Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Geld besparen op je verzekeringen?

Check onze tips om geld te besparen op je verzekeringen!

Doe nu de verzekeringscheck

  • Check of je kunt besparen op je verzekeringen
  • Gratis check op je huidige verzekeringen
  • Binnen 1 werkdag goedkoper verzekerd!
Start de check

Op zoek naar de grootste geld besparing?

Check als eerste je vaste lasten! Hierop kun je namelijk niet één keer besparen maar het hele jaar door! We delen graag onze geld besparen tips. Vooral op het gebied van verzekeringen, energie, telecom, internet en televisie kun je tot wel €400,- per jaar besparen! Wil je snel beginnen met besparen? Doe dan onze gratis verzekeringscheck! Aan de hand van een aantal korte vragen krijg je gelijk antwoord op de vraag of je geld kunt besparen op je verzekeringen. Daarna ontvang je binnen 1 werkdag een offerte voor het beste verzekeringspakket! >> Start de check <<

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Tip 1. Drastisch geld besparen op verzekeringen

De makkelijkste manier op geld te besparen is door je verzekeringen onder de loep te nemen! Heb je meerdere verzekeringen bij verschillende verzekeraars of heb je juist een verzekeringspakket bij bijvoorbeeld een bank? Dan kun je vrijwel zeker besparen op je premie zonder dat je een mindere dekking hoeft te kiezen! Speciaal voor mensen in deze situatie hebben wij een gratis verzekeringscheck gemaakt. Nadat je deze check hebt gedaan, krijg je van ons direct te horen of je kunt besparen. Daarna ontvang je binnen 1 werkdag een offerte op maat. Hierbij kijken we welke verzekeraar het goedkoopste is voor jouw situatie. Uiteraard kunnen we de verzekeringen ook voor je aanvragen! >> Start de check <<

Tip 2. Geld besparen op je auto- en zorgverzekering

De twee grootste kostenposten op het gebied van verzekeringen is waarschijnlijk je auto- en zorgverzekering. Ben je al een tijdje niet meer overgestapt? Dan is het verstandig om deze verzekeringen opnieuw te bekijken. Op onze website kun je snel je autoverzekering en je zorgverzekering vergelijken. Let wel op! Overstappen van zorgverzekering kan alleen tussen 15 november en 31 december.

Tip 3. Geld besparen energie

Bezuinigen in verbruik is gemakkelijk te realiseren. Dit is je eerste winst om te besparen op je energierekening. Zet bijvoorbeeld je thermostaat 1 of 2 graden lager, douche niet langer dan 5 minuten en let op de lampen in ruimtes waar je toch niet bent. Daarnaast kun je gemakkelijk extreem geld besparen op de energierekening door je energiecontract te vergelijken met andere energieleveranciers. Wij hebben hier een handige vergelijker voor!

Tip 4. Goedkoper internet, bellen & televisie?

Naast de eerdere tips die we je hebben gegeven kun je ook nog enorm veel geld besparen in je huishouden door je vaste contracten te checken. Zo kun je vaak goedkoper bellen, internetten en tv kijken. Ook op deze abonnementen kun je net zoveel geld besparen als op je verzekeringen en energie.

Tip 5. Gratis bespaarconsult inplannen!

Wil je hulp bij bezuinigen en zeker weten dat je het onderste uit de kan haalt? Meld je dan direct aan voor onze unieke bespaarservice (de Bespaarcoach). Doe de verzekeringscheck en je maakt dan direct kans op een gratis bespaarconsult t.w.v. €79,-! We nemen dan geheel vrijblijvend al je vaste lasten onder de loep! Sluit je een verzekeringspakket af bij ons? Dan doen we ieder jaar een nieuwe verzekeringscheck zodat je ook in de toekomst nooit te veel betaalt!
>> Start de check <<