Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Pakketverzekering Nationale Nederlanden?

Ontdek de alles in één verzekering van Nationale Nederlanden.

Pakket samenstellen

 • Kies uit meer dan 10 verzekeraars in je pakketverzekering
 • Alles in 1 verzekering zelf samenstellen
 • Bespaar tot 10% op je huidige pakketverzekering
 • Hulp nodig? Bel ons op 035-6857888
Pakket samenstellen

Verzekeringspakket Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden biedt veel verzekeringen aan. Dit zijn verzekeringen voor je woning, gezin, reizen of vervoersmiddel. Bij een pakketverzekering van Nationale Nederlanden kies je zelf welke verzekeringen je wil afsluiten. Je hebt dan alle verzekeringen bij elkaar. Handig, want bij schade heb je één aanspreekpunt. Ook loopt de korting vaak op als je meerdere verzekeringen aan je pakket toevoegt. We vertellen je graag over de pakketverzekering van Nationale Nederlanden en hoe jij de voordeligste verzekeringen afsluit.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Wat is een pakketverzekering?

Bij een pakketverzekering sluit je meerdere verzekeringen af. Je bepaalt zelf welke verzekeringen je nodig hebt en die je dus aan je pakket toevoegt. Je kunt dus kiezen om je auto-, reis-, annulerings-, scooter- en aansprakelijkheidsverzekering in één pakket te verzekeren. Voor je huis kun je er ook nog een opstal- en inboedelverzekering aan toevoegen. Je kunt een pakketverzekering bij één verzekeraar afsluiten. Bijvoorbeeld via Nationale Nederlanden. Maar je kan ook via ons een pakketverzekering afsluiten. Je bent dan niet gebonden aan een bepaald aantal verzekeringen of aan een bepaalde verzekeraar. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hierdoor sluit een pakket het beste op jou aan.

Bekijk meer

Voordelen van een pakket

De voordelen van een pakketverzekering zijn dat je maar één aanspreekpunt hebt in geval van schade en dat de premie voor alle verzekeringen in één keer wordt afgeschreven. Verder betekent het vaak dat hoe meer verzekeringen je afsluit, hoe meer korting je krijgt. Dat klinkt voordelig!

Bekijk meer

Overstappen

Heb je al een pakketverzekering bij een verzekeraar afgesloten, maar wil je graag overstappen naar onze pakketverzekering op maat? Dan kunnen we je daarbij helpen. Doordat we verzekeringen van meerdere verzekeraars vergelijken, vinden we de voordeligste verzekeringen met de beste dekkingen voor jouw situatie. Deze kun je bij ons combineren in je pakket. Hierdoor is Vergelijkdirect één van de goedkoopste van Nederland als het gaat om pakketverzekeringen. We kijken graag samen met jou, per verzekering, wat het beste bij je past.

Ik wil overstappen!

Nationale Nederlanden pakketverzekering

Via Nationale Nederlanden kun je allerlei verzekeringen afsluiten. Hierdoor heb je de mogelijkheid om al jouw verzekeringen samen te voegen. Bijvoorbeeld de verzekeringen voor je gezin of vrije tijd. Maar ook voor reizen of vervoer. Jij kiest wat je nodig hebt. Zo kun je een alles in één verzekering van Nationale Nederlanden samenstellen zoals jij het wil. Meerdere verzekeringen bij één verzekeraar afsluiten, noemen we een pakketverzekering. Het voordeel van de pakketverzekering van Nationale Nederlanden is dat de premie van alle verzekeringen in één keer wordt afgeschreven. Wel zo overzichtelijk. Ook heb je in geval van schade een duidelijk aanspreekpunt. Daarnaast geeft Nationale Nederlanden korting. Hoe meer verzekeringen je aan jouw pakket toevoegt, hoe meer korting. Dit kan oplopen tot 10%.

Combineer verzekeringen van Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden biedt dus allerlei verzekeringen aan. Van een opstal- en inboedelverzekering tot een boot- of reisverzekering. Maar ook voor een auto-, motor- of rechtsbijstandverzekering kun je bij deze verzekeraar terecht. In je pakket sluit je af wat jij nodig hebt. Hoe meer verzekeringen, hoe meer korting dus. En korting is altijd mooi meegenomen. Maar, het kan nóg mooier. Bij Vergelijkdirect vergelijken we verzekeringen. Dit doen we van allerlei verzekeraars. Nationale Nederlanden vergelijken we dus met bijvoorbeeld a.s.r., Klaverblad en Univé. Hier helpen we je graag bij. Zo kan je jouw perfecte pakket samenstellen.

