en systeeminbraken. Om je hier als bedrijf tegen te beschermen, kun je een cyber risk verzekering afsluiten. Ben je benieuwd welke verzekering het beste bij jouw bedrijf past? Vraag een vergelijking aan!

Cyberverzekering bedrijven

Met een cyberverzekering voor bedrijven bescherm je jouw bedrijf dus tegen allerlei cyberrisico’s. Daarnaast kunnen medewerkers een foutje maken door bijvoorbeeld op een link in een phisingmail te klikken. Hierdoor haal je een virus binnen. Ook kunnen zich technische falen voordoen die ervoor zorgen dat gegevens niet meer goed beschermd zijn. Dit kan enorme gevolgen hebben voor je onderneming. Een zakelijke cyberverzekering beschermt je bedrijf tegen schade als gevolg van een cyberincident.

Cyberverzekering ZZP afsluiten

Het is voor elke ondernemer belangrijk om een cyberriskverzekering af te sluiten. Dus ook voor ZZP’ers. Je bedrijf is vaak namelijk kwetsbaarder dan je denkt. Volgens onderzoek krijgt 25% van de ZZP’ers met cybercrime te maken. Je kan ook zelf per ongeluk data lekken. Een ZZP cyberverzekering is daarom geen overbodige luxe.

Dekking cyberverzekering zakelijk

De dekking van een zakelijke cyberverzekering verschilt per verzekeraar. Daarom vertellen we je graag wat meer over de algemene dekking. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het oplossen van een probleem rondom ransomware. Maar ook een eventuele vergoeding als je bij een afpersing ‘losgeld’ moet betalen. Verder vallen datalekken of bedrijfsstilstand door programmeerfouten, cybercrime of een menselijke fout vaak in de dekking. Daarnaast kunnen de kosten voor expertonderzoek naar het datalek in de dekking inbegrepen zijn. Hetzelfde geldt voor hulp van een reputatie-expert om de naam van je onderneming te beschermen. Om de beste zakelijke cyber verzekering te vinden, raden we je aan om verzekeringen te vergelijken.

Cyberverzekering kosten

Wat de kosten voor een cyberverzekering precies zijn, is lastig te zeggen. Dit verschilt namelijk per bedrijf. Het hangt onder andere af van het soort bedrijf dat je hebt. Ook de bedrijfsactiviteiten en de jaaromzet spelen een rol. Daarnaast heeft het verzekerde bedrag invloed op je premie. Wil je jouw bedrijf tegen een hoger verzekerd bedrag verzekeren? Dan betaal je meer premie. Een lager verzekerd bedrag betekent een lagere premie. In geval van cybercrime is de maximale vergoeding dan ook minder hoog.

Branche cyberaanval

In iedere sector kan een cyberaanval voorkomen. Maar vooral sectoren die met persoonsgegevens, digitale dienstverlening of geautomatiseerde processen werken, lopen een kans op cybercrime. Denk hierbij aan financiële of logistieke dienstverlening. Maar ook de groot- en detailhandel of verenigingen.

Zakelijke cyberverzekering vergelijken

Er zijn meerdere verzekeraars waarbij je een cyberverzekering zakelijk kunt afsluiten. Om de beste cyber security verzekering voor jouw onderneming te kiezen, raden we je altijd aan om te vergelijken. Dat doen wij graag voor je. Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan en wij vergelijken cyberverzekeringen voor je. Binnen één werkdag hoor je van ons wat de beste zakelijke cyberrisk verzekering voor jou is. Hierdoor betaal je nooit teveel voor een goede dekking. Heb je hier vragen over? Neem gerust eens contact met ons op. We denken graag met je mee!

Veelgestelde vragen over een zakelijke cyberverzekering

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Benjamin

Beantwoord door: Vincent Schokker op 02/03/2023

Een cyberverzekering voor ondernemingen is niet verplicht, maar wel verstandig om af te sluiten. Een van de grootste risico’s voor een onderneming is het cyberrisico. Een cyberaanval kan grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Financieel gezien, maar ook voor je imago. Met een zakelijke cyberverzekering verzeker je het bedrijf tegen financiële schade via computers of het internet. Daarom is het aan te raden om een cyberverzekering voor ondernemingen af te sluiten. De beste en goedkoopste zakelijke cyberverzekering vind je door een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij vergelijken verzekeringen op basis van premies en dekkingen. Zo vinden we altijd de beste cyberverzekering voor jouw bedrijf. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Annika

Beantwoord door: Vincent Schokker op 05/03/2023

Het is voor elke ondernemer belangrijk om een cyberverzekering af te sluiten. Dus ook voor ZZP’ers. Je bedrijf is vaak namelijk kwetsbaarder dan je denkt. Volgens onderzoek krijgt 25% van de ZZP’ers met cybercrime te maken. Je kan ook zelf per ongeluk data lekken. Een ZZP cyberverzekering is daarom geen overbodige luxe. We helpen je graag bij het vinden van de juiste cyberverzekering voor jouw onderneming. Vraag gerust eens een gratis en vrijblijvende offerte aan. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Glenn

Beantwoord door: Vincent Schokker op 28/02/2023

De dekking van een zakelijke cyberverzekering verschilt per verzekeraar. We kunnen wel een richtlijn geven wat deze verzekering dekt. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het oplossen van een probleem rondom ransomware. Maar ook een eventuele vergoeding als je bij een afpersing ‘losgeld’ moet betalen. Verder vallen datalekken of bedrijfsstilstand door programmeerfouten, cybercrime of een menselijke fout vaak in de dekking. Daarnaast kunnen de kosten voor expertonderzoek naar het datalek in de dekking inbegrepen zijn. Hetzelfde geldt voor hulp van een reputatie-expert om de naam van je onderneming te beschermen. Om de beste zakelijke cyber verzekering te vinden, raden we je aan om verzekeringen te vergelijken. Dat kunnen wij voor je doen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende en gratis offerte aan en binnen één werkdag hoor je wat de beste en goedkoopste cyberverzekering voor jou is. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Nino

Beantwoord door: Vincent Schokker op 03/03/2023

Wat de kosten voor een cyberverzekering precies zijn, is lastig te zeggen. Dit verschilt namelijk per bedrijf. Het hangt onder andere af van het soort bedrijf dat je hebt. Ook de bedrijfsactiviteiten en de jaaromzet spelen een rol. Daarnaast heeft het verzekerde bedrag invloed op je premie. Wil je jouw bedrijf tegen een hoger verzekerd bedrag verzekeren? Dan betaal je meer premie. Een lager verzekerd bedrag betekent een lagere premie. In geval van cybercrime is de maximale vergoeding dan ook minder hoog. Door vrijblijvend een gratis offerte bij ons aan te vragen, berekenen wij wat de voordeligste cyberverzekering voor jouw onderneming is. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!