Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Unigarant camperverzekering

Ontdek deze verzekering

Offerte camperverzekering

 • Hoogste no-claim korting op je camper
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ en Allrisk)
 • Keuze uit meer dan 10 camperverzekeringen
Offerte aanvragen

Unigarant camperverzekering

Met je camper kun je het hele land of zelfs heel Europa doorreizen. Je wil dan optimaal genieten van de reis en de bestemming. Daarom is het aan te raden om een camperverzekering af te sluiten. Bijvoorbeeld de Unigarant camperverzekering! Hiermee ben je verzekerd bij schade die jij met je camper aan iets of iemand anders toebrengt, maar je kunt meer soorten schade verzekeren. Zo ook pechhulp in het buitenland. We vertellen je graag hoe je jouw nieuwe of tweedehands camper via Unigarant verzekert.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Basisdekkingen camper

Bij de Unigarant camperverzekering kun je kiezen uit drie basisdekkingen: WA, Gedeeltelijk Casco en Volledig Casco. Je bent verplicht om je minimaal WA te verzekeren. Hiermee verzeker je de schade die je met je camper aan spullen van een ander of aan andere personen toebrengt. Met Gedeeltelijk Casco en Volledig Casco verzeker je ook schades aan je eigen camper.

Bekijk meer

Aanvullende dekkingen

Je kunt je Unigarant camperverzekering uitbreiden met een of meerdere aanvullende dekkingen. Unigarant biedt er vier aan voor je camper, namelijk: inventaris, inzittenden, aanschafwaardegarantie en rechtsbijstand. Ontdek welke aanvullende dekkingen bij jou passen!

Bekijk meer

Unigarant vergelijken

Unigarant is niet de enige verzekeraar die een camperverzekering aanbiedt. Om de beste verzekering voor je camper te vinden, waar je ook nog eens de beste premie voor betaalt, raden we je aan om de Unigarant camperverzekering te vergelijken. Daar helpen we je graag bij.

Bekijk meer

Voordelen camperverzekering Unigarant

Ken jij de voordelen van de Unigarant camperverzekering al? We benoemen ze graag voor je. We beginnen met de korting! Bij deze verzekeraar kan de no-claimkorting op je premie oplopen tot wel 80%. Ook kun je 25% korting op de aanvullende premie voor je inventaris krijgen. Deze korting ontvang je als je zowel de aanvullende dekking voor inventaris als voor inzittenden afsluit.

Verder kun je bij een basisdekking Volledig Casco kiezen om de aanschafwaarde van je camper drie of vijf jaar te verzekeren. We leggen je hier graag meer over uit.

Heb je een keer pech of schade? Dan kun je dag en nacht rekenen op hulp van de ANWB Alarmcentrale.

Basisdekkingen camperverzekering Unigarant

Unigarant biedt niet alleen een Volledig Casco verzekering aan. Je hebt namelijk nog twee keuzes als het gaat om een basisdekking voor je camper. Zo kies je uit een WA-dekking, Gedeeltelijk Casco of Volledig Casco. We leggen je graag uit wat iedere dekking inhoudt.

WA

Je bent verplicht om minimaal deze dekking af te sluiten. Het is de goedkoopste dekking, maar je bent dan ook alleen verzekerd bij schade die je met je camper aan iets of iemand anders veroorzaakt. Schade aan je eigen camper is met deze dekking niet verzekerd. Daarvoor kun je een van de andere dekkingen kiezen.

Gedeeltelijk Casco

Brand, storm, joyriding of diefstal. Het veroorzaakt schade aan je camper. Maar wat dacht je van ruitschade of schade door een botsing met een dier? Deze schades aan je eigen camper kun je verzekeren met de Gedeeltelijke Cascodekking. Hiermee ben je dus niet alleen gedekt bij schades die je met je camper veroorzaakt, maar ook voor schade aan je eigen camper.

Volledig Casco

Wil je nog beter verzekerd zijn? Ga dan voor deze dekking. Hiermee zijn nog meer schades aan je eigen camper verzekerd. Denk aan schade door een botsing of vandalisme. Ook als je schade hebt doordat je slipt, wordt dat gedekt.

En niet te vergeten: pechhulp en vervangend vervoer in het buitenland. Hoe vervelend zou het zijn als je tijdens je reis pech krijgt met je camper? Of dat je camper zo beschadigd raakt dat je er niet meer mee kunt rijden of in kunt slapen. Dan helpt deze dekking je verder!

Aanvullende dekkingen camperverzekering Unigarant

De Unigarant camperverzekering kun je uitbreiden. Je hebt de keuze uit vier aanvullende dekkingen. Je kiest zelf welke en hoeveel je er wil afsluiten. Geen aanvullende dekking afsluiten, kan natuurlijk ook. We leggen je graag uit welke keuzes je hebt.

