Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Besparen op je energierekening!

Eigenlijk iedereen heeft wel een energierekening die al gauw €100,- per maand kost bij een aanbieder waar je al jaren klant bent. Helaas geeft jouw huidige energie aanbieder geen cadeau’s en kortingen aan trouwe vaste klanten, maar alleen aan nieuwe klanten! Zoals je wel kunt raden, is het dus verstandig om ieder jaar over te stappen van energie aanbieder zodat ook jij deze cadeau’s en kortingen krijgt! Hiermee verlaag je snel en gemakkelijk je energierekening!

De beste energie deals!
Wij van de bespaarcoach helpen jou om de beste energie deals te krijgen! De bespaarcoach maakt speciale afspraken met aanbieders waardoor er altijd een goede deal voor jou tussen zit! Naast de energie contracten kan de bespaarcoach jou ook helpen met al je andere vaste lasten. Volgens het Nibud kan de gemiddelde Nederlander tot wel €1500,- per jaar besparen op de vaste lasten. De energierekening is vaak een van de grootste besparingen die jij snel en makkelijk kunt behalen!

Op welke vaste lasten kan ik nog meer besparen dan op mijn energie rekening?
De bespaarcoach heeft een uniek bespaarplatform ontwikkeld waardoor ook jij gemakkelijk en snel tot wel €1500,- per jaar kunt besparen. Via het bespaarplatform krijg jij een overzicht van je huidige vaste lasten en met onze vergelijkers kun je deze makkelijk vergelijken met heel veel andere aanbieders.

Vaste lasten waar je op kunt besparen zijn;

  • Energie
  • Internet / tv / bellen
  • Woonhuisverzekeringen
  • Autoverzekeringen
  • Rechtsbijstandverzekeringen
  • Motorverzekeringen
  • etc..

Compleet persoonlijk bespaarconsult

Zelf aan de slag is fantastisch maar wij bieden meer! Voor slechts €79,- ontvang je een persoonlijke bespaarcoach die je helpt met een bespaarconsult. In het telefonische bespaarconsult wordt je meegenomen in de wereld van slim vergelijken. Je ziet zelf hoe je kunt vergelijken en bepaalt ook zelf of je overstapt zodat je daadwerkelijk kunt starten met besparen. We doen dit niet eenmalig, maar de rest van je leven! Zo weet je zeker dat je altijd de laagst mogelijke maandlasten hebt. Een bespaarconsult neemt ongeveer 45 minuten van jouw tijd in beslag maar daardoor ben je wel voor het gehele jaar klaar! Onze slogan is dan ook: “In 45 minuten klaar voor het hele jaar!”

Ook in de toekomst bezuinigen?

Wanneer je dit wilt kun je samen met je bespaarcoach vastleggen wanneer je contracten verlopen. Je wordt dan automatisch op de hoogte gesteld van nieuwe deals, zodat je ook in de toekomst goed kunt besparen op je vaste kosten, jaar in jaar uit!

Bespaar je al maar wil je zeker weten of je niet teveel betaalt?

Kun je niet meer besparen dan je al doet? Ook dan is het fijn om daarvan een bevestiging te krijgen! Zo zorg je er zelf voor dat je ook in de toekomst nooit te veel betaald.

Tijdelijke actie: Maak kans op gratis bespaarconsult t.w.v. €79,-

Meld je nu aan bij de Bespaarcoach, vul je profiel in en maak kans op een bespaarconsult t.w.v. €79,-! Niet gewonnen? Je zit nergens aan vast! Je kunt zelf aan de slag met vergelijken en betaalt dan ook geen €79,-! Wanneer je later toch hulp nodig hebt, kun je altijd nog voor een consult kiezen. Ben je klant van de bespaarcoach dan zullen er NOOIT verdere kosten aan je in rekening worden gebracht. De service BLIJFT dus gratis zolang jij dit wilt! Zodra de bespaarcoach samen met jou een goede deal heeft gevonden en jij hebt zelf besloten om over te stappen, dan krijgen wij een vergoeding van de aanbieder voor het aanleveren van een nieuwe klant. Voordeel voor jou is dus dat de service geen andere kosten kent en je bespaarcoach zal altijd zijn best doen om een goede deal te regelen in verband met de vergoeding die wij krijgen! Een duidelijke WIN WIN situatie dus!