Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Allrisk autoverzekering vergelijken?

Het kan bij Vergelijkdirect.com

Vergelijk nu autoverzekeringen

 • Vergelijk meer dan 9 autoverzekeringen
 • Op werkdagen binnen een uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
Start vergelijken

Allrisk autoverzekering vergelijken

Als je een wat duurdere of nieuwere auto hebt gekocht, wil je deze natuurlijk goed verzekeren. In dat geval kom je over het algemeen uit op een allrisk autoverzekering. De allrisk autoverzekering wordt ook wel volledig cascoverzekering genoemd. Ook bij de allrisk autoverzekering vergelijken geldt: vergelijken loont. Hoe dit allemaal werkt, leggen we je uit.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Dekking allrisk

Met een allrisk autoverzekering ben je verzekerd voor schade aan je eigen auto, ook als het je eigen schuld is, en schade aan een ander. Ook de schade als gevolg van diefstal of slecht weer wordt vergoed. Net als het repareren van een sterretje of barst in je ruit.

Bekijk meer

Aanvullende allrisk

Om echt heel goed verzekerd te zijn, kun je je allrisk autoverzekering nog uitbreiden met aanvullende dekkingen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de inzittendenverzekering, pechhulp of rechtsbijstand.

Bekijk meer

Vergelijken

Om de beste en voordeligste allrisk autoverzekering voor jouw auto te vinden, kun je allrisk autoverzekeringen vergelijken. Dat kan simpel en snel via onze vergelijker!

Bekijk meer

Wat is een allrisk autoverzekering?

Een allrisk autoverzekering is de meest uitgebreide autoverzekering die er is. We leggen je graag uit waarvoor je je allemaal verzekert.

Diefstal

Bij diefstal vergoedt de verzekeraar vaak de nieuwwaarde van je auto. Ook de schade die diefstal tot gevolg heeft, dekt de verzekeraar. Wanneer persoonlijke eigendommen gestolen worden, is dit ook gedekt. Let hierbij op wel goed op de voorwaarden. Deze verschillen per verzekeraar.

Schade

Wanneer je schade rijdt, betaalt de verzekeraar dit bij een allrisk autoverzekering. Ook als de schade je eigen schuld is. Hierbij gelden weer bepaalde voorwaarden per verzekeraar. Zo hanteren sommige verzekeringen een eigen risico. Dit is het bedrag dat je bij schade eerst zelf betaalt.

Stormschade

De schade die ontstaat door het weer zit ook in de dekking. Hierbij kun je denken aan schade door hagel of blikseminslag. Maar ook door overstromingen of aanrijdingen met wild.

Ruitschade

Heb je een sterretje in je ruit? Dan wordt dit gerepareerd. Mocht je een barst in je voorruit hebben, dan wordt de gehele ruit vervangen. Ook hierbij geldt: sommige autoverzekeringen hebben een eigen risico.

Aanvullende dekkingen allrisk autoverzekering vergelijken

Je kunt er ook voor kiezen om extra aanvullende dekkingen te kiezen. Je betaalt dan meer premie. Maar je bent ook beter verzekerd. Zo kun je bijvoorbeeld de volgende extra dekkingen afsluiten:

 • Inzittendenverzekering
 • Jij als persoon en je passagiers zijn verzekerd bij een ongeluk.

 • Pechhulp
 • Je kunt ervoor kiezen om pechhulp af te sluiten. Vaak krijg je hierbij 24/7 pechhulp. Dan kan je ook nog kiezen of je dit voor Nederland of voor heel Europa wilt.

 • Rechtsbijstand
 • Mocht je een ongeval veroorzaken, of wil je schade vergoed krijgen van te tegenpartij? Dan kun je kiezen voor de dekking rechtsbijstand. In die gevallen krijg je juridische hulp. Wel zo’n geruststellend gevoel.

Allrisk autoverzekeringen vergelijken

Nu je hier wat meer over weet, kun je allrisk autoverzekeringen vergelijken. Tegenwoordig zijn de prijsverschillen enorm. Vergelijken loont! Een allrisk autoverzekering vergelijken is heel simpel. Je voert de gegevens van jouw situatie in en onze vergelijker berekent jouw premie. Mocht je toch een bepaalde dekking willen kiezen, dan klik je deze gewoon aan en de premie wordt opnieuw berekend. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.

Veel gestelde vragen over het vergelijken van allrisk autoverzekeringen

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Susan

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/10/2021

Een allrisk autoverzekering is de meest uitgebreide autoverzekering die er is. We leggen je graag uit waarvoor je je allemaal verzekert. Zo ben je onder andere verzekert voor diefstal en storm- en ruitschade. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Nico

Beantwoord door: Vincent Schokker op 08/10/2021

Tegenwoordig zijn de prijsverschillen enorm. Vergelijken loont! Een allrisk autoverzekering vergelijken is heel simpel. Je voert de gegevens van jouw situatie in en onze vergelijker berekent jouw premie. Mocht je toch een bepaalde dekking willen kiezen, dan klik je deze gewoon aan en de premie wordt opnieuw berekend. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 autoverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Autoverzekering op maat

Zelf je autoverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je autoverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude autoverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude autoverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Autoverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen autorijbewijs maar heb je wel een auto? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je autoverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.