Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

a.s.r. bestelautoverzekering

Verzeker jouw zakelijke auto met a.s.r.

Vergelijk nu zakelijke autoverzekeringen

 • Wij vergelijken meer dan 9 zakelijke autoverzekeringen voor je
 • Op werkdagen binnen een uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
Gratis offerte aanvragen

a.s.r. bestelautoverzekering

Je bedrijfsauto of bestelauto gebruik je waarschijnlijk vaak en voor je werk. Je hebt hem dus echt nodig. Daarom is een goede bestelautoverzekering geen overbodige luxe. Hiermee ben je verzekerd in geval van schade, diefstal of vandalisme. Wat dacht je van de a.s.r. bestelautoverzekering? Bij schade zonder schuld gaat je no-claimkorting niet omhoog en je profiteert ook nog van vele andere voordelen. We vertellen je graag meer over deze verzekering en hoe je deze zakelijke bestelautoverzekering vergelijkt!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Dekking bestelauto

Net als bij iedere autoverzekering kun je voor de bestelautoverzekering van a.s.r. kiezen tussen drie basisdekkingen: WA, WA plus en allrisk. Je bent verplicht om minimaal een WA verzekering af te sluiten. Hiermee ben je verzekerd voor schade die je aan anderen toebrengt. Naast een van de drie basisdekkingen, kun je kiezen voor aanvullende opties, zoals pechhulp, ongevallen inzittenden, schade inzittenden en rechtsbijstand motorrijtuigen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Bekijk meer

Kosten bestelautoverzekering

De premie die je voor de bestelautoverzekering van a.s.r. betaalt, wordt vastgesteld door een adviseur van a.s.r.. Hierbij kijkt hij of zij naar verschillende gegevens van de auto en de bestuurder. Verder zijn er drie manieren waardoor je korting kunt krijgen op de a.s.r. bestelautoverzekering. Benieuwd hoe je die korting krijgt?

Bekijk meer

Bestelauto vergelijken

Voor jouw zakelijke bestelauto wil je natuurlijk een goede, maar ook een voordelige bestelautoverzekering. Daarom kun je de a.s.r. bestelautoverzekering via onze vergelijker makkelijk, snel en online vergelijken met andere aanbieders van deze verzekering. Zo sluit je altijd de voordeligste en beste zakelijke verzekering af voor jouw bestelauto.

Bekijk meer

Voordelen van a.s.r.

De a.s.r. bestelautoverzekering biedt je vele voordelen. Deze verzekering sluit je af via jouw eigen a.s.r. adviseur. Hij of zij kan jouw situatie goed inschatten. Je verzekert daardoor nooit te veel of te weinig. Ook neemt deze adviseur je administratieve zaken uit handen. Want heb je schade? Dan handelt de adviseur dit voor je af. Dat is makkelijk!

Het kan voorkomen dat je een keer schade krijgt, maar dat dit niet jouw schuld is. In dat geval verandert er niets aan je no-claimkorting. Jonge bestuurders of mensen uit grote steden starten bij a.s.r. op dezelfde basistrede van no-claimkorting als anderen. En start je op de laagste treden? Dan hoef je geen toeslag op je premie te verwachten.

Met deze verzekering ben je natuurlijk verzekerd als je zelf in de bestelauto rijdt. Maar ook als anderen met jouw toestemming in deze auto rijden, ben je verzekerd. De bestuurder moet dan natuurlijk wel een geldig rijbewijs hebben. En trekt je bestelbus een aanhanger, vouwwagen of caravan? Geen probleem. Dat valt onder de WA-verzekering van de bestelauto.

Een ander leuk voordeel: hoe meer verzekeringen je bij a.s.r. afsluit, hoe meer korting. En wil je ooit van de verzekering af? Dan kun je die op ieder gewenst moment opzeggen.

Dekkingen bestelauto verzekeren a.s.r.

Zoals bij iedere autoverzekering heb je de keuze uit drie dekkingen. We leggen je graag uit wat de dekkingen voor een bestelbus bij a.s.r. inhouden.

WA

Deze dekking is verplicht om minimaal af te sluiten. Hiermee ben je verzekerd bij schade die jij bij anderen veroorzaakt. Dit kan iemand anders zijn, maar ook spullen van een ander.

WA plus

Deze dekking is uitgebreider. Hiermee is je bestelauto ook verzekerd voor sommige schades aan de auto zelf. Het gaat dan om schade door bijvoorbeeld brand, storm of natuurgeweld. Ook diefstal van de auto is verzekerd. In geval van schade of diefstal vergoedt a.s.r. een bedrag op basis van de dagwaarde van de bestelauto. Had je de bestelauto nieuw gekocht? Dan geldt de nieuwwaarderegeling.

Allrisk

Met allrisk is de bestelauto verzekerd voor alles wat in de WA en WA plus-dekking valt. Maar daarnaast is de auto met allrisk ook verzekerd bij schade na vandalisme of een aanrijding. Hiermee zijn dus alle veelvoorkomende schades aan je bestelbus verzekerd. Dit is dan ook de uitgebreidste dekking.

Aanvullende opties bestelautoverzekering a.s.r.

Deze verzekering voor jouw bestelauto kun je bij a.s.r. uitbreiden met aanvullende dekkingen. De basisdekking die je gekozen hebt, bepaalt welke aanvullende keuzes mogelijk zijn. We leggen je graag uit welke keuzes je hebt.

