Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Pakketverzekering Interpolis?

Lees alles over de glasheldere pakketverzekering van Interpolis.

Pakket samenstellen

 • Kies uit meer dan 10 verzekeraars in je pakketverzekering
 • Alles in 1 verzekering zelf samenstellen
 • Bespaar tot 10% op je huidige pakketverzekering
 • Hulp nodig? Bel ons op 035-6857888
Pakket samenstellen

Verzekeringspakket Interpolis?

Bij Interpolis kan je zelf je verzekeringspakket samenstellen. Kies welke verzekeringen jij wilt afsluiten en combineer ze! Je hebt alle verzekeringen bij elkaar. Bij schade heb je één duidelijk aanspreekpunt. Erg handig! Een andere fijne bijkomstigheid van een verzekeringspakket: hoe meer verzekeringen je afsluit, hoe hoger de korting. En korting is altijd goed.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Wat dekt een pakketverzekering?

Je stelt je pakketverzekering zelf samen. Je kiest dus zelf welke verzekeringen je in je pakketverzekering wilt meenemen zodat je een verzekeringspakket op maat hebt. Zo kun je dus kiezen om je auto, je brommer, je inboedel mee te nemen in je pakketverzekering. Heb je een koophuis? Dan kan je ook je opstalverzekering meenemen. Bij onze pakketverzekering ben je niet beperkt tot een aantal verzekeringen of verzekeraars maar kun je alles in één keer verzekeren.

Bekijk de Interpolis pakketverzekering

Tot 10% korting op onze pakketverzekering!

Hoe meer verzekeringen je in je pakket meeneemt, hoe hoger de korting op je totale premie wordt! Daarnaast zetten we alles op 1 polis en heb je dus maar 1x per maand een afschrijving en heb je in geval van schade slechts één contactpersoon! Wel zo gemakkelijk en voordelig!

Meer over de korting

In veel gevallen zijn wij goedkoper met een bredere dekking!

Doordat wij verzekeringen van verschillende verzekeraars in 1 verzekeringspakket kunnen afsluiten, zijn wij één van de goedkoopste van Nederland als het gaat om pakketverzekeringen. We kiezen dus per verzekering, samen met jou, de verzekering die het goedkoopst is en het beste bij je past!

Ja, ik wil overstappen!

Interpolis alles in één verzekering

Met de Interpolis alles in één verzekering kun je schadeverzekeringen samenvoegen. Je hebt dan één polisblad. Daarnaast wordt de premie in één keer afgeschreven. Je kunt jouw pakket naar wens samenstellen. Interpolis heeft woon-, reis- en verkeersverzekeringen. Daarnaast heeft ze ook een rechtsbijstand- en aansprakelijkheidsverzekering. Je verzekert alleen wat je nodig hebt. Zo kies je de verzekeringen die bij jouw situatie passen. Daarnaast geeft Interpolis korting. De korting kan oplopen tot wel 12%.

Combineer verzekeringen

Bij Interpolis stel je een pakket samen van losse verzekeringen. De korting gaat tot 12%. Dat is fijn. Maar toch kan het nóg gunstiger! Hoe dan? Bij Vergelijkdirect vergelijken we verzekeringen met elkaar. Ook van verschillende maatschappijen. Zo vinden we de beste én goedkoopste verzekeringen. Want iedere verzekeraar heeft weer andere prijzen. Bij ons kan je daarom een pakket samenstellen van verzekeringen bij verschillende verzekeraars. Door te vergelijken vinden we altijd passende verzekeringen. Deze bundelen we tot een pakket op maat. Hiervoor maakt dus niet uit als verzekeringen bij verschillende verzekeraars zitten. Doordat wij deze verzekeringen bundelen, ervaar je wel alle voordelen van een verzekeringspakket. Maar is je pakket ook het voordeligst. In geval van schade zijn wij jouw aanspreekpunt. Wij regelen de rest met de verzekeraar.

