Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

ZZP verzekeringspakket

Alles voor jouw onderneming in één pakket

Vergelijk ZZP verzekeringen

 • Vergelijk ZZP verzekeringen!
 • Extra korting bij elke extra verzekering!
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Gratis offerte aanvragen

ZZP verzekeringspakket

Met een ZZP verzekeringspakket bundel je al jouw zakelijke verzekeringen op één polis. Hierdoor profiteer je van verschillende voordelen die een pakketverzekering je biedt. Om jouw ideale ZZP verzekeringspakket samen te stellen, is het belangrijk om af te wegen welke verzekeringen je aan je pakket wil toevoegen. Daarna helpen we je graag bij het vinden van de beste en goedkoopste verzekeringen om jouw persoonlijke ZZP verzekeringspakket samen te stellen.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

ZZP pakket

Als ZZP'er kun je een ZZP verzekeringspakket samenstellen. Dit houdt in dat je verschillende ZZP verzekeringen combineert op één polis. Hierdoor profiteer je van verschillende voordelen. Bij ons komt daar nog een extra voordeel bij, namelijk dat je verzekeringen van verschillende verzekeraars kunt samenvoegen op één polis.

Bekijk meer

ZZP verzekeringen

Je bepaalt zelf welke risico's jij wil verzekeren, maar het is verstandig om een aantal risico's wel te verzekeren. Overweeg in ieder geval een arbeidsongeschiktheids-, aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering. Heb je een werkauto? Denk dan ook na over een zakelijke autoverzekering. Zo kun je zorgeloos ondernemen.

Bekijk meer

Beste ZZP pakketverzekering

Er is niet één beste ZZP pakketverzekering. Dit verschilt namelijk per persoon en per onderneming. Door bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen voor de verzekeringen waar jij meer over wil weten, hoor je binnen één werkdag wat de beste verzekeringen voor je zijn. Deze beste verzekeringen kun je combineren en zo stel je jouw eigen, beste, pakketverzekering samen.

Bekijk meer

Verzekeringspakket ZZP’er

Ben je op zoek naar een ZZP verzekeringspakket? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We kunnen je namelijk helpen met het vergelijken van verschillende ZZP verzekeringen. Maar wat is een ZZP pakket verzekering eigenlijk?

Wat is een pakketverzekering?

Een pakketverzekering houdt in dat je verschillende verzekeringen op één polis afsluit. Hierdoor profiteer je vaak van voordelen. Denk aan korting op je premie en één duidelijk aanspreekpunt als je op je verzekering moet terugvallen. Vaak stel je een pakket samen bij één verzekeraar. Maar niet alle verzekeringen van dezelfde verzekeraar passen perfect bij jou.

Bij ons kun je verzekeringen van verschillende verzekeraars op één polis combineren. Wij zijn jouw aanspreekpunt, dus je profiteert nog steeds van de voordelen. Maar er is meer. Door de optie om verzekeringen van verzekeraars samen te voegen, kun je de beste en goedkoopste verzekeringen samenvoegen op één polis. Hierdoor stel je een ZZP pakket op maat samen dat perfect bij jou en je onderneming past.

Zakelijke verzekering ZZP

Als ZZP’er hoef je je niet overal voor te verzekeren. Alleen een zorgverzekering is verplicht. Verder heb jij het voor het zeggen. Je bent immers eigen baas dus je kiest zelf welke risico’s je verzekert en welke niet. Het is handig om je tegen een aantal risico’s te verzekeren. Denk aan aansprakelijkheid of arbeidsongeschiktheid. Ook een auto- en rechtsbijstandverzekering zijn aan te raden. De situaties waarin je op deze verzekeringen terug kunt vallen, voorkomen dat je zelf voor een hoop kosten moet opdraaien. Dit geeft jou zekerheid om zorgeloos te kunnen ondernemen.

We vertellen je graag meer over wat deze ZZP verzekeringen inhouden.

Beste ZZP verzekeringspakket

Het beste ZZP verzekeringspakket is een pakket dat perfect bij je past. Maar hoe weet je dan welke verzekeringen het beste bij jou passen? Daar helpen we je heel graag bij! Vraag gerust eens een gratis en vrijblijvende offerte bij ons aan. Dit kun je voor iedere zakelijke verzekering doen. Door onze jarenlange ervaring en afspraken met verzekeraars kunnen wij de beste en goedkoopste verzekeringen voor je vinden. We kijken naar jouw wensen en situatie en we vergelijken dekkingen en premies. Binnen één werkdag ontvang je al een offerte van ons. Hierin zie je direct wat de beste en de goedkoopste verzekering is voor jouw onderneming. Zo kunnen we een pakket op maat samenstellen.

Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met andere ZZP verzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct goed geholpen
 • ZZP verzekeringen op maat

Kies jouw ZZP verzekering!

Ontdek direct welke verzekeringen het beste bij jouw onderneming passen.

Vraag een offerte aan

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige ZZP verzekeringen opzeggen?
  Wij kijken graag met jou naar nieuwe ZZP verzekeringen! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • ZZP vverzekering?
  Ben je op zoek naar de juiste verzekeringen voor jouw onderneming? We helpen je graag met het afsluiten van jouw ZZP verzekeringen!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.