Een WA dekking kun je bij a.s.r. uitbreiden met de dekkingen pechhulp, ongevallen inzittenden, schade inzittenden en rechtsbijstand motorrijtuigen. Deze aanvullende opties zijn ook allemaal te kiezen bij WA plus of allrisk.

Maar WA plus en allrisk hebben nog meer opties en extra’s. Zo is de aankoopwaarde één of twee jaar mee te verzekeren. Ook de nieuwwaarde kan je tot twee jaar verzekeren. In geval van schade wordt dan niet de dagwaarde vergoedt, maar de nieuwwaarde. Verder heb je bij WA plus en allrisk zelf de mogelijkheid om een schadehersteller te kiezen. Bij WA wordt dat alleen vergoedt als je de schade laat herstellen door een partner van a.s.r.. Ook is het eigen risico bij WA plus en allrisk aan te passen. Hoe hoger het eigen risico is dat je kiest, hoe lager de premie. Maar in geval van schade betaal je dan zelf een groter bedrag.

Premie a.s.r. bestelautoverzekering

Ga je voor deze verzekering van a.s.r.? Dan kun je zelf kiezen wanneer je de premie betaalt. Dat kan per maand, maar ook per drie, zes of twaalf maanden. Hoe hoog de premie is die je moet betalen, stelt je persoonlijke adviseur van a.s.r. voor je vast. Hierbij kijkt hij of zij naar een aantal zaken. Denk aan je leeftijd en je woonplaats. Maar ook naar de kenmerken van je bestelauto, zoals de prijs. Het aantal kilometers dat je in een jaar rijdt en je schadevrije jaren worden ook in de berekening meegenomen.

Korting op je premie

Via a.s.r. kun je korting krijgen op de premie voor jouw bestelautoverzekering. Deze korting kun je op drie manieren krijgen.

De eerste manier is om schadevrije jaren op te bouwen. Rijd je een jaar zonder schade? Dan krijg je al korting. En loopt je auto schade op, maar is dit niet jouw schuld? Dan behoud je de korting.

Daarnaast kun je een pakket afsluiten. Bij a.s.r. kun je tot vijftien verzekeringen aan jouw pakket toevoegen. Hoe groter je pakket, hoe meer korting. Deze korting kan oplopen tot wel 10%.

De derde manier om korting te krijgen is om meerdere voertuigen via a.s.r. te verzekeren. Heb je naast een bestelauto bijvoorbeeld ook een gewone auto of een motor die je wil verzekeren? Dan krijg je voertuigenkorting. Die korting loopt op tot 25%. Heb je meerdere voertuigen in een pakket? Dan heb je ook de pakketkorting. Hiermee stapel je dus korting. Bij de voertuigenkorting wordt niet gekeken naar je schadevrije jaren.

a.s.r. bestelautoverzekering vergelijken

Naast de a.s.r. bestelautoverzekering zijn er meerdere verzekeraars die deze zakelijke autoverzekering aanbieden. Om te ontdekken of a.s.r. de beste optie voor jou is, raden we je aan om te vergelijken. Hiervoor hebben we een handig hulpmiddel. Namelijk onze vergelijker. Hiermee vergelijk je makkelijk, snel en online verschillende bestelautoverzekeringen met elkaar. De vergelijking wordt gemaakt op basis van jouw wensen, de dekkingen en premies. Je ziet direct de beste optie voor jou. Zo betaal je nooit meer te veel voor een verzekering. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen over de bestelautoverzekering van a.s.r.

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Derk

Beantwoord door: Vincent Schokker op 02/06/2023

Je bedrijfsauto of bestelauto gebruik je waarschijnlijk vaak en voor je werk. Je hebt hem dus echt nodig. Daarom is een goede bestelautoverzekering geen overbodige luxe. Hiermee ben je verzekerd in geval van schade, diefstal of vandalisme. We denken graag met je mee om de perfecte zakelijke verzekeringen voor jouw onderneming te vinden. Voor meer informatie is het handig om de verzekeringskaart op te vragen. Je vindt deze in onze autoverzekering vergelijker.

Vraag van: Koen

Beantwoord door: Vincent Schokker op 03/06/2023

Als ondernemer is het verstandig om een aantal zakelijke verzekeringen af te sluiten. Welke je nodig hebt, hangt een beetje van je onderneming af. Maar denk aan een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering, zakelijke cyberverzekering en een zakelijke autoverzekering. Bijvoorbeeld een zakelijke bestelautoverzekering. Ben je benieuwd naar meer informatie over deze zakelijke verzekeringen? Dan informeren we je daar graag over. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Senna

Beantwoord door: Vincent Schokker op 01/06/2023

Via a.s.r. kun je korting krijgen op de premie voor jouw bestelautoverzekering. Deze korting kun je op drie manieren krijgen, namelijk door schadevrije jaren op te bouwen, door een pakketverzekering af te sluiten of door meerdere voertuigen te verzekeren. Je profiteert in dat laatste geval van voertuigenkorting tot 25%. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 autoverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Autoverzekering op maat

Zelf je autoverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je autoverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude autoverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude autoverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Autoverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen autorijbewijs maar heb je wel een auto? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je autoverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.