Inventaris

In je camper neem je jouw eigen spullen mee. Jouw spullen kun je met deze dekking verzekeren. Dit dekt alle spullen die niet standaard in de camper zaten. Denk dus aan je servies, beddengoed of televisie. Heb je hier een keer schade aan? Dan kun je bij Unigarant terecht. Je betaalt bij iedere schade een eigen risico van €25,-.

Inzittenden

Je gaat zelf, samen of met je gezin op pad met je camper. Daarom kun je de bestuurders en andere inzittenden verzekeren. Als een inzittende na een ongeluk overlijdt of blijvend invalide raakt, keert Unigarant een bedrag uit. Bij overlijden is dit een bedrag tot €10.000,-. Bij blijvende invaliditeit gaat het om een bedrag tot één miljoen. Dit geldt per inzittende.

Aanschafwaardegarantie

Een nieuwe camper kost een smak met geld. Dan geeft het een gerust gevoel als je het aankoopbedrag terugkrijgt bij total loss of diefstal. Als je een Volledig Casco basisdekking hebt gekozen, kun je deze dekking aan je verzekering toevoegen. Je kunt dan kiezen voor een aanschafwaardegarantie van drie jaar of van vijf jaar. Als je camper binnen die drie of vijf jaar total loss is of wordt gestolen, ontvang je het bedrag terug waarvoor je de camper hebt gekocht. Bewaar de bon dus goed!

Na die drie of vijf jaar krijg je de dagwaarde vergoed.

Rechtsbijstand

Met de garage kun je in conflict raken over een reparatie van je camper. Dan is het fijn als je wat hulp krijgt. Daarvoor kun je deze dekking toevoegen aan je verzekering. Je krijgt dan hulp van een jurist om de ruzie op te lossen. Dit geldt in het buitenland en in Nederland.

Unigarant camperverzekering vergelijken

Niet alleen met de Unigarant camperverzekering kun je jouw camper verzekeren bij schade. Er zijn nog meer aanbieders van deze verzekering. Daarom raden we je aan om camperverzekeringen te vergelijken. Dit doe je door via ons een vrijblijvende en gratis offerte aan te vragen. Wij gaan dan voor je aan de slag. Door onze samenwerkingen met verzekeraars en doordat we verzekeringen vergelijken, vinden we altijd een passende optie voor je. Binnen één werkdag hoor je al van ons. Hierdoor betaal je nooit meer te veel voor een verzekering en je vindt ook nog eens de beste. Wil je meer weten of heb je andere vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen over de Unigarant camperverzekering

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Jaimy

Beantwoord door: Vincent Schokker op 30/06/2023

Niet alleen met de Unigarant camperverzekering kun je jouw camper verzekeren bij schade. Er zijn nog meer aanbieders van deze verzekering. Daarom raden we je aan om camperverzekeringen te vergelijken. Dit doe je door via ons een vrijblijvende en gratis offerte aan te vragen. Wij gaan dan voor je aan de slag. Door onze samenwerkingen met verzekeraars en doordat we verzekeringen vergelijken, vinden we altijd een passende optie voor je. Binnen één werkdag hoor je al van ons. Hierdoor betaal je nooit meer te veel voor een verzekering en je vindt ook nog eens de beste. Voor meer informatie is het handig om de verzekeringskaart op te vragen. Je vindt deze in onze camperverzekering vergelijker.

Vraag van: Nina

Beantwoord door: Vincent Schokker op 06/07/2023

Bij de Unigarant camperverzekering betaal je standaard een eigen risico van €150,- per schade. Maar maak je gebruik van de Unigarant Schadeservice en laat je de schade dus repareren bij een aangesloten monteur? Dan betaal je geen eigen risico. Ga je naar een andere schadehersteller? Dan is het eigen risico €350,-. Bij het laten vervangen van een ruit na ruitschade, krijg je €75,- korting op het eigen risico als je van een aangesloten reparateur gebruik maakt. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Sila

Beantwoord door: Vincent Schokker op 27/06/2023

Dat kan zeker! Kies dan voor een Volledig Casco basisdekking. Je kunt hier een aanvullende dekking 'aanschafwaardegarantie' aan toevoegen. Hierbij kun je kiezen of je de aanschafwaarde drie jaar of vijf jaar wil verzekeren. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Leonard

Beantwoord door: Vincent Schokker op 09/07/2023

Daar zit geen maximum aan. Bij het afsluiten van je Unigarant camperverzekering kun je opgeven hoeveel kilometers je gemiddeld per jaar met je camper rijdt. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Gratis vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Camperverzekering op maat

Zelf je camperverzekering samenstellen!

Ontdek direct welke camperverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

In 2022 hebben we meer dan 100.000 mensen aan de juiste verzekering geholpen.

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige camperverzekering opzeggen?
  Wij kijken graag met jou naar een nieuwe camperverzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Camperverzekering nodig?
  Ben je op zoek naar de juiste camperverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van jouw verzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.