Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Vaste lasten

Baal jij ook zo van je vaste lasten? Kom in actie en verlaag je vaste lasten zo veel mogelijk zodat je het geld dat je bespaart kunt gebruiken voor leuke of belangrijkere dingen!

Breng je vaste lasten in kaart
Onder vaste lasten rekenen we alle kosten die iedere maand terugkomen. De grootste kostenpost zijn je huur- of hypotheeklasten. Daarnaast heb je ook te maken met energierekeningen, internet, televisie en telefoonabonnementen en verzekeringen die je elke maand weer moet betalen!

Uit de praktijk blijkt dat je vooral kunt besparen op kosten waar je grip op hebt zoals verzekeringen, je energiecontract en verschillende abonnementen!

Hoe zijn jouw vaste lasten opgebouwd?
Gelukkig is er in Nederland een groot aanbod van verzekeraars, energiemaatschappijen en internet/tv/bellen aanbieders waardoor er grote prijsverschillen zijn. Ook geven energiemaatschappijen, internet/tv/bellen aanbieders en soms ook verzekeraars welkomstcadeaus of forse kortingen (cash back acties) voor nieuwe klanten. Door slim te vergelijken en de juiste aanbieders te selecteren kun je honderden euro’s per jaar besparen! Om flink te kunnen besparen moet je wel weten wat je huidige gebruik is. Zodra je dit weet kun je bij ons zelf starten met vergelijken.

Hulp bij besparen op je vaste lasten?
Ieder huishouden in Nederland kan volgens het Nibud tot €1.500 per jaar besparen op zijn of haar vaste lasten. Wij van de bespaarcoach, zien in de praktijk ook dat deze besparing vaak in slechts 45 minuten kan worden gerealiseerd! Via ons bespaarsysteem helpen wij je graag om een zo groot mogelijke besparing op je vaste lasten te kunnen realiseren.

Weet je niet hoe je zelf slim kunt vergelijken of wil je zeker weten dat je de laagst mogelijke prijs betaalt? Meld je dan nu aan voor onze unieke bespaarservice (de Bespaarcoach).

De bespaarcoach gelooft in het vergelijken van al je vaste lasten en samen met jou de beste aanbieding of de juiste verzekering uit te zoeken! Doel hierbij is dat je altijd de beste kwaliteit krijgt voor de goedkoopste prijs!

Compleet persoonlijk bespaarconsult
Wanneer jij je aanmeldt bij de bespaarcoach, kun je zelf vergelijkingen maken in ons unieke bespaarsysteem. Wanneer je hulp nodig hebt, kun je voor slechts €79,- een bespaarconsult inplannen waarbij je je persoonlijke bespaarcoach krijgt toegewezen. Deze neemt telefonisch contact met je op en gaat je helpen om samen vergelijkingen te maken. Je ziet zelf dus altijd wat er gebeurt en je maakt altijd zelf de keuze naar welke aanbieder je overstapt. Jouw persoonlijke bespaarcoach is er het hele jaar door voor jou en helpt jou wanneer je met vragen zit over aanbieders en producten. Een bespaarconsult neemt ongeveer 45 minuten van jouw tijd in beslag maar daardoor ben je wel voor het gehele jaar klaar! Onze slogan is dan ook: “In 45 minuten klaar voor het hele jaar!”

Ook zorgt jouw bespaarcoach ervoor dat je tijdig op de hoogte wordt gesteld wanneer je contract is verlopen, zodat we samen met jou weer kunnen kijken of er niet een betere deal voor jou te vinden is. Zo weet je ieder jaar zeker dat je niet teveel betaald voor jouw vaste lasten!

Heb je al de laagst mogelijke vaste lasten?
Kun je niet meer besparen dan je al doet? Ook dan is het fijn om daarvan een bevestiging te krijgen! Daarnaast zorgen ervoor dat je ook in de toekomst nooit te veel betaald.

Tijdelijke actie: Maak kans op gratis bespaarconsult t.w.w. €79,-
Meld je nu aan bij de Bespaarcoach, vul je profiel in en maak kans op een bespaarconsult t.w.v. €79,-! Ben je klant van de bespaarcoach dan zullen er NOOIT verdere kosten aan je in rekening worden gebracht. De service BLIJFT dus gratis zolang jij dit wilt! Zodra de bespaarcoach samen met jou een goede deal heeft gevonden en jij hebt zelf besloten om over te stappen, dan krijgen wij een vergoeding van de aanbieder voor het aanleveren van een nieuwe klant. Voordeel voor jou is dus dat de service geen andere kosten kent en je bespaarcoach zal altijd zijn best doen om een goede deal te regelen in verband met de vergoeding die wij krijgen! Een duidelijke WIN WIN situatie dus!