Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Univé aansprakelijkheidsverzekering

Ontdek en vergelijk deze verzekering.

Vergelijk nu aansprakelijkheids- verzekeringen

 • Wij vergelijken meer dan 11 aansprakelijkheidsverzekeringen voor je
 • Altijd de laagste premie
 • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
Start vergelijken

Univé aansprakelijkheidsverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar hoe voorzichtig je ook bent, of hoe per ongeluk iets gebeurd, voor schade die jij veroorzaakt ben je aansprakelijk. En de kosten van schade kunnen flink oplopen. Om hier zelf niet de financiële gevolgen van te ervaren, is het aan te raden om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Je kunt jezelf, je partner en kinderen meeverzekeren. Een van de aansprakelijkheidsverzekeringen die je kunt afsluiten, is de Univé aansprakelijkheidsverzekering.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Dekking Univé

De Univé aansprakelijkheidsverzekering heeft één dekking. Hiermee ben je wereldwijd verzekerd tegen schade waarvoor jij of iemand uit je gezin aansprakelijk is. Ook huisdieren en logés zijn standaard verzekerd. Daarnaast is cyberhulp gratis meeverzekerd.

Bekijk meer

Univé cyberhulp

Deze cyberhulp van Univé is standaard meeverzekerd als je de Univé aansprakelijkheidsverzekering afsluit. Hiermee kun je rekenen op hulp en advies van de cyberhelpdesk. Ook bij cybercriminaliteit kan je op de hulp van Univé rekenen.

Bekijk meer

Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Univé is niet de enige die een aansprakelijkheidsverzekering aanbiedt. Om te ontdekken of Univé of toch een andere verzekeraar de beste aansprakelijkheidsverzekering voor je heeft, raden we je aan om verzekeringen te vergelijken. Dit doe je makkelijk, snel en online via onze vergelijker.

Bekijk meer

Voordelen Univé

Met de Univé aansprakelijkheidsverzekering voorkom je vervelende financiële verrassingen. Het fijne aan deze verzekering van Univé is dat je overal ter wereld verzekerd bent. Dus ben je op vakantie en ben jij of is iemand uit je gezin aansprakelijk voor schade? Geen zorgen! Ook betaal je in geval van schade geen eigen risico. Mocht er dus iets gebeuren, hoef je zelf niets te betalen. Verder kun je bij Univé sparen voor korting. Hoe meer verzekeringen je afsluit, hoe hoger je kort wordt. Dit heet een pakketverzekering. Daarnaast ben je bij Univé standaard verzekerd bij cybercrime.

Dekking aansprakelijkheidsverzekering Univé

Deze verzekering van Univé vergoedt schade tot 2,5 miljoen euro. Het gaat hierbij om schade of letsel dat een van de verzekerde per ongeluk aan iemand toebrengt. Maar ook om schade aan spullen van een ander. De dekking geldt wereldwijd en reist dus met je mee. Ook cyberschade is verzekerd, bijvoorbeeld als je een datalek hebt. Dit is tot €2.000,- per jaar verzekerd.

Met de Univé aansprakelijkheidsverzekering is het hele gezin te verzekeren. Wonen je kinderen voor hun studie op kamers? Ook dan zijn ze verzekerd.

Univé cyberhulp

Bij deze Univé verzekering is cyberhulp gratis meeverzekerd. Deze hulp houdt in dat je bij een vermoeden van cybercrime contact kan opnemen met de helpdesk van Univé. Je kunt om preventieve tips of advies vragen. Maar ook als je slachtoffer van cybercriminaliteit bent, kun je bij de Univé cyberhelpdesk terecht.

Extra dekking voor jagers

Heb je een Nederlandse vergunning om te mogen jagen? Dan kun je schade die je tijdens het jagen veroorzaakt, verzekeren. Dat doe je met de aanvullende dekking ‘aansprakelijkheid jager’.

Univé aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Is de Univé aansprakelijkheidsverzekering precies wat je zoekt? Dan kun je deze direct afsluiten. Maar kijk je liever nog even verder? Dan helpen we je daar graag een handje bij. Via onze vergelijker ontdek je makkelijk en snel welke verzekering het beste bij je past. Je vult jouw wensen en gegevens in en de vergelijker toont je de beste opties. Hierdoor betaal je nooit meer te veel voor een verzekering, maar ben je wel goed gedekt. Heb je vragen of kom je er niet uit? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen over de Univé aansprakelijkheidsverzekering

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Nicole

Beantwoord door: Vincent Schokker op 14/06/2023

Schade aan anderen, letselschade aan anderen of schade aan spullen van anderen is verzekerd tot maximaal 2,5 miljoen euro per gebeurtenis. Ook cyberschade is verzekerd, bijvoorbeeld als je een datalek hebt. Dit is tot €2.000,- per jaar verzekerd. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Tobias

Beantwoord door: Vincent Schokker op 12/06/2023

Ja! Gebruik je jouw drone voor recreatief gebruik en dus niet zakelijk? En houd jij je aan de wettelijke regels die voor een drone gelden? Dan zijn de schades waarvoor je aansprakelijk bent en die je met je drone hebt veroorzaakt, ook verzekerd bij Univé. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Feline

Beantwoord door: Vincent Schokker op 03/06/2023

Het fijne aan deze verzekering van Univé is dat je overal ter wereld verzekerd bent. Dus ben je op vakantie en ben jij of is iemand uit je gezin aansprakelijk voor schade? Geen zorgen! Ook betaal je in geval van schade geen eigen risico. Mocht er dus iets gebeuren, hoef je zelf niets te betalen. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Ismaël

Beantwoord door: Vincent Schokker op 11/06/2023

Je kunt jezelf, je partner en/of je kinderen verzekeren. Wanneer je kinderen voor hun studie op kamers wonen, zijn zij ook nog verzekerd. Ook je huisdieren, logés en huispersoneel zoals een huishoudelijke hulp zijn verzekerd. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Vergelijk meer dan 11 aansprakelijkheidsverzekeringen
 • Ook te combineren met je inboedel- en woonverzekering

Zelf je aansprakelijkheidsverzekering samenstellen!

Ontdek direct welke aansprakelijkheidsverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

In 2022 hebben we meer dan 100.000 mensen aan de juiste verzekering geholpen.

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige aansprakelijkheidsverzekering opzeggen?
  Wij kijken graag met jou naar een nieuwe aansprakelijkheidsverzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Aansprakelijkheidsverzekering nodig?
  Ben je op zoek naar de juiste aansprakelijkheidsverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van jouw verzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.