Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Pakketverzekering Klaverblad

Ontdek de mogelijkheden van een pakketverzekering

Pakket samenstellen

 • Kies uit meer dan 10 verzekeraars in je pakketverzekering
 • Alles in 1 verzekering zelf samenstellen
 • Bespaar tot 10% op je huidige pakketverzekering
 • Hulp nodig? Bel ons op 035-6857888
Pakket samenstellen

Verzekeringspakket Klaverblad

Met een verzekeringspakket kun je zo goed als al jouw verzekeringen op een plek afsluiten. Hierdoor betaal je een aantrekkelijke premie en heb je al jouw verzekeringen op hetzelfde polisblad. Zo kun je bijvoorbeeld een pakketverzekering samenstellen via Klaverblad. Deze verzekeraar biedt allerlei verzekeringen aan die voor jou als particulier handig kunnen zijn. Ook vertellen we je graag meer over hoe je via ons jouw persoonlijke verzekeringspakket samenstelt.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Pakketverzekering Klaverblad

Met de pakketverzekering van Klaverblad kies je zelf welke verzekeringen je afsluit. Je kunt kiezen uit woonverzekeringen, verzekeringen voor aansprakelijkheid of rechtsbijstand en een motor-, brommer- of autoverzekering. Daarnaast kun je je pakket ook nog aanvullen met een reis- of gezinsongevallenverzekering. Ruime keuze dus!

Bekijk meer

Voordelen van een pakket

Een pakketverzekering is een goede keuze. Zo profiteer je bijvoorbeeld vaak van pakketkorting. Dat is al een mooi pluspunt. Verder is het vooral heel handig. Je bepaalt namelijk zelf welke verzekeringen je allemaal wil samenvoegen. Vaak kan dit bij een verzekeraar zoals Klaverblad. Hierdoor heb je alle verzekeringen samen op een polisblad staan. Je premie wordt in één keer afgeschreven voor al je verzekeringen en bij schade heb je een duidelijk aanspreekpunt.

Bekijk meer

Overstappen van pakket

Heb je al een pakketverzekering, maar wil je graag overstappen naar de Klaverblad pakketverzekering of je eigen persoonlijke verzekeringspakket samenstellen? Dan helpen we je daar graag bij. Neem gerust eens contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Ik wil overstappen!

Klaverblad pakketverzekering

Bij Klaverblad kun je een pakket samenstellen. Dit houdt in dat je meerdere Klaverblad verzekering kan afsluiten op een polis. Je kiest dan zelf welke verzekeringen je aan dit pakket wil toevoegen. Klaverblad biedt verzekeringen aan voor je woning. Maar ook voor aansprakelijkheid of rechtsbijstand. Voertuigen zoals een brommer, motor of auto kun je ook verzekeren. Hiermee kun je jouw pakket uitbreiden. Een reisverzekering en een verzekering voor gezinsongevallen zijn ook af te sluiten via Klaverblad.

Met een Klaverblad pakketverzekering heb je dus alle verzekeringen op een polis. Hierdoor wordt de premie in een keer afgeschreven. Daarnaast heb je bij schade een duidelijk aanspreekpunt. Dat is dan namelijk Klaverblad.

Combinatie verzekeringen Klaverblad

Klaverblad heeft in totaal negen verzekeringen die je wel of niet aan je pakket kunt toevoegen. Dat beslis je zelf. Wil je een auto-, motor- of brommerverzekering toevoegen? Dat kan alleen in combinatie met een van de andere verzekeringen. Bijvoorbeeld een woon- of reisverzekering. Deze verzekeraar biedt verder geen pakketkorting aan. Dat biedt Vergelijkdirect wel. Daarom vertellen we je graag wat meer over de pakketverzekering die je op maat kan samenstellen. Doordat we Klaverblad met allerlei verzekeraars vergelijken, kun je jouw perfecte pakket samenstellen. Hier helpen we je graag bij.