Pakketverzekering perfect op maat

Iedere verzekering heeft een andere dekking en prijs. Hierdoor past een pakketverzekering van één verzekeraar vaak niet perfect bij jouw situatie. Daarom hebben wij een ideale oplossing. Bij ons kun jij je eigen pakketverzekering samenstellen. En dat kan van verschillende verzekeraars zijn! Bijvoorbeeld een reisverzekering van FBTO met een inboedelverzekering van Aegon. Doe daar een huisdierenverzekering van Univé bij. Alle combinaties zijn mogelijk. Zo stel je jouw pakket echt op maat samen. Wij bundelen de verzekeringen die bij jou passen en de beste premie en dekking hebben. Hierdoor ervaar je nog steeds alle voordelen van een pakketverzekering. Je voegt de verzekeringen samen die het best bij je passen. Je kiest de goedkoopste opties. En als je schade hebt, zijn wij jouw aanspreekpunt. Je hoeft dus niet zelf met de verzekeraars contact op te nemen. Dat regelen wij voor je. Passender dan dit wordt het niet.

Goedkope én goede dekkingen

Stel je bij ons jouw pakketverzekering samen? Dan kies je dus voor de beste en goedkoopste optie. Samen met jou kijken we naar je situatie. Ook bespreken we jouw wensen. Op basis hiervan vergelijken we losse verzekeringen met elkaar. Zo vinden we de beste verzekeringen voor jou. Of het nou voor je woning, vervoer, gezin of een reis is. En dat voor de beste prijs! De verzekeringen die het beste bij je passen, kunnen best van verschillende verzekeraars zijn. Maar dat is bij ons geen enkel probleem. Precies die verzekeringen die jij wil afsluiten en die het beste bij jou passen, voegen we samen. Hierdoor heb je één polis. Wij zijn jouw aanspreekpunt. Ook bij ons geldt: hoe meer verzekeringen, hoe meer korting. Deze korting kan oplopen tot 10%. Zo stel je dus jouw ideale pakketverzekering samen. Met alle voordelen van een pakket. En dat voor de beste prijs!

Pakketverzekering afsluiten

Ben je benieuwd naar onze pakketverzekering? Of wil je meer weten over de pakketverzekering van Nationale Nederlanden? Neem dan gerust eens contact met ons op. Een van onze experts kijkt graag met je mee. We kijken samen met jou naar de beste opties. Kom je bij verschillende verzekeraars uit? Dat is dus geen probleem. Bij ons stel je jouw pakket op maat samen. Dit doen we graag voor je. Daarnaast kun je via ons ook losse verzekeringen met elkaar vergelijken. Dit kan makkelijk, snel en online. Hierbij kunnen we je ook helpen. Zo vind je altijd de verzekering die het beste bij jou past.

Veelgestelde vragen over de pakketverzekering van Nationale Nederlanden

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij staan voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Saar

Beantwoord door: Vincent Schokker op 11/05/2023

Dat kan zeker. Nationale Nederlanden biedt veel verzekeringen aan die je kan samenvoegen tot een pakket. Denk aan een woonverzekering, reis- en annuleringsverzekering, maar ook verzekeringen voor aansprakelijkheid, je auto, toercaravan of aanhangwagen. Je sluit in dat geval alle verzekeringen die jij kiest, af via Nationale Nederlanden. Via Vergelijkdirect kun je verzekeringen van verzekeraars combineren in jouw eigen pakket. Je ontvangt tot 10% korting en door te combineren past een pakketverzekering nog beter bij jouw situatie. Hier helpen we je graag bij. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Romy

Beantwoord door: Vincent Schokker op 13/05/2023

Via Vergelijkdirect kun je verzekeringen van verschillende verzekeraars combineren. Zo stel je jouw eigen pakketverzekering samen. Het voordeel hiervan is dat je per verzekering kunt kijken welke verzekeraar de beste premie en dekking aanbiedt. Door verzekeringen van verzekeraars te combineren, sluit je van iedere verzekering de beste optie af. Hierdoor stel je jouw persoonlijke pakketverzekering samen. Doordat we verzekeringen vergelijken en naar jouw wensen luisteren, kunnen we je helpen om de beste verzekeringen te vinden die jij zoekt. Want niet iedere verzekeraar heeft een perfect pakket voor iedereen. Wij helpen je voor het beste pakket en de beste prijs. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Yvonne

Beantwoord door: Vincent Schokker op 15/05/2023

De voordelen van een pakketverzekering zijn dat je maar één aanspreekpunt hebt in geval van schade en dat de premie voor alle verzekeringen in één keer wordt afgeschreven. Verder betekent het vaak dat hoe meer verzekeringen je afsluit, hoe meer korting je krijgt. Dat klinkt voordelig! Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Stel zelf je pakketverzekering samen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Gratis jaarlijkse persoonlijke check op al je verzekeringen

Hulp nodig bij je pakketverzekering?

Onze experts zitten direct voor je klaar, zonder vervelende wachtrij krijg je direct een expert aan de lijn! WhatsApp of bel ons op 035-6857888!

Vraag offerte aan!

Meer dan 100.000 mensen.

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Gratis overstapservice
  Wil je dat wij je oude pakketverzekering opzeggen? Geen probleem! Neem hiervoor contact met ons op via chat, telefoon of WhatsApp op telefoonnummer 035-6857888
 • Alles in 1 polis
  Wij zetten alle verzekeringen in je pakket op 1 polis. Hierdoor heb je te maken met maar één contactpersoon in geval van schade en heb je maar één maandelijkse afschrijving. Wel zo overzichtelijk!