Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Niet gezond? Toch mogelijk om over te stappen!

woensdag 30 december 2015 | Bart Houtman

Ben je niet gezond, maar wil je toch overstappen van zorgverzekering? Dit is mogelijk! Zorgverzekeraars zijn bij wet verplicht iedereen te accepteren voor de basisverzekering, ook als je niet gezond bent. Ook bij de meeste aanvullende verzekeringen hoor je gewoon geaccepteerd te worden.

Dure aanvullende modules vaak uitzonderingen

Helaas zijn er wel een aantal uitzonderingen. Voor dure aanvullende verzekeringen die veel vergoeden kunnen zorgverzekeraars je vragen om gezondheidsvragen in te vullen. Gelukkig kun je deze veelal direct online via onze site beantwoorden.

Tandartsverzekering

Een tandartsverzekering wordt in de meeste gevallen aangeboden als een soort abonnement. De premie die je betaalt is bij veel verzekeringen ongeveer even hoog als de vergoeding die je krijgt. Als je een gezond gebit hebt en niet vaak naar de tandarts moet, dan is het wellicht verstandig om geen tandartsverzekering af te sluiten. Als je een minder goed gebit hebt en hogere tandartskosten hebt, dan is het uiteraard wel verstandig om een tandartsverzekering in overweging te nemen.

Zorgverzekering 2016? Vergelijkdirect.com!

Ben je benieuwd wat voor jou de beste en meest voordelige zorgverzekering is? Zoek dan niet verder en vergelijk jouw zorgverzekering bij Vergelijkdirect.com. Door te vergelijken kom jij erachter wat voor jou de beste zorgverzekering is die uitstekend bij jouw wensen en behoeften past. Twijfel dus niet en vergelijk nu!

Lees hier meer over de zorgverzekering