Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

OHRA aansprakelijkheidsverzekering

Ontdek of deze verzekering bij je past

Vergelijk nu aansprakelijkheids- verzekeringen

 • Wij vergelijken meer dan 11 aansprakelijkheidsverzekeringen voor je
 • Altijd de laagste premie
 • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
Vergelijken

OHRA aansprakelijkheidsverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarvoor kun je aansprakelijk gesteld worden. Schiet je kind een bal door de ruit van de buren? Rent je hond de weg op waardoor iemand omvalt en gewond raakt? Of fiets je per ongeluk tegen een geparkeerde auto aan? In al die situaties ben je aansprakelijk. Vooral bij letselschade kan dit grote financiële gevolgen hebben. Daarom is het slim om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. We vertellen je graag meer over de OHRA aansprakelijkheidsverzekering.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Voordelen OHRA

Met de OHRA aansprakelijkheidsverzekering is het hele gezin verzekerd. Jij, je partner en je kind of kinderen. Zelfs je huisdieren zijn meeverzekerd. Als iemand schade veroorzaakt en daarvoor aansprakelijk is, wordt dat vergoedt. Waar ook ter wereld, want deze dekking geldt wereldwijd. Ook nog een leuke bijkomstigheid: je betaalt bij OHRA geen eigen risico voor deze verzekering. Word jij of iemand uit je gezin dus ergens voor aansprakelijk gesteld? Dan betaal je geen eigen risico.

Bekijk meer

Dekking

Met deze verzekering ben je dus wereldwijd verzekerd, maar ook tijdens een vriendendienst of vrijwilligerswerk. Gaat je kind stage lopen? Ook dan geldt de aansprakelijkheidsverzekering als je kind aansprakelijk wordt gesteld voor schade. Tijdens oppas- en logeersituaties, maar ook tijdens sport- en spelsituaties ben je verzekerd tot €25.000,-.

Bekijk meer

Aansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken

Wil je weten of de OHRA aansprakelijkheidsverzekering het beste bij je past of dat er een aansprakelijkheidsverzekering is die beter bij je past? Daar kom je achter door onze vergelijker te gebruiken. Vul jouw gegevens in en je ziet direct wat de beste verzekeraar voor jou is. De vergelijking wordt gemaakt op basis van dekkingen en premies van meer dan elf verzekeraars. Zo vind je dus altijd de beste en goedkoopste aansprakelijkheidsverzekering voor jou.

Bekijk meer

Aansprakelijkheidsverzekering OHRA: geen gedoe

Met de OHRA aansprakelijkheidsverzekering zijn jijzelf, je partner en kinderen, maar ook je huisdieren verzekerd. Dat geldt wereldwijd. Met deze verzekering kan je dus gaan en staan waar je wil. Als iemand binnen je gezin of jouw huisdier aansprakelijk is voor schade, vergoedt OHRA dit. Ook als je er niets aan kan doen. Bijvoorbeeld als jouw gesprongen waterleiding schade veroorzaakt aan de vloer van de buren. Heb je spullen geleend van de buren of van vrienden? Ook die zijn verzekerd bij schade. Verder heeft deze verzekering nog een groot voordeel. Namelijk dat je geen eigen risico hebt. In geval van schade hoef je dus niets zelf te betalen.

Dekking aansprakelijkheidsverzekering

De OHRA aansprakelijkheidsverzekering verzekert dus jou, je gezin en je huisdieren. Je bent ook verzekerd tijdens vrijwilligerswerk. Als er dan iets gebeurt waarvoor je aansprakelijk bent, vergoedt OHRA de schade. Ook zijn je kinderen verzekerd tijdens een stage. Is de stage in het buitenland? Geen probleem! Deze verzekering voor aansprakelijkheid geldt wereldwijd.