Goedkope én goede dekking

Door bij ons je alles in één verzekering samen te stellen, ben je het goedkoopst uit. Door de vergelijking van losse verzekeringen vinden we de goedkoopste auto-, woon-, of reisverzekering. En dat kan best van verschillende verzekeraars zijn. Maar dat is geen probleem! De verzekeringen die het best bij jou passen, voegen we samen op één polis. Daarnaast loopt de korting op tot 10%. Hoe meer verzekeringen je afsluit, hoe meer korting je krijgt. Doordat we verzekeringen vergelijken vinden we niet alleen de beste prijs voor jou, maar ook de beste dekking. Hierbij houden we rekening met jouw wensen.

Pakketverzekering afsluiten

Wil je meer weten over onze pakketverzekering? Of heb je vragen over de alles in één verzekering van Interpolis? Je kan altijd even contact met ons opnemen. Onze experts staan voor je klaar en kijken graag met je mee. Ook voor het samenstellen van een pakket kan je bij ons terecht. Dit kunnen we direct voor je doen. Wil je verzekeringen met elkaar vergelijken? Hierbij zijn wij ook. Zo vind jij altijd de verzekering die bij je past.

Veelgestelde vragen over de pakketverzekering van Interpolis

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij staan voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Tim

Beantwoord door: Vincent Schokker op 09/07/2021

Interpolis heeft een pakketverzekering. Je kunt dan alleen kiezen uit verzekeringen van Interpolis. Bij ons kan je ook je pakketverzekering samenstellen. Ook van verschillende verzekeraars. Past de ene verzekering van de ene verzekeraar beter? Geen probleem, combineren kan! Kies uit maar liefst acht verzekeringen en maak de combinatie die het beste bij jou past! Ontvang tot wel 10% korting op de premie. Neem hiervoor contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Iris

Beantwoord door: Vincent Schokker op 26/06/2021

Heb je schade? Dan kan je bij een pakketverzekering aankloppen bij degene waarbij je het pakket hebt afgesloten. Dat is een van de voordelen van een pakketverzekering: één aanspreekpunt. Sluit je je alles in één verzekering bij ons af, maar bestaat deze uit verzekeringen bij verschillende verzekeraars? Dan zijn wij jouw aanspreekpunt. Wil je precies weten wat dit voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Gwen

Beantwoord door: Vincent Schokker op 26/06/2021

Wij vergelijken verzekeringen met elkaar. Iedere verzekeraar heeft andere prijzen en soms dekt de een net wat meer dan de ander. Wij vinden het belangrijk dat jij de beste verzekeringen voor jouw situatie afsluit. Dat kan niet altijd bij één verzekeraar. Daarom is het bij ons mogelijk om een pakket samen te stellen van verzekeringen bij verschillende verzekeraars. Zo kan je in je pakket een autoverzekering hebben van de ene maatschappij, maar je opstalverzekering en reisverzekering bij een andere maatschappij. En misschien wil je je motorverzekering weer bij een andere verzekeraar afsluiten. Door te vergelijken en naar jouw wensen te luisteren, vinden en combineren wij de verzekeringen zo, dat jij alles hebt wat je zoekt. En dat voor de beste prijs. Want een verzekeraar heeft niet voor iedereen het perfecte pakket. Wil je precies weten wat dit voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Stel zelf je pakketverzekering samen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Gratis jaarlijkse persoonlijke check op al je verzekeringen

Hulp nodig bij je pakketverzekering?

Onze experts zitten direct voor je klaar, zonder vervelende wachtrij krijg je direct een expert aan de lijn! WhatsApp of bel ons op 035-6857888!

Vraag offerte aan!

Meer dan 100.000 mensen.

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Gratis overstapservice
  Wil je dat wij je oude pakketverzekering opzeggen? Geen probleem! Neem hiervoor contact met ons op via chat, telefoon of WhatsApp op telefoonnummer 035-6857888
 • Alles in 1 polis
  Wij zetten alle verzekeringen in je pakket op 1 polis. Hierdoor heb je te maken met maar één contactpersoon in geval van schade en heb je maar één maandelijkse afschrijving. Wel zo overzichtelijk!