Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

11% meer dierenverzekeringen afgesloten

vrijdag 03 april 2015 | Bart Houtman

in 2014 zijn er bij Vergelijkdirect.com 11 procent meer dierenverzekeringen afgesloten ten opzichte van 2013. Dit is een forse stijging en wij verwachten dat deze stijging in 2015 zal doortrekken! Veel Nederlanders zien huisdieren als een gezinslid, en daarom vinden veel Nederlanders het dan ook belangrijk om hun huisdieren goed te verzekeren.

Waarom je huisdier verzekeren?

Het kan verstandig zijn om een dierenverzekering af te sluiten. Als je huisdier niet verzekerd is en je huisdier heeft door een bepaalde reden medische zorg nodig, dan kom je al snel voor onverwachts hoge kosten te staan. De ontwikkelingen binnen de dierengeneeskunde gaan bijzonder snel, er is steeds meer mogelijk. Zo kunnen dierenartsen tegenwoordig gebruik maken van MRI en chemotherapie om een huisdier te behandelen en worden er bijzonder gecompliceerde operatieve handelingen uitgevoerd. Daarom zijn zulke behandelingen zonder verzekering bijna niet te betalen.

Dierenartsen omarmen dierenverzekering

Op basis van de hierboven genoemde redenen, raden dierenartsen een dierenverzekering vaak aan. Naast dat het onverwachte medische kosten dekt, is het vele malen goedkoper om een dierenverzekering af te sluiten. Zonder dierenverzekering zijn de medische kosten haast onbetaalbaar. Reden genoeg dus om je huisdier goed en veilig te verzekeren.

Vergelijk en bespaar op jouw dierenverzekering

Ben je op zoek naar een dierenverzekering, maar weet je niet welke dierenverzekering het beste bij jou past? Zoek dan niet verder en vergelijk nu jouw dierenverzekering. Hiermee bespaar je jaarlijks veel geld en krijg je ook nog eens een goede en betrouwbare dierenverzekering die past bij jouw persoonlijke situatie!

Lees hier meer over de dierenverzekering