Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Sim-only stuk goedkoper

dinsdag 29 mei 2018 | Bart Houtman

Dit jaar zijn de prijzen voor een sim-only abonnement flink gedaald. Dit is natuurlijk erg gunstig voor iedereen die een sim-only abonnement heeft, of voor iedereen die er nog een gaat afsluiten. Een sim-only abonnement houdt in dat je een abonnement afsluit zonder telefoontoestel. De genoemde prijsdaling geldt voor bijna heel Europa.

Sim-only in Europa

De abonnementen zijn een stuk goedkoper geworden in vrijwel heel Europa. Er is onderzoek gedaan in 16 landen in Europa naar een sim-only abonnement met 1000 belminuten en 10GB aan data bijvoorbeeld. Voor dit abonnement betaalde je in het eerste kwartaal van 2017 nog gemiddeld €43,-. In het eerste kwartaal van 2018 is dit bedrag al een stuk gedaald naar €36,- gemiddeld per maand.

Denen het goedkoopste

De Denen zijn het goedkoopste uit met een sim-only abonnement van alle onderzochte landen. De Denen hebben namelijk een maandelijkse abonnementsprijs van €15,-. Wij Nederlanders vallen ook nog in de goedkoopste groep van abonnementen. In Nederland betaal je namelijk gemiddeld €31,- voor een sim-only abonnement.

Duurste abonnement voor Griekenland

Van hetzelfde abonnement waar je in Nederland maar €31,- voor betaald, ben je in Griekenland een stuk duurder uit. In Griekenland ben je namelijk €288,- kwijt voor datzelfde abonnement! Met dit bedrag is Griekenland het duurste abonnement van de zestien onderzochte landen. Er zit alleen wel een verklaring achter waarom het in Griekenland zo duur is. In Griekenland is er namelijk maar een aanbieder van het onderzochte type abonnement en die profiteert hier erg veel van door de prijs omhoog te gooien. Samen met Griekenland is Portugal ook een van de duurdere aanbieders van het onderzochte abonnement. De Portugezen betalen namelijk €83,- euro voor het sim-only abonnement.

Het goedkoopste sim-only abonnement vinden

Wil jij ook graag besparen op je huidige sim-only abonnement? Of een nieuw abonnement afsluiten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ga dan naar Vergelijkdirect.com! Door jouw wensen en eisen in de unieke vergelijker te zetten krijg jij precies te zien welke aanbieders het beste bij je passen. Je hoeft alleen nog te kiezen op welk abonnement jij het meeste bespaard en dan kan je deze direct online afsluiten. Hierdoor vind je precies het abonnement wat het beste bij je past!

Lees hier meer over de sim-only