Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Bezuinigen

Wil je ook graag bezuinigen maar weet je niet waarop? Met ons unieke bespaarsysteem maak je korte metten met je maandelijks terugkerende kosten. Volgens het Nibud kan elk Nederlands gezin gemiddeld tot €1500,- bezuinigen op de maandelijkse vaste kosten.

Weet waarop je kunt bezuinigen
Onder vaste kosten rekenen we alle kosten die iedere maand terugkomen. Waarschijnlijk betaal je maandelijks het meeste aan je huur of je hypotheek. Daarnaast zul je een energierekening hebben, een internet, televiesie en/of telefoonabonnement en verzekeringen die je elke maand weer moet betalen!

Uit ervaring weten wij dat je vooral kunt bezuinigen op kosten waarvan je weet dat je ze nodig hebt en waar meerdere aanbieders van zijn. Vaak zijn dit verzekeringen, je energiecontract en bijvoorbeeld abonnementen voor internet, televisie en bellen!

Hoe kun je echt bezuinigen?
Het grote aanbod van verzekeringen, energie en internet, telefoon en televisie-aanbieders zorgt voor een groot prijsverschil. Daarnaast geven veel aanbieders soms ook gratis cadeaus (tablets, telefoons of zelfs cash etc.) weg wanneer je klant bij hen wordt. Door goed te weten waarop je kunt bezuinigen en hoe je kunt vergelijken kun je gemakkelijk tot enkele honderden euro’s per jaar bezuinigen! Met behulp van ons handige bezuinigingssysteem kun je zelf starten met vergelijken!

Hulp bij bezuinigen op je vaste kosten?
Wij spreken uit ervaring en zien wekelijks besparingen bij onze klanten tot wel €1500,- per jaar. Met ons unieke bezuinigingssysteem kun je zelf aan de slag en weet je binnen 45 minuten waarop je kunt bezuinigen.

Wil je meer bezuinigen en zeker weten dat je het onderste uit de kan haalt, meld je dan direct aan voor onze unieke bezuinigingsservice (de Bespaarcoach)

De bespaarcoach is er speciaal voor jou om samen te bekijken waarop je het meest kunt bezuinigen. Het spreekt voor zich dat we je graag helpen om de beste deal op maat voor jou te kunnen vinden.

Compleet persoonlijk bespaarconsult
Zelf aan de slag is fantastisch maar wij bieden meer! Voor slechts €79,- ontvang je een persoonlijke bespaarcoach die je helpt met een bespaarconsult. In het telefonische bespaarconsult wordt je meegenomen in de wereld van slim vergelijken. Je ziet zelf hoe je kunt vergelijken en bepaalt ook zelf of je overstapt zodat je daadwerkelijk kunt starten met bezuinigen. We doen dit niet eenmalig, maar de rest van je leven! Zo weet je zeker dat je altijd de laagst mogelijke maandlasten hebt. Een bespaarconsult neemt ongeveer 45 minuten van jouw tijd in beslag maar daardoor ben je wel voor het gehele jaar klaar! Onze slogan is dan ook: “In 45 minuten klaar voor het hele jaar!”

Ook in de toekomst bezuinigen?
Wanneer je dit wilt kun je samen met je bespaarcoach vastleggen wanneer je contracten verlopen. Je wordt dan automatisch op de hoogte gesteld van nieuwe deals, zodat je ook in de toekomst goed kunt bezuinigen op je vaste kosten, jaar in jaar uit!

Bezuinig je al maar wil je zeker weten of je niet teveel betaalt?
Kun je niet meer bezuinigen dan je al doet? Ook dan is het fijn om daarvan een bevestiging te krijgen! Zo zorg je er zelf voor dat je ook in de toekomst nooit te veel betaald.

Tijdelijke actie: Maak kans op gratis bespaarconsult t.w.w. €79,-
Meld je nu aan bij de Bespaarcoach, vul je profiel in en maak kans op een bespaarconsult t.w.v. €79,-! Ben je klant van de bespaarcoach dan zullen er NOOIT verdere kosten aan je in rekening worden gebracht. De service BLIJFT dus gratis zolang jij dit wilt! Zodra de bespaarcoach samen met jou een goede deal heeft gevonden en jij hebt zelf besloten om over te stappen, dan krijgen wij een vergoeding van de aanbieder voor het aanleveren van een nieuwe klant. Voordeel voor jou is dus dat de service geen andere kosten kent en je bespaarcoach zal altijd zijn best doen om een goede deal te regelen in verband met de vergoeding die wij krijgen! Een duidelijke WIN WIN situatie dus!