Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Inventaris- en goederenverzekering

Gratis offerte aanvragen

  • Direct een offerte op maat
  • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
  • Alle soorten dekkingen mogelijk
Offerte aanvragen

Inventaris- en goederenverzekering

Binnen ieder bedrijf zijn veel spullen aanwezig. Denk aan bureaus, voorraden, stellingen, machines en ander apparatuur. Al deze spullen heb je nodig om je werk te kunnen doen. Op schade door diefstal, brand of water zit je natuurlijk niet te wachten. Maar als het gebeurt, wil je goed verzekerd zijn. Dat doe je met een inventaris- en goederenverzekering. Deze verzekering is niet alleen aan te raden voor grote ondernemingen, maar ook voor ZZP'ers. We helpen je graag bij het vergelijken van deze verzekering.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Inventaris ZZP

Voor zowel multinationals, MKB's als ZZP'ers is het aan te raden om een inventaris- en goederenverzekering af te sluiten. Hiermee is niet alleen je voorraad verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook je machines, gereedschappen, bureaus en andere spullen die je nodig hebt om je werk te kunnen doen.

Bekijk meer

Hoogte premie

De hoogte van de premie voor een inventaris- en goederenverzekering verschilt per onderneming. Een verzekeraar kijkt bijvoorbeeld naar het risico dat het bedrijf loopt, maar ook in welke branche het bedrijf werkzaam is en hoe groot de onderneming is. Op basis van deze gegevens wordt je premie vastgesteld.

Bekijk meer

Inventaris en goederenverzekering vergelijken

Wil je weten wat de beste en goedkoopste inventaris- en goederenverzekering voor jouw onderneming is? Dan ben je bij Vergelijkdirect aan het juiste adres! Vraag gerust een gratis en vrijblijvende offerte aan en wij vergelijken verzekeraars met elkaar. Binnen één werkdag hoor je van ons wat de beste optie voor jouw bedrijf is. Handig toch!

Bekijk meer

Inventaris en goederenverzekering

In een bedrijf zijn veel fysieke spullen aanwezig. Denk aan bureaus, machines en voorraden. Met een inventaris- en goederenverzekering verzeker je deze bedrijfsmiddelen. Hiermee verzeker je de spullen tegen schade door bijvoorbeeld brand, diefstal of vandalisme. Ook waterschade en overspanning door bliksem is vaak meeverzekerd. Onder goederen verstaat de verzekeraar de producten die je maakt of verkoopt, maar ook de grondstoffen. Bureaus en machines behoren tot de inventaris.

Een inventarisverzekering zakelijk afsluiten doe je natuurlijk via Vergelijkdirect! Vraag hier meteen een gratis offerte aan.

Inventarisverzekering ZZP

Een inventaris- en goederenverzekering is niet alleen handig voor bedrijven, maar ook voor ZZP’ers. Je wil natuurlijk dat je gereedschap, goederen en voorraad verzekerd zijn. Je hebt dit namelijk nodig om je werk te kunnen doen. Zonder spullen geen werk en zonder werk geen inkomen. Met een inventaris verzekering ZZP verzeker je deze spullen tegen schade, diefstal, storm en brand. Een belangrijke verzekering dus. Je inventaris en goederen zijn vaak zowel verzekerd op je privé adres als op je zakelijke adres.

ZZP gereedschap verzekering

Wil je als ZZP’er jouw gereedschap verzekeren tegen diefstal? Dat kan en is heel verstandig. Met een inventaris verzekering ZZP is al jouw gereedschap verzekerd tegen schade door brand, water, storm, bliksem of diefstal. Daarnaast kun je ook je voorraad, machines en andere spullen verzekeren met deze verzekering. Zo weet je zeker dat je jouw werk kunt blijven uitoefenen.

Inventaris- en goederenverzekering kosten

Vraag jij je af wat een inventarisverzekering gaat kosten? Dat begrijpen we! Helaas kunnen we daar niet gelijk antwoord op geven. De hoogte van de premie verschilt namelijk per bedrijf. Zo maakt het uit wat voor bedrijf je hebt. Het ene bedrijf loopt nou eenmaal meer risico dan het andere bedrijf. Dit hangt bijvoorbeeld af van de branche waarin je werkzaam bent en de grootte van de onderneming. Verder kijkt de verzekeraar naar het verzekerde bedrag voor goederen en/of inventaris. Daarnaast speelt het eigen risico een rol bij het vaststellen van de inventaris verzekering kosten. Hoe hoger het eigen risico is dat je kiest, hoe hoger je premie. Dat geldt ook voor de verzekerde bedragen. Hoe hoger die zijn, hoe hoger de inventaris en goederenverzekering kosten. Dat betekent wel dat je in geval van schade of diefstal ook beter verzekerd bent.

Inventaris goederen verzekering vergelijken

Met een inventaris- en goederenverzekering bescherm je al jouw zakelijke spullen. Van gereedschap tot machines en materialen. We helpen je graag om een passende goederenverzekering te vinden! Door bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen, kunnen wij voor je aan de slag. We vergelijken zakelijke inventaris- en goederenverzekeringen met elkaar op basis van dekking en premie. Zo vinden we de ideale verzekering voor jouw onderneming. Binnen één werkdag ontvang je al een offerte van ons. Deze hebben we op maat voor jou opgesteld met daarin de beste en goedkoopste optie voor jouw bedrijf. Heb je hier vragen over? Neem gerust eens contact met ons op. We denken graag met je mee!

Veel gestelde vragen over een inventaris- en goederenverzekering

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Nina

Beantwoord door: Vincent Schokker op 29/08/2023

Met een inventaris- en goederenverzekering verzeker je bedrijfsmiddelen zoals bureaus, machines en voorraden. Vaak zijn PC's en andere elektronica ook verzekerd tegen diefstal en schade door water, brand of bliksem. We helpen je graag bij het vinden van de ideale inventarisverzekering. Vraag daarvoor gratis en vrijblijvend een offerte aan en wij vergelijken verzekeraars voor je. Binnen één werkdag hoor je van ons wat de beste verzekeraar voor jouw onderneming is. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Soraya

Beantwoord door: Vincent Schokker op 04/09/2023

Onder goederen verstaat de verzekeraar de producten die je maakt of verkoopt, maar ook de grondstoffen. Bureaus en machines behoren tot de inventaris. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Diewke

Beantwoord door: Vincent Schokker op 05/09/2023

De hoogte van de premie voor een inventaris- en goederenverzekering verschilt per onderneming. Een verzekeraar kijkt bijvoorbeeld naar het risico dat het bedrijf loopt, maar ook in welke branche het bedrijf werkzaam is en hoe groot de onderneming is. Op basis van deze gegevens wordt je premie vastgesteld. Door bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen, vinden we de beste en goedkoopste inventaris- en goederenverzekering voor jouw onderneming. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!