Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Nieuwe vergelijker voor autoverzekeringen

vrijdag 13 maart 2015 | Bart Houtman

Met trots introduceert Vergelijkdirect.com de nieuwe vergelijker voor autoverzekeringen. Deze vergelijker zal de nieuwe standaard zijn voor het correct vergelijken van autoverzekeringen. “Snel, betrouwbaar en op basis van werkelijke premies ontvang je een compleet overzicht van autoverzekeraars direct op je scherm”, aldus Vincent Schokker, commercieel directeur Vergelijkdirect.com.

Volledig volgens AFM richtlijnen opgezet

De autovergelijker voldoet volledig aan de eisen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Er wordt geen top 3 getoond, maar gewoon een overzicht gerangschikt op basis van premies, waarderingen en de hoogte van het eventuele eigen risico. Je kunt zelf bepalen op welke eigenschappen je wilt sorteren, zodat de voor jouw meest geschikte autoverzekering bovenaan staat.

Vergelijkdirect.com toont de premies van een groot aantal autoverzekeringen en is altijd bezig het aanbod zo compleet mogelijk te maken! Daarnaast wordt exact getoond wat het verdienmodel van Vergelijkdirect.com op het gebied van autoverzekeringen is.

Vergelijk en bespaar!

Ben je benieuwd naar de nieuwe vergelijker en wat deze jou te bieden heeft? Aarzel dan niet om jouw autoverzekering met alle andere autoverzekeringen te vergelijken. Door te vergelijken kun je een hoop geld besparen op jouw autoverzekering. En laten we eerlijk zijn, niemand wil toch een cent teveel betalen?

Lees hier meer over de autoverzekering