Pakketverzekering op maat

Via ons kun je dus een persoonlijk pakket samenstellen. Dit doen we samen met jou door te kijken naar de verzekeringen die je wil afsluiten en jouw situatie. We vergelijken verzekeringen met elkaar en vinden zo de beste opties. Iedere verzekering heeft een eigen premie en dekking. Dus het kan zo zijn dat de beste verzekeringen voor jou van verschillende verzekeraars zijn. Maar is niet erg! Dat is juist goed zelfs. Hierdoor past een pakketverzekering perfect bij jou. Je kiest zelf hoe veel verzekeringen je wil toevoegen aan je pakket. En dus ook van welke verzekeraar(s). Je pakket wordt zo echt persoonlijk en je betaalt de beste premies. Zo profiteer je nog steeds van alle voordelen van een pakket.

Goedkope premies, goede dekkingen

Bij een persoonlijk pakket voegen we alles samen op een polis. Hierdoor worden alle verzekeringen tegelijk afgeschreven. Daarnaast heb je nog steeds één aanspreekpunt. Dat zijn wij namelijk. Ook al heb je voor verschillende verzekeraars gekozen. Bij schade regelen wij dit voor je met de verzekeraar(s). En daarnaast bieden we tot 10% pakketkorting.

Wij bieden je nog een extra voordeel bij een persoonlijk pakket. Dat is namelijk dat je automatisch een van de goedkoopste pakketten samenstelt. Dat komt doordat we Klaverblad vergelijken. Dit doen we met bijvoorbeeld Ageon, a.s.r. en Nationale Nederlanden. Hierdoor vinden we altijd de verzekeringen met de beste dekkingen en de voordeligste premie voor je. Klinkt dat niet goed?

Pakketverzekering afsluiten

Ben je benieuwd naar het samenstellen van jouw eigen pakket? Of wil je meer weten over de pakketverzekering van Klaverblad? Dan helpen we je graag. Neem gerust eens contact met ons op. Een expert staat je graag te woord. Samen met deze expert bekijk je de beste mogelijkheden voor jouw situatie. Jullie kunnen direct een pakket samenstellen.

Wil je losse verzekeringen vergelijken? Ook dat kan bij ons. Dit kun je zelf doen in een van onze vergelijkers, maar we kunnen dit ook samen met jou doen.

Veelgestelde vragen over de pakketverzekering van Klaverblad

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij staan voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Onna

Beantwoord door: Vincent Schokker op 10/04/2023

Dat kan zeker. Via Klaverblad kun je een pakket samenstellen van verschillende verzekeringen van Klaverblad. In je pakket kun je verzekeringen toevoegen zoals woon- en aansprakelijkheidsverzekeringen, maar ook een rechtsbijstandverzekering is mogelijk. Verder kun je ook verschillende verzekeringen voor je vervoersmiddelen afsluiten, zoals voor je motor, brommer of auto. Daarnaast zijn een reis- of gezinsongevallenverzekering mogelijk om toe te voegen. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Sharron

Beantwoord door: Vincent Schokker op 12/05/2023

Klaverblad biedt geen korting aan op de pakketverzekering. Via Vergelijkdirect kunnen we een persoonlijke pakketverzekering met jou samenstellen. Je profiteert dan van pakketkorting die kan oplopen tot 10%. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Isé

Beantwoord door: Vincent Schokker op 16/05/2023

Dit houdt in dat je alle verzekeringen die jij wil afsluiten, bij één verzekeraar afsluit. Zo voeg je bijvoorbeeld de verzekeringen voor je huis, hond en auto samen op een polis. Alle premie wordt dan steeds in één keer afgeschreven. Dat maakt het overzichtelijk. En heb je een keer schade? Dan weet je dat je contact op kan nemen met de partij waarbij het pakket hebt samengesteld. Ook profiteer je vaak van pakketkorting. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Stel zelf je pakketverzekering samen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Gratis jaarlijkse persoonlijke check op al je verzekeringen

Hulp nodig bij je pakketverzekering?

Onze experts zitten direct voor je klaar, zonder vervelende wachtrij krijg je direct een expert aan de lijn! WhatsApp of bel ons op 035-6857888!

Vraag offerte aan!

Meer dan 100.000 mensen.

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Gratis overstapservice
  Wil je dat wij je oude pakketverzekering opzeggen? Geen probleem! Neem hiervoor contact met ons op via chat, telefoon of WhatsApp op telefoonnummer 035-6857888
 • Alles in 1 polis
  Wij zetten alle verzekeringen in je pakket op 1 polis. Hierdoor heb je te maken met maar één contactpersoon in geval van schade en heb je maar één maandelijkse afschrijving. Wel zo overzichtelijk!