Bepaalde soorten van aansprakelijkheid zijn verzekerd tot €25.000,-. Dan moet je denken aan het verlenen van vriendendiensten. Help je een vriend met verhuizen en laat je de wasmachine per ongeluk kapot vallen? Dat is gedekt. Ook in sport- en spelsituaties ben je verzekerd tot maximaal dit bedrag. Hetzelfde geldt voor logeer- en oppassituaties. Bijvoorbeeld als je kind bij iemand logeert en voor schade aansprakelijk is.

Deze verzekering heeft geen aanvullende dekkingen.

OHRA aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Naast de OHRA aansprakelijkheidsverzekering heb je nog meer keuze als het gaat om deze verzekering. Verschillende verzekeraars kunnen jou verzekeren tegen aansprakelijkheid. Om je een handje te helpen bij het maken van een keuze, hebben we een hulpmiddel voor je. Namelijk onze vergelijker. Vul wat gegevens in over je woonplaats en met wie je woont. Op basis van jouw gegevens, premies en dekkingen zie je direct de beste verzekering voor jou. Zo betaal je nooit meer te veel en ben je wel goed gedekt. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen over de OHRA aansprakelijkheidsverzekering

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Julian

Beantwoord door: Vincent Schokker op 04/06/2023

OHRA vergoedt wereldwijd per gebeurtenis tot €2.500.000,-. Je kunt bij het afsluiten van deze verzekering ook kiezen voor een bedrag tot €1.250.000,-. Je betaalt dan minder premie. Maar let op, want de schade bij aansprakelijkheid, zeker als het om personen gaat, kan flink oplopen. Dan is het fijn als je aansprakelijkheidsverzekering alles vergoedt. Bij vriendendiensten, tijdens sport- en spelsituaties en tijdens logeer- en oppassituaties ben je tot €25.000,- verzekerd. Voor meer informatie is het handig om de verzekeringskaart op te vragen. Je vindt deze in onze aansprakelijkheidsverzekering vergelijker.

Vraag van: Sebastiaan

Beantwoord door: Vincent Schokker op 11/06/2023

Goede vraag! Daar kunnen we heel kort over zijn: nee. Als je aansprakelijk bent voor schade, gaat de premie van je OHRA aansprakelijkheidsverzekering daardoor niet omhoog. Dat is een fijn gevoel hè? Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Posy

Beantwoord door: Vincent Schokker op 05/06/2023

Naast jijzelf en je gezinsleden zijn je huisdieren ook verzekerd. Of het nou om een kat, hond of paard gaat. Je bent tegen allerlei soorten schade verzekerd die jouw huisdier aanricht. Denk aan je kat die in de gordijnen van de buren is gesprongen terwijl zij oppasten. Of je hond die een dure vaas omstoot als je bij vrienden op viste bent. Breekt je paard uit en brengt hij of zij schade aan aan iemands nieuwe gazon? Dat valt allemaal in de aansprakelijkheidsverzekering van OHRA. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Guido

Beantwoord door: Vincent Schokker op 10/06/2023

Je betaalt bij OHRA geen eigen risico bij de aansprakelijkheidsverzekering. Word jij of iemand uit je gezin dus ergens voor aansprakelijk gesteld? Dan betaal je geen eigen risico. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Tobias

Beantwoord door: Vincent Schokker op 12/06/2023

Ja! Gebruik je jouw drone voor recreatief gebruik en dus niet zakelijk? En houd jij je aan de wettelijke regels die voor een drone gelden? Dan zijn de schades waarvoor je aansprakelijk bent en die je met je drone hebt veroorzaakt, ook verzekerd bij OHRA. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Vergelijk meer dan 11 aansprakelijkheidsverzekeringen
 • Ook te combineren met je inboedel- en woonverzekering

Zelf je aansprakelijkheidsverzekering samenstellen!

Ontdek direct welke aansprakelijkheidsverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

In 2022 hebben we meer dan 100.000 mensen aan de juiste verzekering geholpen.

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige aansprakelijkheidsverzekering opzeggen?
  Wij kijken graag met jou naar een nieuwe aansprakelijkheidsverzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Aansprakelijkheidsverzekering nodig?
  Ben je op zoek naar de juiste aansprakelijkheidsverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van jouw verzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.