Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Wat dekt de alles in 1 verzekering?

Je stelt je alles in 1 verzekering zelf samen. Je kiest dus zelf welke verzekeringen in je pakketverzekering wilt meenemen zodat je een verzekeringspakket op maat hebt. Zo kun je dus kiezen om je auto, je brommer, je inboedel mee te nemen in je pakketverzekering. Heb je een koophuis? Dan kan je ook je opstalverzekering meenemen. Bij onze alles in 1 verzekering ben je niet beperkt tot een aantal verzekeringen of verzekeraars maar kun je alles in één keer verzekeren.

Aanmelden

Tot 10% korting op onze pakketverzekering!

Hoe meer verzekeringen je in je pakket meeneemt, hoe hoger de korting op je totale premie wordt! Daarnaast zetten wel alles op 1 polis en heb je dus maar 1x per maand een afschrijving en heb je in geval van schade slechts 1 contactpersoon! Wel zo gemakkelijk en voordelig!

Aanmelden

In veel gevallen zijn wij goedkoper met een bredere dekking!

Doordat wij verzekeringen van verschillende verzekeraars in 1 verzekeringspakket kunnen afsluiten, zijn wij één van de goedkoopste van Nederland als het gaat om pakketverzekeringen. We kiezen dus per verzekering, samen met jou, de verzekering die het goedkoopst is en het beste bij je past!

Aanmelden!

Start zelf de bespaarcheck

Check zelf aan de hand van een paar vragen of je kunt besparen! In slechts 1 minuut weet je of er voor jou een besparing valt te behalen. Vul na het beantwoorden van de korte vragenlijst je gegevens in en we leggen je precies uit hoe je een besparing op je vaste lasten kunt realiseren. De uiteindelijke check vindt telefonisch plaats en kost je slechts éénmalig €79,-! Het besparen zelf kost je echt geen moeite. Soms kunnen we zelfs je huidige contracten voor je opzeggen of uitleggen hoe je in 2 minuten kunt overstappen. Wel zo’n fijn idee! >> Start nu met de vragenlijst!

Groot aanbod, grote prijsverschillen
Gelukkig zijn er veel aanbieders op het gebied van verzekeringen, energie en internet, tv en bellen abonnementen. Hierdoor is er veel concurrentie met grote prijsverschillen tot gevolg! Iedereen kan hiervan profiteren, dus ook jij! Door slim te vergelijken kun je tot wel €750 per jaar besparen op je vaste lasten.

Bespaar tot €750,- per jaar
We hebben een platform ontwikkelt waarbij een zeer groot aantal aanbieders in Nederland met elkaar wordt vergeleken. Dit platform is gemaakt om gemakkelijk te kunnen besparen op verzekeringen maar ook op je energiecontract, je internet, tv en bellen abonnement en veel meer. Via onze eenvoudige vergelijkers krijg je snel een overzicht van de markt en krijg je in één oogopslag te zien waar je op kunt besparen. Door speciale deals met aanbieders zoekt ‘t systeem de goedkoopste en beste deal gemakkelijk voor je op. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een persoonlijke check, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. De extra kosten voor deze service bedragen €79,-. >> Start nu met de bespaarcheck!

Baas over je eigen portemonnee
In het platform creëer je een eigen financieel overzicht waarin snel duidelijk wordt of je kunt besparen. Doordat het systeem je helpt met vergelijken krijg je realtime inzicht in je eventuele besparingen. Zo ben je snel de baas over je eigen portemonnee en krijg je grip op je vaste lasten.

Snel starten met besparen?
Wij spreken uit ervaring en zien wekelijks besparingen bij onze klanten tot wel €750,- per jaar. Met ons unieke bespaarplatform kun je zelf aan de slag en weet je binnen 45 minuten waarop je kunt bezuinigen. Voor slechts €79,- euro extra krijg je daarbij ook nog eens telefonische ondersteuning van een persoonlijke bespaarcoach.

Wil je meer bezuinigen en zeker weten dat je het onderste uit de kan haalt? >> Start dan nu met de vragenlijst!.